- Poruka
- 1.043
Pa sto nisi pitao u kafani nego na temi za wow?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sto nisi pitao u kafani nego na temi za wow?
Ljudi kad izlazi S.T.A.L.K.E.R :Clear Sky i koja je minimalna zahtevnost ? ? ?
Za tebe znam da si raidericaZa mene vec znasPravi raiding guild kome ce avgusta biti godinu dana, sa preko 200 membera na Draenoru. Nikako da probamo Gurtogga opet, ali mislim da cemo se nameraciti na Archija malo, s obzirom da skinemo 4 bossa u MH olako pa imamo jos sat vremena viska. Neka nam je Blizz u pomoci
Bice to wipe fest
![]()
Gledajte kako lik razbijaBtw ja sam u tom guildu we are serbs ima 500 membera ako hoces javi mi se kada dodjes do 60-tog da te pozovem![]()
Za tebe znam da si raidericaNego mi slabo ovi ostali raidaju shto ej shteta da ima malo vishe diskisije na tom polju.
POzdrav i sa sretjom na Bloodboilu,probajte RoS ako se Bloodboil chini teskim.
''Ja mislim...''na kom ti serveru igras???
''Ja mislim...''
wow Legion...
Smaras vise sa tim *Ja mislim*..videli smo da si sposoban da smislis nesto ne moras vise da nam pokazujes..
Ae ne *****j citao sam postove u kafani i nije nista strasno..ja sam liku pretio da cu da ga ubijem pa nista..
''Ja mislim..."
Na wow legion ima onaj guild WE ARE SERBS jedan tamo mi rekao da imaju preko 800 membera i da on ima 200k golda... Doduse nista mi nije dao...
Uh... nešto mi se ne igra danas...
Danas konacno odoh u Outland
Bio sam u obicnom svetu do 61 lvl-a
Ne znam zasto,vidim likovi idu sa lvl 58 u outland a ja se smarao i mracio
MNOGO je do jaja!!!!Za nekih 20 minuta sam narokao 80 golda u outlandu
E kreptoman jedno pitanje..jel postoji epic verzija Warhorse-a za paladina??Posto ne zelim da jasem ono pile od blood elfa![]()
Postoji mount za palu na 30 i 60lvl-u...
samo moraš uraditi quest za ovaj od 100%
Kreće ovim questom pa ima chain...
http://www.wowhead.com/?quest=9721