World of Warcraft

LOLZ. neke budale orkovi ?? lvl za mene :P (56 sam lvl) dosli ladno ispred SW-a i poceli da igraju u nekim haljinama a ja se prevrnuo od smeha sa stolice, naravno, dosli svi lvl 70 iz okoline i poceli da kolju ove orkove :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Govna iz blizzarda mi suspendovali account zbog ne znam ni ja chega navodno payment issues govna bre prestajem da igram wow i bacam pare na govna imam vazhnije stvari u zhivotu tolko sam vremena i truda ulozhio u lika i sada WTF?!?!!! Odustajem ....

jao da idite na YouTube i ukucajte gore u search "Jimmy the World of Warcraft story" traje 8 minuta i STRAVA je ja sam se odvalio od smeha, najvishe mi se svidja deo kad mage kaze svom najboljem drugu mage-u (aldor i scryer svadja oko ko ce da bude koji): " Jimmy all they got is a friggin blue staff, screw the blue staff, we're going for the epics. EPIIIIIIIICS!!! " jao lol al to kaze ko neki debil to "EPIIIIIIICS!!!" haha vidite sami...

da znas da jeste :D a jel neko odradio sve delove Karahzana? ^^ moja gilda zajedno sa mnom (naravno) imala je tu privilegiju, al jbt ubismo se, OGROMAN je bre onaj cica Medivh potrosio sav svoj zivot gradeci ga rofl, a dobio sam cak 5 Hunter dropova, ali zao mi da menjam moj skoro puni tier 6 ;)

V.K.:
da znas da jeste :D a jel neko odradio sve delove Karahzana? ^^ moja gilda zajedno sa mnom (naravno) imala je tu privilegiju, al jbt ubismo se, OGROMAN je bre onaj cica Medivh potrosio sav svoj zivot gradeci ga rofl, a dobio sam cak 5 Hunter dropova, ali zao mi da menjam moj skoro puni tier 6 ;)
moj guild je doshao do Prince Melchazzer u Karazhanu i ubili smo Ogre King Maulgar-a.Odakle ti tier 6?

Back