World of Warcraft

jedan lik sa scamerskog foruma.Inace on je pordavao acount i ovaj klinac je hteo da ga zajebe.Na kraje je taj lik zavrsio i sa 120$ i sa svojim acountom.
2ahzfuu.jpg

evo ovo sam ja platio 150 golda

francuzi imaju lvl 70
a danas sam se usrao video sam blood elf paladina, lvl 31 :O
a ja igram mesec dana i imam lvl 28 lol
kako je moguce za dva dana lvl 31 ??? teoretski, tako nesto nije moguce pa da i dan i noc blejis za kompom.
A i iznervirao sam se i sto se kod nas pojavilo mnogo Blood Elf Paladina,znaci sad svaki noob sa tbc uzima blood elf paladina i ja sam danas sreo 15 blood elf paladina.
GLupo mi je i sto su shamani u alijansi i takodje elfovi ne cine deo horde.Blizz je trebao da smisli neku originalniju rasu, ne samo da kopira stare ....blood elfovi uopste ne lice na hordu....ne mozes da ih stavis u isti red sa orcovima, taurenima i undeadovima....trulo
blizz ce sve da upropasti zbog para....

Znaci danas sam video jedno 20 blood elf paladina....horor.Svi normalni heroji su se izlogovali i sad svi furaju Blood Elf Paladine....znaci, danas nisam pricao ni sa jednim jedinim trollom....vise ih i nema.A u Alijansi verovanto sad svi igraju sa Draenei Shamanima....strasno....

Kr$t@:
francuzi imaju lvl 70
kako je moguce za dva dana lvl 31 ??? teoretski, tako nesto nije moguce pa da i dan i noc blejis za kompom.
A i iznervirao sam se i sto se kod nas pojavilo mnogo Blood Elf Paladina,znaci sad svaki noob sa tbc uzima blood elf paladina i ja sam danas sreo 15 blood elf paladina.
GLupo mi je i sto su shamani u alijansi i takodje elfovi ne cine deo horde.Blizz je trebao da smisli neku originalniju rasu, ne samo da kopira stare ....blood elfovi uopste ne lice na hordu....ne mozes da ih stavis u isti red sa orcovima, taurenima i undeadovima....trulo
ma nije to nista cudlo za lvl-ovanje ja sam prvi dan kad je izaso vidjao 20-30lvl shamane u ally moze to brzo
ali to sto je blizard kopirao ove dve rase jeste glupo tu se slazem bolje da BL idu u ally a dra u hordu, inace sad ce ally biti dosta pojacana po bg-u jer shamancina je shamancina dok ovima paladin ne dodje ni za ***** :lol:

ljudi na mom serveru Twisting Nethers, ja sam 36 posle izdavanja TBC, video lika 61lvl drenai shaman!!!
posto nisam mogao da verujem, pozvao sam druga da dodje da vidi i on kaze da isto to vidi, i ja se onda skenjao do jaja... zamislite 61lvl za 36 sati!!! OMG x 100!!! pitam ja garija KAKO? i on kaze kako je isao sa jos 7 drugova 60lvl, sve imba epic likovi i nonstop visili po instancama i eto :D
reko sam mu da nije normalan :))

skoro sam poceo, pre dve-tri nedelje i imam 31lvl dwarf huntera, mali twink :) ...

Kr$t@:
francuzi imaju lvl 70

ja sam lvl 30 a poceo sam kada je izashao tbc,i nisam igrao neshto posebno mnogo..
samo trebash da znash shta radish kada igrash

Nevira me , danas sam video video 18 Blood Elf Paladina a juce 15.Ukupno , 33 Blood Elf Paladina sam video za dva dana.A i ne igram puno.
A tokom igre jedva da sam video 20ak Tauren Shamana...znaci nestajemo kao rasa.Svi klinci n00bovi sad uzimaju Blood Elf Paladine.
A i nervira me, kako to da elfovi idu u hordu? Prosto...nije im fora.Mi smo prljavi, ruzni, strokavi, mi smo orkovi i taureni, ne mogu elfovi sa nama ******!
**** bi kevu blizzardu samo tako :/

Baklava_NS_88:
Ja malo prestajem sa wow moram da smanjim preterao sam treba da upishem fax ove godine maturski, prijemni etc pa cu da napravim malo vecu pauzu

pa treba i ja da upisem fax, al sam skontao foru ;) ... znaci granica mi je 3 sata dnevno, sat ipo kvestovi, sat ipo BG :D ... i tako za dva dana dizem lvl :)
instance radim dvaput nedeljno, gnomeregan za sada uglavnom, al u instancama visim i po 3 sata, pa onda nema ona predhodna dva ;)

usemi se ovako i upisaces fax i ubijaces wow :D

Kr$t@:
Nevira me , danas sam video video 18 Blood Elf Paladina a juce 15.Ukupno , 33 Blood Elf Paladina sam video za dva dana.A i ne igram puno.
A tokom igre jedva da sam video 20ak Tauren Shamana...znaci nestajemo kao rasa.Svi klinci n00bovi sad uzimaju Blood Elf Paladine.
A i nervira me, kako to da elfovi idu u hordu? Prosto...nije im fora.Mi smo prljavi, ruzni, strokavi, mi smo orkovi i taureni, ne mogu elfovi sa nama ******!
**** bi kevu blizzardu samo tako :/
Hehe pa Krave i orkovi su ruzni sami po sebi i zato ih retko ko pravi..

Back