World of Warcraft

ma,samo hunter

highhh5.jpg

ftw

ja sada igram opushteno,bez zurbe i cimanja =)

Hulligan nr. tWii:
ma bre na osnovu čega sam ja pederčić?! a ko mi kaže,vi frikovi koji 3/4 svog života provodite ispred glupog ekrana igrajući jebeni WOW! izađite bre malo,nađite neke ribe kao što to radimo mi huligani! prestanite da živite u jebenom svetu mašte,sa glupim izmišljenim likovima i nekim tamo magijama i zmajevima! ko **** WOW,uživajte u STVARNOM ZIVOTU!!! ajde pozdrav svima!
OOOO huliganu samo nemoj da pucas...bas si opasan

Hulligan nr. tWii:
ma bre na osnovu čega sam ja pederčić?! a ko mi kaže,vi frikovi koji 3/4 svog života provodite ispred glupog ekrana igrajući jebeni WOW! izađite bre malo,nađite neke ribe kao što to radimo mi huligani! prestanite da živite u jebenom svetu mašte,sa glupim izmišljenim likovima i nekim tamo magijama i zmajevima! ko **** WOW,uživajte u STVARNOM ZIVOTU!!! ajde pozdrav svima!

jao sto mrzim kad debili tako krenu da kenjaju. i meni stalno tako seru za WoW. A ONDA JA KAZEM : lice, u zivotu nisi video komp, mogu da se kladim da ne znas ni USB da prikacis , a WoW nisi video ni na SLIKAMA. tako da CUTANJE!!!!
Uzmi prvo igraj jebenu igru pa nam onda seri.
Tako da mrs tamo , idi vrati se super mariju

Kr$t@:
jao sto mrzim kad debili tako krenu da kenjaju. i meni stalno tako seru za WoW. A ONDA JA KAZEM : lice, u zivotu nisi video komp, mogu da se kladim da ne znas ni USB da prikacis , a WoW nisi video ni na SLIKAMA. tako da CUTANJE!!!!
Uzmi prvo igraj jebenu igru pa nam onda seri.
Tako da mrs tamo , idi vrati se super mariju
Super Mario FTW!

Lannister Lion:
Super Mario je *********...us*ani Super Mario...
a po cemu ti to zakljucujes?
Ja sam cetnik do jaja a ne smeta mi Super Mario... Samo reci pa da vidim cisto da znam es upravu nista ne kazem... Mozda jesi mozda nisi...

"Šta se ono tamo čuje?
Ko to pjeva u ravnici?
To su majko pravi borci.
To su Knindže, Krajišnici."

miXed:
Krsta brate,aj molim te reci Powershaker-u na dunemaulu da me ne izbaci iz guilde,da mi je isteko acc :D

e brate ne igram ja to vec dve nedelje. malo se odvikavam. ali kad uskoro krenem, uradicu to.
inace sto se tice BE raciala, morali su da ih stave na naj zato da bi nas blizz naterao da kupimo TBC...

Kosan_Punk:
E sada mi recite,sta je bolje:

Da platis 4000 dinara + mesecnu preplatu od 10-15 eura + internet

ILI

Sat vremena u igraonici za 55 dinara (Baklava,to ti je u NS,igraonica Kum,original WoW)

Ipak u igraonici imas vreme,pa ne mozes sesti za comp i reci"Igracui samo 2 sata",i igras vec 5 sata :D

Cao, ja sam barbarosa iz kuma, i mislim da se najvise isplati imati svoj acc i placati vreme u qmu... :D, takodje mislim da ovde niko ne zna igru ako nije makar max lvl, a tek onda se podizu skilovi itd itd. LVL up pa tek onda igra pocinje.

bensedin:
Cao, ja sam barbarosa iz kuma, i mislim da se najvise isplati imati svoj acc i placati vreme u qmu... :D, takodje mislim da ovde niko ne zna igru ako nije makar max lvl, a tek onda se podizu skilovi itd itd. LVL up pa tek onda igra pocinje.
Slazem se sa tobom... Ja imam svoj Acc ali igram u igraonici zato sto se kuci smorim ko pingvin... Mnogo je zanimljivije u drustvu...
Imam 70lvl huntera na Shadowmoonu nick Sergijus i on mi je main trenutno... Imam Warra na Silvermoonu nick Swereedom takodje 70 i ovako par altova nista posebno... :D

e de ste ljudi ša ima?necu više mnogo da vas smaram.nego čisto da znate i ja sam probao da igram WOW i jednostavno mi se ne svidja.uglavnom ne volim RPG-ove.SUPER MARIO BROS je zakon! I nije komunista! (Lione *EBO te SONIC!!!)
@krsta
pa brate ako ti stalno to govore,zapitaj se malo

bensedin:
Ok, warrior si, :D, i ja sam, koja si rasa, server, guild progres itd itd :P
Tauren naravno!Trenutno sam na Dragonblightu na koji sam se doselio sa Bronzebeard-a zbog guild drame,ali poshto se sve smirilo vratjam se na Bronzebeard za 2 nedelje kad transfer bude opet mogutj.Ovaj guild u kome sam sad nije hardcore guild,stigli smo do Maiden-a u Karazhanu,samo opushetno,ali ja sam malo vetji hardcore player nego shto mi to guild pruza tako da se vratjam u moj stari guild na Bronzebeardu koji raidaju vishe i profesionalnije.
Ajd sad malo info-a o tvom karakteru! :D

e ljudi neki trip mi se desava sa petom.
naime, imao je attack speed 1.2 --> nesto oko 100dps, kada sam dobio 50lvl attack speed mu se povecao na 1.7 --> dps opao na 75 otprilike! ne razumem sta se desilo, nisam unlearnovo talente, ni nista. da li znate sta bi moglo biti?

Back