World of Warcraft

Ima li bre josh neko od vas da ide u raidove ili samo levelujete do 50 pa startujete sa drugim karakterom?

Naravno da ima. Samo nakupili se ovi sto su tek poceli... Ali sta ti smetaju...

Na koji biste vi server migrirali da ste na mom mestu [60%pve,25%ekonomija-stabilnost trzista, 15%pvp] pritom imajte u vidu da sam alijansa :bye:

Treba negde da migriram kako bih poceo sto pre da raidujem kad pocne wotlk, znaci da budem medju prvima na serveru koji ce ocistiti naxx itd...

igrao paladina na silvermoonu
mada, ja sam noobara, nisam nikad ishao u raidove zbog nedostatka vremena, a pvp vrlo malo, mene je wow brzo smorio, mada sam gledajuci druge i igrajuci sa likovima ortaka povatao dosta stvari :)
ne mogu se porediti sa ljudima koji ovo aktivno igraju josh uvek naravno....
koliko patcheva je izashlo od kad sam zadnji put igrao, svashta se promenilo

ja trenutno igram sa blood elf holy priestom,imam 4 dela t6(head,cheast,arms,legs),imam apostle of argus koji je najbolje oruzje koje mozete naci za prista.iman jos i warriora lvl70,rogue-a lvl 56 i shamana lvl 44.wowscape server

Ima li bre josh neko od vas da ide u raidove ili samo levelujete do 50 pa startujete sa drugim karakterom?

Za mene vec znas ;) Pravi raiding guild kome ce avgusta biti godinu dana, sa preko 200 membera na Draenoru. Nikako da probamo Gurtogga opet, ali mislim da cemo se nameraciti na Archija malo, s obzirom da skinemo 4 bossa u MH olako pa imamo jos sat vremena viska. Neka nam je Blizz u pomoci :lol: Bice to wipe fest :lol:

Back