World of Warcraft

traba mi odg na pitanje
ja sam kupio ADSL paket 1,5Mb sa ogranicenjem od 300Mb,ja ka idem na Yuotube i kad gledam meni skida,a posto imam WoW da li kad igram preko neta da li ce mi skidati tih 300Mb kao sto skida kad gledam na Youtube?

ODGOVOTITE MOLIVAS PILISTURAC
kako se prelazi sa jednog kontinenta na drugi

Jel ste videli sto onaj Wowrealm lik ponovo postavlja temu za onaj realm :lol:
Ja otiso na sajt i gledam populaciju servera..komentar je: LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Ukupna populacija na oba servera je 2 osobe :hahaha:
A sad i jos za GM-a glasaju..njih dovoica..pitam li se ko ce vise glasova imati :rotf:

Jel ste videli sto onaj Wowrealm lik ponovo postavlja temu za onaj realm :lol:
Ja otiso na sajt i gledam populaciju servera..komentar je: LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Ukupna populacija na oba servera je 2 osobe :hahaha:
A sad i jos za GM-a glasaju..njih dovoica..pitam li se ko ce vise glasova imati :rotf:

''Ja mislim...''
Eh pa tek sad su poceli...(valjda)
Za jedno 2-3 god bice dobri.... (valjda)

Edit:
@makoca koliko mi treba zvezdica da odem na holiday?
Jel mozete vi sad lepo da me banujete posto veceras idem na turninr i ko zna kad se vracam....
Ja imam nesto malo od ranije pa eto da ih sve iskoristim dok nisam tu... :mrgreen:

Poslednja izmena:
zavisi de si, u hordi ako pocinjes sa orcom ili trolo,naces zeppelin levo kad izlazis iz org-a krenes prema moru i naces zeppelin kulu,ako si tauren onda u tb-u,undead ti je odma nasuprot ulazu u undercity,a blood elf..e to se ne mogu setiti....al imas u slivermoonu portal koji te vodi do undercityja pa ces od tamo zeppelinom....

zavisi de si, u hordi ako pocinjes sa orcom ili trolo,naces zeppelin levo kad izlazis iz org-a krenes prema moru i naces zeppelin kulu,ako si tauren onda u tb-u,undead ti je odma nasuprot ulazu u undercity,a blood elf..e to se ne mogu setiti....al imas u slivermoonu portal koji te vodi do undercityja pa ces od tamo zeppelinom....

Ja nisam ni znao da ima zeppelin u TB-u :lol:
A Belfi nemaju zeppelin..oni moraju da odu onim orbom do undercity-ja pa odatle uzimaju zeppelin ;)

Back