Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zato mi je bas drago sto je ana uzela GS![]()
,ovo je prosto trenutno stvorena "rupa" do koje je moralo doci... i videcemo kojeg pravog i nije bilo previse brojeva 1, a sada mnoge imaju priliku da bas to postanu- preko noci i do jutra... treba malo vremena da se rascisti gomila ravnopravnih pri vrhu i da se izdvoje pravi favoriti... koji ce se klati godinama i dati ono sto verovatno trazis...![]()
Da da...koje gluposti.
Kakve veze ima koliko su titula osvojile?
Pogledaj malo i koje su to titule.
Sto obozavam kad neko prica da govorim gluposti,a ja samo predstavljam stvari kakve jesu! Glupost je da ti pises ovoliku gomilu s.r.a.n.j.a. na jednom mestu! NARAVNO da iam veze koliko su titula osvojile! I sta,koliko je pa Ana uzela titula ove sezone? I opet napominjem,nije vazno sto je Ana,mogla je da bude koja god igracica,rekao bih isto! A to sto tebe pogadja sto je to nasa teniserka,pa ne sme nista da sekaze,to je samo tvoj problem...Po takvim ljudima i Marko Pantelic je najbolji napadac Evrope...
I da,koje su to titule koje je osvojila???Da ne bese jednog GS,ovog sada,koje su to pa titule bile?Uzima 2 titule godisnje,vau,to je rezultat za No1??? Kako ne kapiras da je odlicna stvar sto je Ana uzela GS,to sam rekao,i to sto je iz nase zemlje,ali da je katastrofa za zenski tenis da igracica koja je uzela ukupno tek nekoliko turnira-ove godine dva,bude prva na WTA listi.
Obe a pogotovo Ana su josh mlade i imaju vremena,titule ce doci.
u pravu si medo za ovo navijanje protiv nasih sta ces takav smo mi narod u Srbiji se uspeh ne prasta...
JJ druga?
Zbog odustajanja od Birmingema Sarapova gubi 100 a JJ 140-100=40 poena.
Ponekad se igranje velikog broja turnira isplati....
kako bre ne kapiras? obe su izgubile bodove jer nisu branile poene od prosle godine... masha je tada imala bolji rezultat- pa je tako izgubila i vise bodova i (posto su bile jako blizu) pala ispod jj...Na koju to foru... Ne kapiram....
Na koju to foru... Ne kapiram....
kako bre ne kapiras? obe su izgubile bodove jer nisu branile poene od prosle godine... masha je tada imala bolji rezultat- pa je tako izgubila i vise bodova i (posto su bile jako blizu) pala ispod jj...
'vako...
JJ gubi 140 poena (titula),a Sharapova 100(finale) zbog odustajanja u Birmingemu.
Medjutim posto u ranking ulazi samo 17 najboljih rezultata(obavesno 4 GS-a i Miami,cak i ako igrac nije ucestvovao),a JJ ima vise odigranih turnira od 17,onda njen 18. najbolji rezultat 'dolazi' na mesto Birmingema.Tako da JJ gubi 140 proslogodisnjih poena iz Birmingema,i on ispada iz 17 najboljih rezultata ali ulazi tih 100 poena(ne znam koji turnir je u pitanju).A Sharapova valjda nema vise od 17 odigranih turnira u protekle 52 nedelje.
Tako da ce JJ za neku malu razliku biti ispred Sharapove,i tako ce Ana i Jelena biti dve najbolje.Do Wimbledona.
A to vazi i za zreb pa ce biti u odvojenim delovima i moci ce da se sretnu tek u finalu.
Valjda.

heh- stvarno ne stavih ni smajli posle: "kako bre ne kapiras?"...OK nemoj da se ljutis....![]()
![]()
): http://www.anaivanovic.com/image.php?file=pictures/news/1200/wimb08.jpg&width=350&scale=aspect_ratioMa opusteno....E i Jeca da bude 2. na WTA listi.... Valjda ce biti drugi nosilac na Wimbledon-u i da jednom i ona ima srece sa zrebom kao Kuznjecova sto se stalno izvlacila.....
Ma opusteno....E i Jeca da bude 2. na WTA listi.... Valjda ce biti drugi nosilac na Wimbledon-u i da jednom i ona ima srece sa zrebom kao Kuznjecova sto se stalno izvlacila.....
stvarno steta- to drugo je ipak bilo bitnije...Bondarenko osvojila prvu titulu u singlu u zivotu. Steta sto se nije obukla ko prosli put.