WTA

AJDEEEEEE :D:D

sad nastavite o Masi,slobodno

Koji si ti slepac:)
I dalje je 1. a Marija u najboljem 3.:lol:
Igrala je prekjuche najduzi mech u istoriji Wimblodona u zenskoj konkurenciji i danas je bila iscedjena,bar se borila i jednu teshku prepreku preshla a nije ispala ko pichqa od neke leve ruskinje odmorna i sveza:D

ana zna da odigra slabije i izgubi od bilo koga. ali zato moze i da dobije bilo koga ma koliko on bio raspolozen... kineskinja je danas bila dobra i zasluzeno prosla- ana nije uspela da se sastavi... ali i 3. kolo je posle situacije u kojoj je bila u 2.- dobro! :)
a ocigledno je da joj trava ne lezi- klizanje loptica ubija njenu igru...

anyway- posle osvojenog GSa, ove sezone je svaki naknadni rezultat manje bitan (isto vazi i za noleta)... :D

nordic... da ne gotivim i sharapovu rekao bih da mi je drago sto si bio primoran da bacis komentar tek posle bacanja pogleda u tudje dvoriste... :p :D

Koji si ti slepac:)
I dalje je 1. a Marija u najboljem 3.:lol:
Igrala je prekjuche najduzi mech u istoriji Wimblodona u zenskoj konkurenciji i danas je bila iscedjena,bar se borila i jednu teshku prepreku preshla a nije ispala ko pichqa od neke leve ruskinje odmorna i sveza:D

slepac si ti

juce uopste nije trebalo biti onoliko borbe jer ste videli kakva je njena loptica presla mrezu (desice se jednom u 100 udaraca)

Marija je ovde odradila svoje kao devojcica 2004. (gde li je ova tad bila...)

slepac si ti

juce uopste nije trebalo biti onoliko borbe jer ste videli kakva je njena loptica presla mrezu (desice se jednom u 100 udaraca)

Marija je ovde odradila svoje kao devojcica 2004. (gde li je ova tad bila...)

Mozda je odradila Wimbly pre 4 godine ali nikada nece odraditi ono shto je Ana pre nedelju dve..kako ono beshe razlog"krava na ledu"?:lol:
Samo je ti pljuj i dalje je broj 1,pokazala je da je fajter,pojedi se ziv:lol:
A pazi tek ovu nesretju po tebe-jedini nachin da ne ostane prva posle Wimbledona je da ili Kuznjecova ili JJ osvoje.
Ako Kuznjecova ispadne mislim da ce ti biti jako jako teshko da odredish za shta da navijash.:rotf:

Ana je igrala kriminalno, ali kao i Nole moze da odmori malo bez nekih teskih posledica po poziciju na WTA listi.

Sada se malo rasciscava situacija, ali bice tu odlicnog tenisa do kraja. Pogledajte samo sledece kolo gde igraju Vaidisova i Chakvetadze, Zheng i Szavay, Kuzi i Radwanska...

A JJ ima paklen zreb prvo Wozniacki, pa onda Tajlandjanka koja je dobila Safinu prosle nedelje u finalu Hertogenbosa, pa Venus u cetvrtfinalu, onda Safina ili Dementijeva u polufinalu i na kraju verovatno Serena.

Jel ima neki Srbin na ovom forumu da je moderator????

Pazi ovog pacenika. Ajde ni ja nesto ne gotivim Anu zato sto je sva njanjava tj ali navijam za nju mada mi je JJ No.1 .Pa posle njih dve tek onda mogu da dodju neke druge na red...Dementijeva pa Sharapova. Ali ako je ovaj Nordic Srbin i kao raduje se ispadanju treniserke iz svoje zemlje onda zaista je tesko isfrustrirana osoba.Mada sumnjam da je Srbin.

Mozda je odradila Wimbly pre 4 godine ali nikada nece odraditi ono shto je Ana pre nedelju dve..kako ono beshe razlog"krava na ledu"?:lol:
A pazi tek ovu nesretju po tebe-jedini nachin da ne ostane prva posle Wimbledona je da ili Kuznjecova ili JJ osvoje.
Ako Kuznjecova ispadne mislim da ce ti biti jako jako teshko da odredish za shta da navijash.:rotf:

jelena je prosle godine ako se ne varam ispala u 4 kolu tako i da ne osvoji wimbldon prva je.......

Ne mogu sad da racunam, ali ne moze samo da obrani 4. kolo ili da udje u QF vec mora da dodje mislim minimum do polufinala. Znaci mora da pobedi Venus sto je lakse reci nego uraditi.

jelena je prosle godine ako se ne varam ispala u 4 kolu tako i da ne osvoji wimbldon prva je.......

