ma,samo hunter
ftw
ja sada igram opushteno,bez zurbe i cimanja =)

ftw
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
OOOO huliganu samo nemoj da pucas...bas si opasanHulligan nr. tWii:ma bre na osnovu čega sam ja pederčić?! a ko mi kaže,vi frikovi koji 3/4 svog života provodite ispred glupog ekrana igrajući jebeni WOW! izađite bre malo,nađite neke ribe kao što to radimo mi huligani! prestanite da živite u jebenom svetu mašte,sa glupim izmišljenim likovima i nekim tamo magijama i zmajevima! ko **** WOW,uživajte u STVARNOM ZIVOTU!!! ajde pozdrav svima!
Hulligan nr. tWii:ma bre na osnovu čega sam ja pederčić?! a ko mi kaže,vi frikovi koji 3/4 svog života provodite ispred glupog ekrana igrajući jebeni WOW! izađite bre malo,nađite neke ribe kao što to radimo mi huligani! prestanite da živite u jebenom svetu mašte,sa glupim izmišljenim likovima i nekim tamo magijama i zmajevima! ko **** WOW,uživajte u STVARNOM ZIVOTU!!! ajde pozdrav svima!
Super Mario FTW!Kr$t@:jao sto mrzim kad debili tako krenu da kenjaju. i meni stalno tako seru za WoW. A ONDA JA KAZEM : lice, u zivotu nisi video komp, mogu da se kladim da ne znas ni USB da prikacis , a WoW nisi video ni na SLIKAMA. tako da CUTANJE!!!!
Uzmi prvo igraj jebenu igru pa nam onda seri.
Tako da mrs tamo , idi vrati se super mariju
AgreeBaklava_NS_88:Super Mario FTW!
a po cemu ti to zakljucujes?Lannister Lion:Super Mario je *********...us*ani Super Mario...
Imba racial imajuBELFABIO:Kakvi su BE jesu li za sta
miXed:Krsta brate,aj molim te reci Powershaker-u na dunemaulu da me ne izbaci iz guilde,da mi je isteko acc![]()
Kosan_Punk:E sada mi recite,sta je bolje:
Da platis 4000 dinara + mesecnu preplatu od 10-15 eura + internet
ILI
Sat vremena u igraonici za 55 dinara (Baklava,to ti je u NS,igraonica Kum,original WoW)
Ipak u igraonici imas vreme,pa ne mozes sesti za comp i reci"Igracui samo 2 sata",i igras vec 5 sata![]()
Master_Chief:ja sam uveliko pocheo da idem u heroic instance,treba da se nakupim badge-ova da bih uzeo sebi mnogo dobar epic shield.A ujedno skupljam pare za swift flying mounta,za sada imam 2200g![]()
Slazem se sa tobom... Ja imam svoj Acc ali igram u igraonici zato sto se kuci smorim ko pingvin... Mnogo je zanimljivije u drustvu...bensedin:Cao, ja sam barbarosa iz kuma, i mislim da se najvise isplati imati svoj acc i placati vreme u qmu..., takodje mislim da ovde niko ne zna igru ako nije makar max lvl, a tek onda se podizu skilovi itd itd. LVL up pa tek onda igra pocinje.
psy:ma,samo hunter
![]()
ftw
Tauren naravno!Trenutno sam na Dragonblightu na koji sam se doselio sa Bronzebeard-a zbog guild drame,ali poshto se sve smirilo vratjam se na Bronzebeard za 2 nedelje kad transfer bude opet mogutj.Ovaj guild u kome sam sad nije hardcore guild,stigli smo do Maiden-a u Karazhanu,samo opushetno,ali ja sam malo vetji hardcore player nego shto mi to guild pruza tako da se vratjam u moj stari guild na Bronzebeardu koji raidaju vishe i profesionalnije.bensedin:Ok, warrior si,, i ja sam, koja si rasa, server, guild progres itd itd
![]()
pa kad nisi probo original ,i da jesi 20 lvl to je nishta kada budesh igro wow original jedno 5-6 meseci pa se onda vrati na pirat i trazhi greshke i natji tjesh ihBELFABIO:Ja vam igram na piratu i nisam naisao skoro ni na jedan bag.Ja san NE rogue lvl 20.