World of Warcraft

Znam, i ranije je bio koristan, ali malo dojadi pa me zanima da li su druge specijalizacije upotrebljive?

Na Dunemaulu sam ybg :P
U vreme kad sam krenuo da igram, dalekog leta 2005. ovaj server je bio omiljena destinacija srpske Horde :D Medjutim posle toga se malo ispraznio...

Kad smo vec kod toga jel zna neko gde ima najvise nasih igraca sad? (Horda ofc)

Druze Sylavanas ubedljivo ima najvise Srba na serveru na obe strane! A sto se tice upotrebljivosti shamana u raidovima, najpozeljniji su kao resto ili enchament, dok retko koja guilda vodi elemental shamana u raid! Ali ja sam bio resto, pa sam presao u elemental i otkrio cari tih talenata i nevidjenog dmg! :) Ali ti treba dosta vremena da nakupis elemental opremu dok za resto i enchament brzo nadjes i budes imba za kratko vreme!
Ali moram da kazem da nije tacno da shamani nisu main hileri, to je cista laz. Sve zavisi koliko dobro radis taj ''posao'' u 25 man raidovima, ja sam ne brojano mnogo puta bio main hiler sa jos nekom klasom na MT! :)

Pa sad, Mangozmaj rece u ozbiljnijim guildovima ;) Iskreno stvarno ne vidim razlog da shaman bude main healer, jedino ako su vam priestovi tako losi. Shaman sa chain healom je mnooogo korisniji za raid healing, ali kako god, sto ljudi tristo cudi, sto zena....ovaj.... odoh da lvlujem shadow priesta :P

Pozdrav svim igracima ove odlicne igrice.
Igram vec godinu dana na piratskim serverima i konacno sam se nakanio da krenem na originalu,tako da imam neka pitanja.
Koliko trenutno kosta u Beogradu WoW,a koliko TBC,ovde u Sapcu kosta 2000 dinara obican WoW.
@Ivan015 odakle si i gde si kupio taj battle chest jer kolko vidim mnogo je jeftinije nego da se kupuju posebno WoW i TBC.
Posto su pare vec spremne,i uskoro nameravam da krenem treba da se odlucim za server.
Drugovi sa bivseg piratskog me zovu na server Ragnaros,on je PvP.Kakav je taj server jel znate mozda?
Koji server mi vi preporucujete prvenstveno za Hordu,da ima dobrih guildova da je PvP dobar i tako.

Pozdrav

Evo ja, PVE igrac a bila sam stalni gost pre TBC-a u WSG-u (Danas vise manje AV i AB, Arenu stvarno ne podnosim iako je S3 gear fenomenalan) i znam ih bar jos 5torog iz mog guilda koji su i pvp i pve igraci i iskreno se moze videti da najduze prezivimo u raidu u bilo kakvoj situaciji (ovo se vise odnosi na trash mobove gde moze da se desi da te neko od njih 'potkaci' :-P nego na bossa naravno) ali normalno da igraci zavise od skill-a, ono sto ti bg uradi je da ti ih malo izostri, pogotovu reflexe za prezivljavanem.

E ovo za shamana u clothu ja stvarno na Draenoru bar ne videh, vidjala u leatheru, ali cloth..mozda neki deo tu i tamo ali bas totalno u clothu ne. I da, shaman uvek heala raid, chain heal mu vredi zlata ;)
Nego interesuje me jel se ovde razmenjuju i iskustva (taktike) sa bossovima...tips and tricks? :-P Ako je neko vec drmnuo Leotherasa (a verujem da jeste) dajte mi recept za brzo preuzmanje aggro-a kad menja formu i kako warrior da prezivi inner demona :neutral: Doveli smo ga do 5% ali konstantno isti problem :neutral:

Sto se tice Shamana si upravu, nije naravno nikada obucen u cloth, ali mozes da vidis da ima delove istog, time sam samo hteo da kazem da tip opreme nije bitan, ako su igraci skill-ovani :P
A sto se tice taktike za slepca, mi smo ga oborili lako, ima taktika naravno, ali je dugocko pisati je ovako. Najvaznije od svega je da svi DD prestanu da rade DPS na njega najmanje 5 sec pre whirl-a i promena forme, znaci ako si DD jako je vazno da pazis na debuff duration i da budes daleko od njega, jel se u suprotnom jako tesko skida aggro. Ako si kojim slucajem healer, takodje gledas da lecis sa sto manjim healovima dok se menjaju forme, jel svaki heal privlaci mega aggro, kao i potovi i HS, tako da to ne treba koristiti blizu njega :) Naravno ako si DD, treba paziti na aggro u demon fazi, posto ga tada tankuje lock, a privlaci ga na DMG, tako da tu treba biti ekstremno oprezan na DPS-u. Naravno, tank lock-u mora obavezno da se skine salvation. Moj ti je predlog da za vreme Whirl-a pobegnes iza stubova, tako sigurno neces povuci aggro, u slucaju da mozes naravno, da sto pre ubijes svog demona, kako ne bi dosla u situaciju da te ubije tvoja raid grupa (sto je barem po meni vrlo ponizavajuce) :lol:

GL&HF

POZDRAV ROKKS BRATE MOJ :)

147465.jpg

POZDRAV SVIM IGRACIMA OVE ODLICNE IGRE

Posle godinu dana igranja po piratskim serverima odlucim se da krenem original,pa imam neka pitanja.
Koliko kosta WoW i TBC u Beogradu posto je kod mene u Sapcu WoW 2000 dinara.
@Ivan015 koliko si platio taj battlechest i gde si kupio.Jel ima to u Sapcu??
Posto sam vec sakupio pare,pitanje je na kom serveru da igram.Posto me neki drugovi zovu na Ragnaros PvP,jel znate nesto mozda o njemu,da li valja?
I koji mi server vi preporucujete??
Pozdrav

