World of Warcraft

heheh kako su vas s*ebali... Howling Fjord je deset puta lepsa zona, znajuci to brod iz SW i cepelin iz Orgrimara su stavili u tundru... I sad je vecina vas tamo a ja lepo questujem u fjordu, uvek do 3 coveka na jednom questu nema guranja nista... :D

Zato sto treba da odes na brod iz menethila ili cepelin iz undercity-ja... Neke ljude mrzi itd pa to ne urade...

Nije svima bas lepsa zona ali recimo 80% ljudi ce ti reci da je fjord lepsi nego tundra... a drugo vise interakcije sa arthasom imaces u fjordu pogotovu kao alijansa... :bye:

2lvkayh.jpg

LOL !!!11

To je onaj "pro" kobaya shto je pre neki dan shirio muda ovuda ahhaha

E to je jedino ruzno... Znaci mislim ja sam casual ali ruzno je znati da je sve doable... Kad bi roknuli jednog bossa da ne mogu da ga ubiju nikako onda bi bilo zanimljivo ;)

Nije sve tako doable i nije lako to shto je November 25h (chitaj SK gaming+nihilum) dubio sve, to je neshto drugo. Likovi su placeni da igraju wow i to dobro (tj da uzmu sve 1st killove). Videcemo za kolko cete vi brzo ubiti, mi krecemo sada u sredu jer zasad imamo samo 6-7 lvl 80 (a ni1 tank). Cenim da ce se ovo sve raditi bar mesec dana (za recimo neke normalnije end game gilde), al videcemo.

hehe Strajo gde ga ubode :) Nema ga sada da se javi lol. Ma zezam se ali dobra parodija ova pricha sa Kobajom. Sve to poshtujem, donekle te priche tipa noobe pojma nemash ja sam uber meister, al nekad bash smore. Wow je radi druzenja ;)

Nije sve tako doable i nije lako to shto je November 25h (chitaj SK gaming+nihilum) dubio sve, to je neshto drugo. Likovi su placeni da igraju wow i to dobro (tj da uzmu sve 1st killove). Videcemo za kolko cete vi brzo ubiti, mi krecemo sada u sredu jer zasad imamo samo 6-7 lvl 80 (a ni1 tank). Cenim da ce se ovo sve raditi bar mesec dana (za recimo neke normalnije end game gilde), al videcemo.

Jasno je meni. I sk gaming i Nihilum uzimali su first killove cak i kad su se takmicili... A sad znam sta je i kako je...

Ja verovatno necu uraditi dugo sve raidove iz prostog razloga sto sam trenutno u balkanskom guildu koji ima pvp gear jer sam zbog planirane pauze od wow-a napustio guild koji je farmao BT [posto igram na Xaviusu SWP nije bio zamisliv]...

Ali brate 3 dana?! Meni ce to biti fino jer ce mi trebati truda da dodjem do kraja ali nece biti nemoguce, ali ruzno mi je zbog njih, hard core igraca... :bye:

Ajde srecno i javi nam dokle ste stigli sa raidovima :ok:

jao... lvlovanje je prebrzo tbh, danas sam konachno uzeo ozbiljnije shamana u ruke i za nekih 5 sati (da sam se napalio jesam XD) sam uzeo jedan i po level, questovi su prosto fantastichni, svaka im chast, josh samo class balance i imamo hit za sva vremena !

Back