Mene zanima sta ce sada biti sa WTA listom? Koliko poena gubi, ko ima sanse za mesto br. 1 itd.

Kada se Ani i Mariji oduzmu bodovi zbog ispadanja Ana ima 3828,a Marija 3626
Trenutno jedine koje mogu da svrgnu Anu sa 1.mesta su Kuznjecova sa trenutnih 3565 i JJ sa 3685

JJ brani 4. kolo-140 bodova od 3685
Kuznjecova brani chetvrtfinale- 250 bodova od 3565

Obe su stigle do 3. kola

JJ da bi bila prva treba joj da osvoji extra 143 boda na proshlogodishnji uspeh(4. kolo) znachi minimum polufinale a da Kuznjecova ne stigne dalje

Kuznjecova da bi bila prva treba joj da osvoji extra -263 na proshlogodishnji uspeh(chetvrtfinale) znachi minimum finale a da JJ ne osvoji

ako sam dobro izrachunao :lol:

Poslednja izmena:
Da, ali ja ću navijati sada za Jelenu, iako Anu više volim, pa nek joj preuzme prvo mesto......To rangiranje mi ne znači mnogo osim za povoljnije mesto u žrebu......

Mada u četvrtfinalu je verovatno čeka Venus Vilijams i to će biti vraški teško......ali Jelana za sada je pokazala dobru formu na travi......Da li će biti dovoljno....zavisi i od Jelene da li će da prevlada neke ''bubuce'' u svojoj glavi, ali i od igre njenih protivnica naročito Venus, ako uopšte dođe do tog susreta....

Poslednja izmena:

ajde mi samo reci jednu stvar.. iskreno ako je moguce

ko je za tebe do ovog 28. juna 2008. veca teniserka.. Masa ili ivanovic???

ajde mi samo reci jednu stvar.. iskreno ako je moguce

ko je za tebe do ovog 28. juna 2008. veca teniserka.. Masa ili ivanovic???

Marija je vishe postigla,ima 3 slema ali nije fer da nipodashtavash Anu.U istom su rangu kvaliteta,to niko ne moze da ospori!Zato su obe i ispushile ovako rano:lol:
Samo morash priznati,za Mashin poraz i nema nekog logichnog objashnjenja dok je Ana ipak ushla u mech posle onog od 3 ipo sata.Ko je gledao njen mech mogao je da vidi da nema snage,noge su joj potpuno otupeleod umora a ona se jako jako dobro kretala na RG.
Josh su mlade ima vremena za obe,bilo bi dobro za tenis kada bi njihovo rivalstvo obelezilo sledecu deceniju jer chini mi se da sestricama vec polako dolazi zenit a ja stvarno ne vidim nikog novog...za sada.

za Mariju nisam nista ni rekao jer njene meceve nisam video

ona je u najboljoj poziciji jer je imala jako los drugi deo sezone i to je njena sansa da ponovo bude prva (mada meni to ne znaci nista,kao i u Rafinom slucaju zelim samo sto vise trofeja)

Ja sam gledao preglede nisu mnogo davali i neverovanto za nju delovala je u faci sva preplashena i zgrchena a ona je mentalno nakon odlaska Enan najjacha.Sama je sebe pobedila,ali bukvalno...tako netipichno za nju.Ne znam shta se to desilo sad medju zenama kad padaju nosioci ko muve a tek 3.kolo gotovo lol
Jedino Jelena po igri deluje ubedljiva za sada...sestice su najblaze bile traljave.

ma nista.. fali samo ona koju nakaradno zovu Dzej Dzej... bez nje nista

samo pogledaj imena teniserki na prvoj poziciji na kraju sezone pa ce ti sve biti jasno

Poslednja izmena:
ma nista.. fali samo ona koju nakaradno zovu Dzej Dzej... bez nje nista

samo pogledaj imena teniserki na prvoj poziciji na kraju sezone pa ce ti sve biti jasno

Bas me zanima sta imas protiv Jelene vise sta sad je isfolirala povredu ruke,ili to sto igra dobro na wimbldonu to sigurno znaci da se "masha" maskirala u jelenu pa igra mesto nje daj ona je na zasluzenoj poziciji sigurno ne zbog toga sto bi neko hteo nego svojim radom jer kolko znam da ona ove godine ni na jednom turniru nije ispala pre cetvrtfinala...Bas bih volela da posle wimbldona bude No.1 samo da bi vas jos vise nervirala...........

Back