WTA

I shta mi ovde brishesh postove moderatoru?
Ako ti je teshko palo shto ovo zensko polufinale odluchuje o prvom mestu shta cesh tek da radish 4umashima ako tvoji miljenik sutra ispadne?:lol:

Svaka cast devojke! Ponosni smo na vas! Jeleni zelim da i ona ubrzo zasedne na 1. mesto wta liste, a Ani prvi GS, i dugo cuvanje 1. mesta wta liste! :-D

a moozda je ovako bolje- vec rekoh da bih tesko podneo da jj eventualno preda mec ili napravi sr@nje sa povredom... a i nekako bi mi lakse palo da pukne ana- jer sam siguran da ce diktirati tempo i da ce njeni vineri i neiznudjene greske- tj. da ce ona- odluciti pobednicu...

@derer
ovo jeste bio mnogo kvalitetniji mec od prethodnog 1/2f, ali je daleeeko od finala pre finala- mozda jeste po igri, ali ne i po izvesnosti ko ce podignuti pehar... safina je u zivotnoj formi i nikako nije dosla do finala slucajno... bice mnogo nervoze prekosutra- a ja se nadam da ce za Anu ipak biti 3. sreca :-D
a kada safinu okrakterisa kao losiju verziju ane (na "ana vs jelena" temi)... uh- bojim se da ona manjak vinera nadomescuje manjim brojem gresaka... ali verujem da je ana ipak kvalitetnija, i nadam se da ce to dokazati...

Poslednja izmena:
Pa nisam mislio da tim poredjenjem nekako negativno okarakterishem Dinaru,nego slichne su mi..po stilu igre.Safina jeste smanjila broj greshaka ali i Ana + mnogo mnogo bolje se kretje i mislim da ima veci raznovrsniji i kvalitetniji repertoar udaraca.Zato sam rekao neshto kao "loshija"verzija.Dinara je u jakom naletu ali uzevshi sve u obzir mislim da je sveukupno Ana kvalitetnija igrachica,mislim da nisam neobjektivan bila nasha ili Nemica svejedno.Zato po meni sve zavisi od Anine glave,ako udje u mech dobro i ne pogubi se ko proshle godine ima velike shanse.Svi prichaju da je ona tremarosh i to je mozda delimichno tachno ali po meni od GS finala to vazi samo za RG proshle godine,u Australiji je Sharapova jednostavno bila bolja,ubedljivo najbolja na turniru i tu Ana nije izgubila zbog nervoze.

Mislim da definitivno 1. mesto na WTA listi nece dugo ostati Anino... Brzo ce se Sarapova vratiti.... A sto se tice finala Safina je cudo... ...pobedila je Sarapovu, Dementijevu i Kuznjecovu i za to sve pohvale, definitivno joj nije bilo lako, dok je Ana lagano dosla do polufinala.... Ako izgubi mislim da ce Ana poludeti jer bi to bila 3 GS titula koja bi joj izmakla iz ruku.....

Safina igra u životnoj formi ali ne vidim iskreno neku perfektnu igru ove bucke iz Rusije.
Mislim da ako je Ana uhvati u mašinu nema šta da traži Dinara.
Jeleni svaka čast na borbenosti (iskreno,prijatno me iznenadila) i napokon da i kod nje vidim neku vrstu drskosti...zaslužila je barem po igri poklopac od pehara.

Pa nisam mislio da tim poredjenjem nekako negativno okarakterishem Dinaru,nego slichne su mi..po stilu igre.Safina jeste smanjila broj greshaka ali i Ana + mnogo mnogo bolje se kretje i mislim da ima veci raznovrsniji i kvalitetniji repertoar udaraca.Zato sam rekao neshto kao "loshija"verzija.Dinara je u jakom naletu ali uzevshi sve u obzir mislim da je sveukupno Ana kvalitetnija igrachica,mislim da nisam neobjektivan bila nasha ili Nemica svejedno.Zato po meni sve zavisi od Anine glave,ako udje u mech dobro i ne pogubi se ko proshle godine ima velike shanse.Svi prichaju da je ona tremarosh i to je mozda delimichno tachno ali po meni od GS finala to vazi samo za RG proshle godine,u Australiji je Sharapova jednostavno bila bolja,ubedljivo najbolja na turniru i tu Ana nije izgubila zbog nervoze.
e, tako- da... :) ali, da ne davimo dalje- videcemo sve prekosutra (i sta je ana naucila iz prethodna 2, i kako ce safina reagovati na GS finale)...

Cestitke Ani na pobedi i 1. mestu WTA liste.:ok: :worth:

JJ mi je delovala fizicki nespremno i kao da je uzela pogresnu pilulu Bensedin umesto Prozaka. Mora malo da se naljuti kad igra takve meceve i da prizove ekstra snagu kad je potrebno. Ne moze se dobiti ovakav mec samo misaonim tenisom, JJ je fajter i mora tu osobinu da vrati u svoj tenis. Psihicki faktor je takodje mnogo uticao i skracivao joj ruku citav mec.

Dobar je bio Mats - kad ga je pitao komentator sta misli ko ce osvojiti RG, Mats je odgovorio: "Pa sad kad je ispala Jankovic, ne bih stavio novac ni na koga". Izgleda da je JJ dobila jos jednog fan-a. :)

cestitam ani na pobedi i 1 mesto,ali nisam srecna,narawno da bih vise volela da je to bila jeca...
ali sledi jos turnira nije velika razlika medju njima i znam da ce jj do kraja godine biti no 1....jel moze neko da mi kaze koja ce jelena biti sad na wta????

Pa bice ista koja je i sad treca. Samo ce imati oko 50 bodova zaostatka za Sarapovom. Sada zaostaje oko 170 bodova za Anom i tako ce ostati ako Ana izgubi u finalu. Ako pobedi dobice jos 250 bodova i bezace JJ za oko 420 bodova. To je naravno po mojoj sopstvenoj racunici koja moze biti i pogresna. To moze da stigne teoretski vec na Vimbldonu gde je lose prosla prosle godine i ispala od Bartoli u cetvrtfinalu.

Joj ja ni u to vise nisam sigurna, ona mala Safina nije normalna kako igra u poslednje vreme.

samo danas protiv kuznjecove je odigrala dobar mec
protiv sarapove je kod rezultata 5:2 za srapovu spasla mec loptu
isto se desilo i sa dementijevomu drugom setu
opet je kod rezultata 5;2 ,spasla mec loptu
mislim sreca prati hrabbre,ali je ovo je i previse

finale ce dobiti ona igracica koja se manje uplashi ))

Naravno chestitam Ana prvo mesto na wta listi kao i pobedu protiv Jelene.
Nisam gledala mech jer sam bila u shkoli tako da necu igru komentarisati.Samo drzim
palcheve Ani sutra protiv Safine.I naravno da osvoji svoju prvu gren slem titulu."COME ON" Ana.:klap::klap::klap::super:

xo xo xooo ! !
novost_758.jpg

:worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth:
Мислим да данас могу да кажем :
majica_hvala_bogu.jpg

:klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap:

Back