WTA

to ana, tako te volim!
prva na WTA listi, osvojanje RG, sta bi vise mogli da trazimo?
stvarno sve najbolje u nastavku sezone, i zelim ti da osvojis i Vimbldon, pa da onda slavimo kao nikad!:heart:

:worth: :worth: :worth: ANA LEGENDOOOO!!! :worth: :worth: :worth:
SAV sam se najezio uz SRPSKU HIMNU u Parizu... :-D

Svaka cast za ovu partiju- odigrala si mirno kao da je prvo (tj. drugo) kolo tier II turnira, i fenomenalno- kako umes!! Ispostavilo se da je jedino JJ imala sanse... Auh!
Hvala ti Ana! Cestitam i Tebi, i svima koji su navijali!! :-D

svaka cast konacno je krunisana i zauzela mesto koje joj pripada,nova teniska KRALJICA!!!osvojen je Rolan Garos,kako je bilo lepo cuti SRPSKU himnu...

:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:
630c5445d95bdd4367a8c513f9de4c36-getty-tennis-fra-open-roland-garros.jpg

:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

Svaka čast Ani, odlično je igrala (mada moram da priznam da sam navijala za Dinaru). Nadajmo se da će se održati dugo na ovom prvom mestu. Bilo mi je baš drago što se na kraju pojavila Justine :)

^Da,ole ole ole ole,neki i placu kao npr ja heh,na kraju na dodeli trofeja i kad je pokusala da dodje do svojih preko predsednicke loze hehh e ANA sve je zasluzeno,jos jednom SVAKA CAST!!!

шта рећи а на заплакати .. :D
АНА !!!! КРАЉИЦЕЕЕЕЕ !!
АЛЕ АЛЕ АЛЕЛЕЕЕЕЛЕЕАаааАААААААА
:worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth:
:klap: :super: :klap: :super: :klap: :super: :klap: :super: :klap: :super: :klap: :super:
СРРБИЈААААААААААаааа!!!!!! ХА ха ха хааааааа а БООооооожеееееее прааААААВвдеееЕЕ тииии штоооооо спаааааасеее . . .
:sad2:
невероватно ! :worth:

ja ne mogu da verujem koliko ljudi je sposobno da navija protiv nasih...
al' ne brini ana (nole jeco, zimo, tipsa... svi)- mi (pravi nasi) navijamo svaki za 20oro :D

to su sve ljubomorni skotovi koji nece nikad postici ni jednu desetinu sto su nasi teniseri postigli tako da mogu samo da spuste glavu dole i tjute :rtfm::rtfm::rtfm:NAPRED NOLE, ANA,JELENA,JANKO,NENADE,VIKTORE........i svi ostali srpski talenti i buduce zvezde ovoga sporta:klap::klap::klap::super::super::super:

ja ne mogu da verujem koliko ljudi je sposobno da navija protiv nasih...
al' ne brini ana (nole jeco, zimo, tipsa... svi)- mi (pravi nasi) navijamo svaki za 20oro :D

Pa nije protiv naših, sve je to relativno. Meni je Safina moja više od Ane budući da imam njihovo državljanstvo i da sam 50% ruskinja pa mi je oprošteno :heart:

svaka chast ani
malo mi zao safine :mrgreen:
odlicno je igrala, ali na svu njenu zalost i dalje ce biti u sjenci svoga brata...:)

A zbog čega,lebati ajde mi objasni :dash:
Zbog toga što je spasila dva već izgubljena meča ili...
Ja takve teniserke bez imalo mašte koje mogu kao i JJ da igraju mehanički do besvesti ne volim i ne mogu da pridobiju simpatije gledalaca.
Masna ruskinja je dosta bezidejna i vidi se da mora još dosta da sisa znoja da bi osvojila GS.

Svaka cast Ani,biti prvi u bilo cemu je za svako postovanje,nema sta!Ali hteo bih da napomenem jednu stvar na koju verovatno niste obratili paznju.

U petak se vec znalo da pobednik meca JJ-Ana postaje prva teniserka sveta.OK.A sad,nagradno pitanje! Koliko su turnira osvojile Ana i Jelena do sada?Odgovor-po 6! I ni jedan GS!!! A opet,bilo koja da je samo usla u finale,bila bi na prvom mestu!Sta hocu da kazem?

Da je zenski tenis toliko katastrofalan kad igracice koje nisu morale da uzmu ni jedan jedini GS,koje su u kraijeri uzele samo 6 titula mogu da budu prve igracice sveta! Nemam nista da zamerim ni JJ ni Ani-ovo bih rekao da je bilo koja druga igracica uzela prvo mesto na ovaj nacin.Ali valjda vam je svima jasno koja je to katastrofa za zenski tenis.

Svaka cast Ani,biti prvi u bilo cemu je za svako postovanje,nema sta!Ali hteo bih da napomenem jednu stvar na koju verovatno niste obratili paznju.

U petak se vec znalo da pobednik meca JJ-Ana postaje prva teniserka sveta.OK.A sad,nagradno pitanje! Koliko su turnira osvojile Ana i Jelena do sada?Odgovor-po 6! I ni jedan GS!!! A opet,bilo koja da je samo usla u finale,bila bi na prvom mestu!Sta hocu da kazem?

Da je zenski tenis toliko katastrofalan kad igracice koje nisu morale da uzmu ni jedan jedini GS,koje su u kraijeri uzele samo 6 titula mogu da budu prve igracice sveta! Nemam nista da zamerim ni JJ ni Ani-ovo bih rekao da je bilo koja druga igracica uzela prvo mesto na ovaj nacin.Ali valjda vam je svima jasno koja je to katastrofa za zenski tenis.
zato mi je bas drago sto je ana uzela GS :D
mada, i nije ostalo mnogo igracica koje su uzele GS medju ovima koje se sada takmice (enan, klajsters, hingis...), a one koje jesu- ne pruzaju partije kakve su pruzale (morezmo, sestre vilijams...) ... ovo je prosto trenutno stvorena "rupa" do koje je moralo doci... i videcemo kojeg pravog i velikog sampiona ce nam ostaviti... a verujem da je sistem bas takav da ce ga uvek biti (uz pauze poput one o kojoj ti pricas)... nije bilo previse brojeva 1, a sada mnoge imaju priliku da bas to postanu- preko noci i do jutra... treba malo vremena da se rascisti gomila ravnopravnih pri vrhu i da se izdvoje pravi favoriti... koji ce se klati godinama i dati ono sto verovatno trazis... ;)

Da da...koje gluposti.
Kakve veze ima koliko su titula osvojile?
Pogledaj malo i koje su to titule.
Bodovanje je takvo da se rachunaju svi rezultati u toku sezone a ne stara slava-bilo nashe ili nechije druge teniserke ili teniseri.Da je drugachije Navratilova sa valjda preko 150 titula bi vechno ostala broj 1.
Obe a pogotovo Ana su josh mlade i imaju vremena,titule ce doci.

Back