Ja sam healer (trenutno, posto imam full epix opremu i za healera i za feral i stalno menjam, skoro pa nedeljno po potrebi za raid), ne privlacim aggro niti imam problema sa inner demonom, ali dps -eri nikako da se zaustave, doduse i sama sam predlozila RL-u da sledeci put krene da se dernja da prekinu sa dpsom bar 6sec pre a ne 2sec pre promene forme, valjda ce uspeti za to vreme da se zaustave :neutral: Sto se tice inner demona jedino warriori imaju problema sa ubijanjem istih trenutno, i to je jos jedan od problema koji nikako da resimo. Upotrebe i spell reflection i sve..ali opet svako toliko desi se da nam je warr MCan :neutral:

A reci mi koliko je Morogrim tezak? U istom rangu kao Leo predpostavljam?

Ja sam healer (trenutno, posto imam full epix opremu i za healera i za feral i stalno menjam, skoro pa nedeljno po potrebi za raid), ne privlacim aggro niti imam problema sa inner demonom, ali dps -eri nikako da se zaustave, doduse i sama sam predlozila RL-u da sledeci put krene da se dernja da prekinu sa dpsom bar 6sec pre a ne 2sec pre promene forme, valjda ce uspeti za to vreme da se zaustave :neutral: Sto se tice inner demona jedino warriori imaju problema sa ubijanjem istih trenutno, i to je jos jedan od problema koji nikako da resimo. Upotrebe i spell reflection i sve..ali opet svako toliko desi se da nam je warr MCan :neutral:

A reci mi koliko je Morogrim tezak? U istom rangu kao Leo predpostavljam?

Pa za tankove i ne mogu bas da dam neki savet, kako sam uvek bio DD, a imam i warr-a 43 nivo, nervira me da ga lvl, mada sam ga do tog nivoa digao za relativno malo vremena :) Moj savet tebi za Lea je da se odmakens od svih DD-a na sigurnu razdaljinu i da koristis male heal-ove, mada bih po tvojoj prici rekao da nije prob u tebi :) jako je vazno da u promenama faza ne koriste potove i HS blizu njega, na DD-e mislim ofc.Morgrim je lak kao i Lurker, za nnjega nema bas i neka taktika, nije toliko tezak, ako imate skill-ovane i dobro obucene lock-ove i mage-ove (trebalo bi da bude barem 2 mage-a i najmanje 3 locka, koji rade SOC na male, smrdljive murloke). Kako si healer, moras strasno da pazis na njih. Morgrim salje nekoliko rando ljudi u vodene grobove, tako da neko mora da bude na stepenicama i leci ih kad se vracaju ka ostatku raid grupe. Ostali DD mogu da budu na Morgrimu za vreme toga. Na 30% pocinje da pravi neke lopte od kojih mora da se sklanjas i to je u princicpu to. Mislim da necete imati problema do gospodjice Vashj, mi kada smo je ubili, OMG, to je bila sreca, evo jedne slicice od mene, za tebe :))))))

btw flask i neki buff-ovi su mi istekli :o sssssssss :)

Sto se sunwell-a tice, bice raid inst, i 5 man inst. raid inst je sacuvaj boze teska, full t6 gilde ne mogu da je ociste na probnim serverima, bas je teska, ali se ispalti, posto su loot-ovi IMBA, kruze price da su tamo t7 setovi, a neki pricaju da su to novi t6 setovi, a oruzija su da se uplasis :) Link cu vam site bas za tu inst, ne znam ga trenutno :P

GL&HF

Preq za instance poput BT ili MH! Bez njih ne mozes da udjes u instancu! Bilo je i za SSC pa je ukinuto pa ce sa sledecim patchom to da urade i sa BT i MH ! :)

Da, od ovog patch-a nece vise biti potreban ATT za MH i BT, mada je tu igracima ucinjena medvedja usluga, ali svako ko je uradio ATT pre patch-a, za MH, sto je da ubijes Vashj i Kael-a dobice novo zvanje, da se tako izrazim, pored imena "HEAND OF ADAL", tako da ce se znati ko su slacek-ri :lol: Jedva cekam :)

GL&HF

Iskreno, ne vidim zasto bi 'slabiji' guildovi preskakali par bossova i otisli direktno na mt i bt to je bezveze, ALI jedno je sigurno, znam milion guildova koji su zapeli na vashj i kaelu a cujem od drugih kako su se iznenadili kad su upali u mt i bt koliko su neki bossovi cak laksi od ta dva, tako da bar ovako guildovi ce imati sansu da bace okce na mt i bt iako ne uspeju da smaknu vashj i kaela. Blizz ionako nije bas poznat po svojoj meri koliko bi neki boss trebao da bude tezak-lak :lol: , cisti primer je Al'ar recimo, umesto da bude laganice jer je prvi boss u TK ljudi ga zaobilaze u velikom luku i idu na drugog bossa VR :lol: i cak Solariana, isti slucaj sa Hydross i Lurkerom u SSC. Toliko o tome ;)

e a ono kad se ide u raid... pa tank kad krene da udara pa vodja kazhe DPS @ 98%, to znachi da kad taj boss opadne na 98% DPS krene da roka, jel tako?! Tako smo radili :D e samo me zanima zashto to tako?!

Back