World of Warcraft

Ja sam posle dve ipo godine prestao da igram WoW zbog faks-a! Jako je tesko uciti i ne misliti na WoW! Ali *** '' I'll be back!'' to je sigurno! Ja sam inace igrao na Sylvanas serveru sa Elemental Shamanom!

/Cheers
ja imam druida lvl 50 na Sylvanas,na hordinoj strani,igram ga bash chesto zadnjih dana ali cu ga transferati na server gde mi je moj main i tamo levelovati do 70.

Pocela i ostala sa druidom. Doduse sada konacno smognuh snage da lvlujem shadow priesta 36lvl trenutno. A vi samo nastavite da ignorisete moja pitanja na kom su serveru nasi ljudi i dal' je moguce da bas nikog nema na Draenoru... :( Ok, ne bas nikog, znam jedno dvojicu ali to je to.

Znas kako, nas Srba ima dosta na ''starim'' serverima, narocito Dune Maul, Taren Mill, znaci na prvobitnim serverima, tako da smo mi stari igraci, koji igraju WoW od pocetka! A najvise Srba ima po mom misljenju na Sylvanas, i na hordinoj strani i na alijansinoj!
Nadam se da sam pomogao!

May the spirit be with You! :)

Napokon sam poceo da igram WoW danas u 1:00h.Izabrao sam Draenei Mage-a.Kazite mi da li je to dobar izbor,jos dok sam Lvl 2.Ako nije,dobice 'delete character':lol: .Igram na WoWScape Blizzlike,nick mi je jankovitiz

Tjah, tesko pitanje, svi imaju svoje neke posebnosti. U mom guildu uglavnom na vrhu healing liste su priestovi i paladini. Dobrom paladinu skoro da ne moze da nestane mana :D Druidi su zakon za HoT-ove (healing over time) a Priestovi su oduvek bili meni se cini pa najtrazeniji u guildovima kao healeri. U svakom slucaju, ne mozes da pogresis ni sa jednim, nekako generalno vazi da su healeri na svakom serveru jako trazeni. ;)

Sto se talenata tice baci pogled na WoW forum pa pod klasu koja te zanima, uglavnom ima jako dobrih tema sa predlogom za talent build.

Znas kako, nas Srba ima dosta na ''starim'' serverima, narocito Dune Maul, Taren Mill, znaci na prvobitnim serverima, tako da smo mi stari igraci, koji igraju WoW od pocetka! A najvise Srba ima po mom misljenju na Sylvanas, i na hordinoj strani i na alijansinoj!
Nadam se da sam pomogao!

May the spirit be with You! :)

Ah pa dobro, ja WoW igram od 2006-te i od samog pocetka sam izabrala Draenor. Za sada je jos uvek koliko toliko dobar server.

Back