nordic_warrior
Elita
- Poruka
- 18.286
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AJDEEEEEE
sad nastavite o Masi,slobodno

Koji si ti slepac
I dalje je 1. a Marija u najboljem 3.
Igrala je prekjuche najduzi mech u istoriji Wimblodona u zenskoj konkurenciji i danas je bila iscedjena,bar se borila i jednu teshku prepreku preshla a nije ispala ko pichqa od neke leve ruskinje odmorna i sveza![]()
slepac si ti
juce uopste nije trebalo biti onoliko borbe jer ste videli kakva je njena loptica presla mrezu (desice se jednom u 100 udaraca)
Marija je ovde odradila svoje kao devojcica 2004. (gde li je ova tad bila...)

Brate, kako je pukla! Ne verujem!
Mozda je odradila Wimbly pre 4 godine ali nikada nece odraditi ono shto je Ana pre nedelju dve..kako ono beshe razlog"krava na ledu"?
Samo je ti pljuj i dalje je broj 1,pokazala je da je fajter,pojedi se ziv
A pazi tek ovu nesretju po tebe-jedini nachin da ne ostane prva posle Wimbledona je da ili Kuznjecova ili JJ osvoje.
Ako Kuznjecova ispadne mislim da ce ti biti jako jako teshko da odredish za shta da navijash.![]()
jelena je prosle godine ako se ne varam ispala u 4 kolu tako i da ne osvoji wimbldon prva je.......
Mene zanima sta ce sada biti sa WTA listom? Koliko poena gubi, ko ima sanse za mesto br. 1 itd.

Mozda je odradila Wimbly pre 4 godine ali nikada nece odraditi ono shto je Ana pre nedelju dve..kako ono beshe razlog"krava na ledu"?
Samo je ti pljuj i dalje je broj 1,pokazala je da je fajter,pojedi se ziv
A pazi tek ovu nesretju po tebe-jedini nachin da ne ostane prva posle Wimbledona je da ili Kuznjecova ili JJ osvoje.
Ako Kuznjecova ispadne mislim da ce ti biti jako jako teshko da odredish za shta da navijash.![]()
ajde mi samo reci jednu stvar.. iskreno ako je moguce
ko je za tebe do ovog 28. juna 2008. veca teniserka.. Masa ili ivanovic???

ma nista.. fali samo ona koju nakaradno zovu Dzej Dzej... bez nje nista
samo pogledaj imena teniserki na prvoj poziciji na kraju sezone pa ce ti sve biti jasno