World of Warcraft

Konacno fala Blizzardu sto je vratio staru snagu (pre tbc snagu) arcan magevima :D !!!!!!!!

GTFO, sad se svi magovi napravili pametni pa su svi arcane... a ustvari svi ti fotm rerolleri noobine koji su pre 2 meseca govorili "arcane sux, lulz" a sad su kao pro rokajuci po Arcane Barrage dugmetu...
a i oustalom kako se lvlujesh prema 80 tako sve manje i manje osetish AB burst tako da i nije strashno tbh

to care, pa od nekoga ko ima Djindjica na avataru i ne ochekujem da bude ne "moralan"... ;)

a bash sam razmishljao napraviti maga (mislim jesam vec, ~lvl 20 :D) poshto sam ja resto ali volim ponekad i da ubijem shto shta x)

GTFO, sad se svi magovi napravili pametni pa su svi arcane... a ustvari svi ti fotm rerolleri noobine koji su pre 2 meseca govorili "arcane sux, lulz" a sad su kao pro rokajuci po Arcane Barrage dugmetu...
a i oustalom kako se lvlujesh prema 80 tako sve manje i manje osetish AB burst tako da i nije strashno tbh

E brate ja sam uvek bio arcane mage i pre TBC-a i za breme TBC-a i sad sam u WOTLK-u arcan...

Odusevljen sam WoTLK-om,bio sam u svim heroic instancama do sada,mislim da cu veceras da uletim u Naxx raid,moji krenuli jos u nedelju ali ja nisam hteo trebalo mi jos badgeva da kupim sebi jos bolji gear.Protection warriori stvarno odlepe kad dodjes na lvl 80,nisam ni ocekivao,solujem sve group questove bez problema,ubio sam nekoliko rare mobova koje sam nasao u Icecrown i Storm Peaks,mogu da pullam 10-15 mobova i sve da ih utamanim bez problema.Takodje u PvP protection je super,mogu super damage da radim,stunujem sve zivo i imam 25000HP unbuffed.Za sada najgori za ubiti mi je Death Knight,ali sa stunovanjem mogu i njega da sredim.

Odusevljen sam WoTLK-om,bio sam u svim heroic instancama do sada,mislim da cu veceras da uletim u Naxx raid,moji krenuli jos u nedelju ali ja nisam hteo trebalo mi jos badgeva da kupim sebi jos bolji gear.Protection warriori stvarno odlepe kad dodjes na lvl 80,nisam ni ocekivao,solujem sve group questove bez problema,ubio sam nekoliko rare mobova koje sam nasao u Icecrown i Storm Peaks,mogu da pullam 10-15 mobova i sve da ih utamanim bez problema.Takodje u PvP protection je super,mogu super damage da radim,stunujem sve zivo i imam 25000HP unbuffed.Za sada najgori za ubiti mi je Death Knight,ali sa stunovanjem mogu i njega da sredim.

picard-no-facepalm.jpg

............................................________
....................................,.-‘”...................``~.,
.............................,.-”...................................“-.,
.........................,/...............................................”:,
.....................,?......................................................\,
.................../...........................................................,}
................./......................................................,:`^`..}
.............../...................................................,:”........./
..............?.....__.........................................:`.........../
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../
...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”
............/.`~,......`-...............................\....../\
.............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__
,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,
.....`=~-,_\_......`\,.................................\
...................`=~-,,.\,...............................\
................................`:,,...........................`\..............__
.....................................`=-,...................,%`>--==``
........................................_\..........._,-%.......`\
...................................,<`.._|_,-&``................`\

U pvp sada mozhesh melee klase da karash kako ocesh jer niko nema resi ***, i ja ako navatam warriora fury/ms w/e pojedem ga ali vas tenkove ne mogu. Ali ovo za pve stoji imba je prot warr za solovanje mozhda je i dobar za pvp ali za arenu nece biti. Mada iako sam ochekivao da pve nece biti ovoliko lak, ovo je jebeno pishanje po igrici pve je sux a pvp je dead, chekam patch.

a pravo pitanje je... zashta ce ti engi?

evo ja ti preporuchujem da uzmesh JC, gemovi su prosto neverovatni. Oni epix gemovi iz TBCa su slabiji od onih entry-lvl green gemova a da ne prichamo o tome koliko su dostupniji i jeftiniji

Poslednja izmena:

Back