Ja sam healer (trenutno, posto imam full epix opremu i za healera i za feral i stalno menjam, skoro pa nedeljno po potrebi za raid), ne privlacim aggro niti imam problema sa inner demonom, ali dps -eri nikako da se zaustave, doduse i sama sam predlozila RL-u da sledeci put krene da se dernja da prekinu sa dpsom bar 6sec pre a ne 2sec pre promene forme, valjda ce uspeti za to vreme da se zaustave

Sto se tice inner demona jedino warriori imaju problema sa ubijanjem istih trenutno, i to je jos jedan od problema koji nikako da resimo. Upotrebe i spell reflection i sve..ali opet svako toliko desi se da nam je warr MCan
A reci mi koliko je Morogrim tezak? U istom rangu kao Leo predpostavljam?
Pa za tankove i ne mogu bas da dam neki savet, kako sam uvek bio DD, a imam i warr-a 43 nivo, nervira me da ga lvl, mada sam ga do tog nivoa digao za relativno malo vremena

Moj savet tebi za Lea je da se odmakens od svih DD-a na sigurnu razdaljinu i da koristis male heal-ove, mada bih po tvojoj prici rekao da nije prob u tebi

jako je vazno da u promenama faza ne koriste potove i HS blizu njega, na DD-e mislim ofc.Morgrim je lak kao i Lurker, za nnjega nema bas i neka taktika, nije toliko tezak, ako imate skill-ovane i dobro obucene lock-ove i mage-ove (trebalo bi da bude barem 2 mage-a i najmanje 3 locka, koji rade SOC na male, smrdljive murloke). Kako si healer, moras strasno da pazis na njih. Morgrim salje nekoliko rando ljudi u vodene grobove, tako da neko mora da bude na stepenicama i leci ih kad se vracaju ka ostatku raid grupe. Ostali DD mogu da budu na Morgrimu za vreme toga. Na 30% pocinje da pravi neke lopte od kojih mora da se sklanjas i to je u princicpu to. Mislim da necete imati problema do gospodjice Vashj, mi kada smo je ubili, OMG, to je bila sreca, evo jedne slicice od mene, za tebe

)))))
btw flask i neki buff-ovi su mi istekli

sssssssss
Sto se sunwell-a tice, bice raid inst, i 5 man inst. raid inst je sacuvaj boze teska, full t6 gilde ne mogu da je ociste na probnim serverima, bas je teska, ali se ispalti, posto su loot-ovi IMBA, kruze price da su tamo t7 setovi, a neki pricaju da su to novi t6 setovi, a oruzija su da se uplasis

Link cu vam site bas za tu inst, ne znam ga trenutno
GL&HF