hartbrejkkid
Zainteresovan član
- Poruka
- 237
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ANA LEGENDOOOO!!!

ja ne mogu da verujem koliko ljudi je sposobno da navija protiv nasih...
al' ne brini ana (nole jeco, zimo, tipsa... svi)- mi (pravi nasi) navijamo svaki za 20oro![]()

NAPRED NOLE, ANA,JELENA,JANKO,NENADE,VIKTORE........i svi ostali srpski talenti i buduce zvezde ovoga sporta

ja ne mogu da verujem koliko ljudi je sposobno da navija protiv nasih...
al' ne brini ana (nole jeco, zimo, tipsa... svi)- mi (pravi nasi) navijamo svaki za 20oro![]()

svaka chast ani
malo mi zao safine
odlicno je igrala, ali na svu njenu zalost i dalje ce biti u sjenci svoga brata...![]()

zato mi je bas drago sto je ana uzela GSSvaka cast Ani,biti prvi u bilo cemu je za svako postovanje,nema sta!Ali hteo bih da napomenem jednu stvar na koju verovatno niste obratili paznju.
U petak se vec znalo da pobednik meca JJ-Ana postaje prva teniserka sveta.OK.A sad,nagradno pitanje! Koliko su turnira osvojile Ana i Jelena do sada?Odgovor-po 6! I ni jedan GS!!! A opet,bilo koja da je samo usla u finale,bila bi na prvom mestu!Sta hocu da kazem?
Da je zenski tenis toliko katastrofalan kad igracice koje nisu morale da uzmu ni jedan jedini GS,koje su u kraijeri uzele samo 6 titula mogu da budu prve igracice sveta! Nemam nista da zamerim ni JJ ni Ani-ovo bih rekao da je bilo koja druga igracica uzela prvo mesto na ovaj nacin.Ali valjda vam je svima jasno koja je to katastrofa za zenski tenis.