World of Warcraft

Cek bre, a sto krave vise? Mi smo vise mesavina indijanaca i bikova ;P
ima bikovi da jebu elfove bre
jao danas sam naleteo na nekog lvl 29 draenei shamana, lik krenuo da bezi ja ga razneo.Posle sam ga ponovo nasao i ponovo razneo :P
A sto polako ? lvl 30 a igram od 29og decembra ? :P dobro ili lose?

marco3dx:
pa treba i ja da upisem fax, al sam skontao foru ;) ... znaci granica mi je 3 sata dnevno, sat ipo kvestovi, sat ipo BG :D ... i tako za dva dana dizem lvl :)
instance radim dvaput nedeljno, gnomeregan za sada uglavnom, al u instancama visim i po 3 sata, pa onda nema ona predhodna dva ;)

usemi se ovako i upisaces fax i ubijaces wow :D
Iz ovog posta se vidi da si oko 30-34 lvl ako radish gnomeregan a ja sam 63 ....a za BG neam vremena uopshte samo mrtwi smarachki questovi koji ti ubiju svaki nerv u telu

Kr$t@:
Cek bre, a sto krave vise? Mi smo vise mesavina indijanaca i bikova ;P
ima bikovi da jebu elfove bre
jao danas sam naleteo na nekog lvl 29 draenei shamana, lik krenuo da bezi ja ga razneo.Posle sam ga ponovo nasao i ponovo razneo :P
A sto polako ? lvl 30 a igram od 29og decembra ? :P dobro ili lose?
pa lose je jbt ja kad sam kupio wow prvi lik mi bio hanter i za 1 nedelju ili nedelju ipo dana 30lvl zurio a bio sam samo 3 rank mrzelo me da idem u BG najbrze horora dobijes u AV samo stojis u masi i honor bljusti, sad igram s magom 57lvl (njega sam dugolvacio) za 2-3h igranja nakupis oko 2000 honora pod uslovom da se vuces u masi za drugima stalno da ne ides sam, p.s smori me cekanje za AV 1h+ uvek pa za to vreme grindujem Runelocth :P

moje licno umece
2ebu7a1.jpg

taj account sam izscamovao takodje ima jedno 3 lvl 40+ altova

Nov ulov. account sa 800 golda 3 lvl 60-a [Gnome Warlock i Rogue, Nightelf Hunter] sa TBC-om.Nisu bas tier 3 ali poprilicno dobra oprema, Hunter ima epic mounta a ovi ostali lvl 40 mounta. Ovog puta nema graske jer sam ne samo uzeo acount i sqa nego i email : )

dodgeme:
Nov ulov. account sa 800 golda 3 lvl 60-a [Gnome Warlock i Rogue, Nightelf Hunter] sa TBC-om.Nisu bas tier 3 ali poprilicno dobra oprema, Hunter ima epic mounta a ovi ostali lvl 40 mounta. Ovog puta nema graske jer sam ne samo uzeo acount i sqa nego i email : )
Prvo ne verujem ti drugo koja je poenta tretje glup si ako dajesh 60 e za lvlovanje
I da ae objasni kako to radish ..Poshto svako mozhe da retrieve password a ako ti da password od svog maila onda je taj ( odnosno onda su ti poshto si scamovovao ?? accounta) debil/debili

Back