World of Warcraft

Za mene vec znas ;) Pravi raiding guild kome ce avgusta biti godinu dana, sa preko 200 membera na Draenoru. Nikako da probamo Gurtogga opet, ali mislim da cemo se nameraciti na Archija malo, s obzirom da skinemo 4 bossa u MH olako pa imamo jos sat vremena viska. Neka nam je Blizz u pomoci :lol: Bice to wipe fest :lol:
Za tebe znam da si raiderica :D Nego mi slabo ovi ostali raidaju shto ej shteta da ima malo vishe diskisije na tom polju.
POzdrav i sa sretjom na Bloodboilu,probajte RoS ako se Bloodboil chini teskim.

Za tebe znam da si raiderica :D Nego mi slabo ovi ostali raidaju shto ej shteta da ima malo vishe diskisije na tom polju.
POzdrav i sa sretjom na Bloodboilu,probajte RoS ako se Bloodboil chini teskim.

Raidujem i ja nego sam kasno presao sa pirata na original a sad ne raidujem vec neko vreme jer nema svrhe zbog wotlk...

Ono sto sam raidovao:
Karazhan
Zul Aman
Gruul
Maggy
TK
Serpentshrine

Ali zato hocu u wotlk da pocnem na vreme sa raidovima posto sam na Xaviusu moram migrirati :bye:

Danas konacno odoh u Outland :D
Bio sam u obicnom svetu do 61 lvl-a :lol:
Ne znam zasto,vidim likovi idu sa lvl 58 u outland a ja se smarao i mracio :rotf:
MNOGO je do jaja!!!!Za nekih 20 minuta sam narokao 80 golda u outlandu :D:D:D
E kreptoman jedno pitanje..jel postoji epic verzija Warhorse-a za paladina??Posto ne zelim da jasem ono pile od blood elfa ;)

Danas konacno odoh u Outland :D
Bio sam u obicnom svetu do 61 lvl-a :lol:
Ne znam zasto,vidim likovi idu sa lvl 58 u outland a ja se smarao i mracio :rotf:
MNOGO je do jaja!!!!Za nekih 20 minuta sam narokao 80 golda u outlandu :D:D:D
E kreptoman jedno pitanje..jel postoji epic verzija Warhorse-a za paladina??Posto ne zelim da jasem ono pile od blood elfa ;)

postoji, izgleda vrh i zove se charger, mada taj quest je mnogo dugachak, zahteva mnogo love, i josh vishe zhivaca, sa humanom sam zhivce iskidao dok ga nisam dobio ;)

Back