Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Heh,bilo je dobro dok je trajalo.
omg hunt je stvarno omg omg wtf free kill
brate meni nece da dozvoli da uplatim 13 e nesto mi sere da je opcija za uplatu zatvorene itd...jel iko imo slicnih problema?
LOL , ti zaradjujesh.polako, ionako tamo (no hard feelings) igraju propalice koji nece da daju 12e mesechno da igraju ko ljudi jer su suvishe lenji da zarade ishta.
da, e kad bi ti znao koliko sam Windowsa instalirao za 2 godine... svaki po 400 dinara pa ti prerachunaj, bude po 5,6 nedeljno.LOL , ti zaradjujesh.
Mislim da je WoW jedini posao na svetu gde radnici placaju gazdu![]()
polako, ionako tamo (no hard feelings) igraju propalice koji nece da daju 12e mesechno da igraju ko ljudi jer su suvishe lenji da zarade ishta.
i da da dodam jos nesto...tih 12 eura mogao pih da potrosim na nesto sasvim drugo kao sto je recimo provod sa drustvom ili recimo shtek za neki koncert ili slicno... samo se vi igrajte na originalu i uzivajte ali neka hvala....
Svaka chast.da, e kad bi ti znao koliko sam Windowsa instalirao za 2 godine... svaki po 400 dinara pa ti prerachunaj, bude po 5,6 nedeljno.
Jesam , igra mi se nije svidela.eh... tako prichaju oni koji nisu ni probali![]()
Tu se slazhem.Ako ocesh da igrash plati, ako necesh da placash nemoj ni da igrash.
to je zato shto pljujesh po WoWu i igrao si WAR, pa si shvatio da je ***** pa ti sad ne da da se vratish dok malo ne propatish gledajuci SSove iz WotLKa
Jesam , igra mi se nije svidela.
kako da ne...narocito oni sto zaradjuju preko mamine grbace ili tatine sasvim je svejedno poznati su mi ti sto "zaradjuju da igraju na originalu" nije to neka velika kinta tacno je ali i da svi zaradjuju za mesecnu uplatu nije tacno..."no hard feelings" ako ti zaradjujes ali vecini placaju mame i tate...
i da da dodam jos nesto...tih 12 eura mogao pih da potrosim na nesto sasvim drugo kao sto je recimo provod sa drustvom ili recimo shtek za neki koncert ili slicno... samo se vi igrajte na originalu i uzivajte ali neka hvala....
12 evra za jedan koncert ili provod? Prvo shto nije dovoljno drugo shto chisto sumnjam da neko izlazi samo 1x mesechno ako ne igra wow. Shto placash internet? ili ti mama i tata placaju, shto ne potroshish te pare za neki izlazak? A ja kupujem game-cardove sa goldima tako da GG
@strajo ili w/e da raid dps vam je losh
jednog dana kad vas sve smori ta igra zalicete utroseno vreme i novac tako da mozete slobodno pricati sta hocete protiv toga ne zanima me iskreno...ajd pozdrav