Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj ja ni u to vise nisam sigurna, ona mala Safina nije normalna kako igra u poslednje vreme.
Iznenadila me JJ sa ovim povratkom u mec. Nisam to ocekivao od nje. Valjda ce koja god da pobedi uspeti da pobedi onu strvinu Safinu

I shta mi ovde brishesh postove moderatoru?
Ako ti je teshko palo shto ovo zensko polufinale odluchuje o prvom mestu shta cesh tek da radish 4umashima ako tvoji miljenik sutra ispadne?![]()
e, tako- da...Pa nisam mislio da tim poredjenjem nekako negativno okarakterishem Dinaru,nego slichne su mi..po stilu igre.Safina jeste smanjila broj greshaka ali i Ana + mnogo mnogo bolje se kretje i mislim da ima veci raznovrsniji i kvalitetniji repertoar udaraca.Zato sam rekao neshto kao "loshija"verzija.Dinara je u jakom naletu ali uzevshi sve u obzir mislim da je sveukupno Ana kvalitetnija igrachica,mislim da nisam neobjektivan bila nasha ili Nemica svejedno.Zato po meni sve zavisi od Anine glave,ako udje u mech dobro i ne pogubi se ko proshle godine ima velike shanse.Svi prichaju da je ona tremarosh i to je mozda delimichno tachno ali po meni od GS finala to vazi samo za RG proshle godine,u Australiji je Sharapova jednostavno bila bolja,ubedljivo najbolja na turniru i tu Ana nije izgubila zbog nervoze.
ali, da ne davimo dalje- videcemo sve prekosutra (i sta je ana naucila iz prethodna 2, i kako ce safina reagovati na GS finale)...

Joj ja ni u to vise nisam sigurna, ona mala Safina nije normalna kako igra u poslednje vreme.