qwerty|off
Početnik
- Poruka
- 7
Konacno fala Blizzardu sto je vratio staru snagu (pre tbc snagu) arcan magevima
!!!!!!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Konacno fala Blizzardu sto je vratio staru snagu (pre tbc snagu) arcan magevima!!!!!!!!
GTFO, sad se svi magovi napravili pametni pa su svi arcane... a ustvari svi ti fotm rerolleri noobine koji su pre 2 meseca govorili "arcane sux, lulz" a sad su kao pro rokajuci po Arcane Barrage dugmetu...
a i oustalom kako se lvlujesh prema 80 tako sve manje i manje osetish AB burst tako da i nije strashno tbh
Odusevljen sam WoTLK-om,bio sam u svim heroic instancama do sada,mislim da cu veceras da uletim u Naxx raid,moji krenuli jos u nedelju ali ja nisam hteo trebalo mi jos badgeva da kupim sebi jos bolji gear.Protection warriori stvarno odlepe kad dodjes na lvl 80,nisam ni ocekivao,solujem sve group questove bez problema,ubio sam nekoliko rare mobova koje sam nasao u Icecrown i Storm Peaks,mogu da pullam 10-15 mobova i sve da ih utamanim bez problema.Takodje u PvP protection je super,mogu super damage da radim,stunujem sve zivo i imam 25000HP unbuffed.Za sada najgori za ubiti mi je Death Knight,ali sa stunovanjem mogu i njega da sredim.
Odusevljen sam WoTLK-om,bio sam u svim heroic instancama do sada,mislim da cu veceras da uletim u Naxx raid,moji krenuli jos u nedelju ali ja nisam hteo trebalo mi jos badgeva da kupim sebi jos bolji gear.Protection warriori stvarno odlepe kad dodjes na lvl 80,nisam ni ocekivao,solujem sve group questove bez problema,ubio sam nekoliko rare mobova koje sam nasao u Icecrown i Storm Peaks,mogu da pullam 10-15 mobova i sve da ih utamanim bez problema.Takodje u PvP protection je super,mogu super damage da radim,stunujem sve zivo i imam 25000HP unbuffed.Za sada najgori za ubiti mi je Death Knight,ali sa stunovanjem mogu i njega da sredim.
@strajo- nije mi jasno......
Fejspalm, jer je iskazivanje kolko je to bilo glupo rechima jednostavno ne funkcionishe?
![]()
Fejspalm, jer je iskazivanje kolko je to bilo glupo rechima jednostavno ne funkcionishe?
![]()
Primetio sam da vecina engineera stoje na 420-430 Jos je skuplje ako nemas mining.****** ala je teško dići engineering... zlo, pojede pare i resurse
Cuo sam da je engineering jedan od najtezih professiona za levelovati,jako puno matsova je potrebno,skoro ti se nista ne vrati ako probas da prodas,a jos veci problem ako nemas mining.zabih 80 danas...
engi je negdje oko 420
ma hoću choppa![]()