Mislim da je i kod nas to bio slucaj, samo fire mages su se respec, a za ostalo bi morao da pitam, mislim da oni nemaju potrebe za tim. Sto se tice ovih boss-eva o kojima caskamo, svi su laki, samo sinhronizacija, neverovatna je stvar i nepisano pravilo da na boss-u budes danima, pa kad ga jednom ubijes, posle se uvek oneshoot-uju, valjda ljudi panice bez veze i kada vide da to nije nista strasno to onda glatko ide, To je bio kod nas problem prvih par puta na Kaelu i Vashj, ali posle prvog obaranja, poceli smo da se igramo sa njima, normalno uvek ima dobrih i losih dana, pa se desi da se dogodi wipe i na hydrosu

. Moj savet za SSC i TK Nina ti je da ne preskaces nijednog boss-a, osim mozda Alara, posto on ne napada prvi, a tezi je dosta od LOLariana(tako je mi zovemo zbog tezine)

i rivera, pogotovu zato sto su i Solarian i River i Hydross i Morgrim i Lurker free epis i ozbiljno jacanje raid grupe na zbog itema, tako da polako, imate vremena. Jednostavno kad svaki dan provedes sa istim ljudima, pocnete da razmisljate isto i onda nijedan boss nije prob
A da, ja nemam problem sa lockovima i magovima, uvek vole da igraju samnom u grupi, mada me neretko traze i shamani, uopste ne znam zasto
GL&HF