The Magician
Aktivan član
- Poruka
- 1.871
Trenutno sam level 6 Draenei warrior,
i imam u hordi jednog lika Blood Elf Mage level 2
i imam u hordi jednog lika Blood Elf Mage level 2
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e za malo iskusnije ko najbolje heal-uje:
Priest
Paladin
ili Druid i koji sa kojom "klasom" (mislim na talente)
OMG uzeo sam paladina... ipak batalio sam HEAL, redemption je paladin... znachi mage-a lvl 35 ubijem a ja lvl 30![]()
OMG uzeo sam paladina... ipak batalio sam HEAL, redemption je paladin... znachi mage-a lvl 35 ubijem a ja lvl 30![]()
Ne bih rekao da prezivljavanje u raidu zavisi od tipa gear-a ljudi i da se tako gleda koliko je healer dobar, pogotovu ne u raidu. Recimo u ozbiljnijim raidovima necete videti nikada shamana da leci MT, to je skoro uvek priest, a shamy uvek leci ostatak raid grupe, iz vise razloga, a ne znam nikoga ko je PVE igrac a vezbao je u areni i BG-u!!! Opstanak grupe zavisi iskljucivo od skill-a rekao bihIz tog razloga obicno priest se gear-uje i socket-uje na sto veci healing spell, a Shamy na MP5
Ako su MT-ovi i OT-ovi dobri, casterima niko ni ne prilazi, tako da nije bitno da li healer nosi mail, leather, plate, ili cloth, cak jako cesto moze da se vidi da shaman ne nosi mail, nego cloth
![]()
Znam, i ranije je bio koristan, ali malo dojadi pa me zanima da li su druge specijalizacije upotrebljive?
Na Dunemaulu sam ybg
U vreme kad sam krenuo da igram, dalekog leta 2005. ovaj server je bio omiljena destinacija srpske HordeMedjutim posle toga se malo ispraznio...
Kad smo vec kod toga jel zna neko gde ima najvise nasih igraca sad? (Horda ofc)