Baklava_NS_88
Primećen član
- Poruka
- 718
2latePhobos:WoW je zlo ljudi! Skidajte se stoga! Ko ga igra vise od 2.5-3 sata dnevno PUKO JE!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
2latePhobos:WoW je zlo ljudi! Skidajte se stoga! Ko ga igra vise od 2.5-3 sata dnevno PUKO JE!!
A u outlandu cesh dobiti zelene itemi koji su bolji od t1..Ne sve al ima bruka dobrih itema btw vi shto pikate tbc koji ste lvl?dodgeme:jedan lik sa scamerskog foruma.Inace on je pordavao acount i ovaj klinac je hteo da ga zajebe.Na kraje je taj lik zavrsio i sa 120$ i sa svojim acountom.
![]()
evo ovo sam ja platio 150 golda

ma nije to nista cudlo za lvl-ovanje ja sam prvi dan kad je izaso vidjao 20-30lvl shamane u ally moze to brzoKr$t@:francuzi imaju lvl 70
a danas sam se usrao video sam blood elf paladina, lvl 31 :O
a ja igram mesec dana i imam lvl 28 lol
kako je moguce za dva dana lvl 31 ??? teoretski, tako nesto nije moguce pa da i dan i noc blejis za kompom.
A i iznervirao sam se i sto se kod nas pojavilo mnogo Blood Elf Paladina,znaci sad svaki noob sa tbc uzima blood elf paladina i ja sam danas sreo 15 blood elf paladina.
GLupo mi je i sto su shamani u alijansi i takodje elfovi ne cine deo horde.Blizz je trebao da smisli neku originalniju rasu, ne samo da kopira stare ....blood elfovi uopste ne lice na hordu....ne mozes da ih stavis u isti red sa orcovima, taurenima i undeadovima....trulo
blizz ce sve da upropasti zbog para....

Ja danas za 3 sata zaradio preko 80g
)
...Kr$t@:francuzi imaju lvl 70
a danas sam se usrao video sam blood elf paladina, lvl 31 :O
a ja igram mesec dana i imam lvl 28 lol
kako je moguce za dva dana lvl 31 ??? teoretski, tako nesto nije moguce pa da i dan i noc blejis za kompom.
A i iznervirao sam se i sto se kod nas pojavilo mnogo Blood Elf Paladina,znaci sad svaki noob sa tbc uzima blood elf paladina i ja sam danas sreo 15 blood elf paladina.
GLupo mi je i sto su shamani u alijansi i takodje elfovi ne cine deo horde.Blizz je trebao da smisli neku originalniju rasu, ne samo da kopira stare ....blood elfovi uopste ne lice na hordu....ne mozes da ih stavis u isti red sa orcovima, taurenima i undeadovima....trulo
blizz ce sve da upropasti zbog para....
Baklava_NS_88:Ja malo prestajem sa wow moram da smanjim preterao sam treba da upishem fax ove godine maturski, prijemni etc pa cu da napravim malo vecu pauzu

Hehe pa Krave i orkovi su ruzni sami po sebi i zato ih retko ko pravi..Kr$t@:Nevira me , danas sam video video 18 Blood Elf Paladina a juce 15.Ukupno , 33 Blood Elf Paladina sam video za dva dana.A i ne igram puno.
A tokom igre jedva da sam video 20ak Tauren Shamana...znaci nestajemo kao rasa.Svi klinci n00bovi sad uzimaju Blood Elf Paladine.
A i nervira me, kako to da elfovi idu u hordu? Prosto...nije im fora.Mi smo prljavi, ruzni, strokavi, mi smo orkovi i taureni, ne mogu elfovi sa nama ******!
**** bi kevu blizzardu samo tako :/
LOL Samo polako... Ja sam u decembru napravio prista koji je sad 32 lvl a nisam igrao na njega nekih 15-16 dana... Ali neka, samo ti polako... A jos sam porad prista svako vece isao sa hunterom u instance...Kr$t@:ja lvl 29 a igram od 30og decembra :/

Ah i ja bi trebao da popravim ocene al sta mogu kad volim WoW vise od skole...Baklava_NS_88:Ja malo prestajem sa wow moram da smanjim preterao sam treba da upishem fax ove godine maturski, prijemni etc pa cu da napravim malo vecu pauzu