World of Warcraft

E ovako , imao sam skinning i LW. Skinning 183, LW oko 100.LW sam izbrisao.
e sad ne znam, koje su profesije najbolje kada je u pitanju zaradjivanje love?
? da li da uzmem dve gathering profesije ili nesto drugo? bilo je tu raznih kombinacija a ja stvanro pojma nemam sta da uzmem....

marco3dx:
ljudi proslo 12 sati, burning crusade is here! :)
Da ja idem po moj sutra ujutru, a koje klanje je bilo ispred dark portala bruka jedno 200 horde na 200 ally ******* totalno mada mi je tako kochilo da sam jedva igrao pa sam malo hilovao nisam mogo nishta drugo da radim ^_^ imam srnshot kasnije cu post mrzi me sada da upload skidam dosta sranja sa neta mrzi me da chekam idem da se naspavam sutra TBC CEO DAN!

Jedva se odvojih od ekrana da malo uhvatim sna,brat kupio sebi u 00:07 pa smo instalirali i igrali do sada,moja igra dolazi sutra,za ovih satak vremena video sam malo Hellfire Penninsulu i napravio jednu Blood Elf zenskog warlocka chisto da vidim dance :) Ludilo,jedva chekam sutra da i ja pochnem da levelujem sa mojim warriorom.

Joj ovi draenei tako su imba :( Sve ocu da ih igram napravio sam draenei shamana ali nekako me mrzi da lvlujem pogotvo sada sam 4. god. gimnazije treba da upishem fax etc prijemni maturski ispiti bla bla pa neam vremena mozhda cu chisto onako iz zajebancije

ja sutra uzimam TBC, jbt skenjao sam se danas sam vec video drenaie 26lvl, i likove 63lvl!
imam dwarf huntera vec, nije los, al kontao sam da napravim i drenaia jednog, shamana ili palu, ili mozda opet huntera :D

marco3dx:
ja sutra uzimam TBC, jbt skenjao sam se danas sam vec video drenaie 26lvl, i likove 63lvl!
imam dwarf huntera vec, nije los, al kontao sam da napravim i drenaia jednog, shamana ili palu, ili mozda opet huntera :D
Nije to teshko ako nishta ne radish sem wow...A bruka kakva je oprema...Trinket neki chain q jachi od earthstrike a q smeshan pa staff za druida drop bolji od CH exalted mace za koji sam se drkao nedelju dana i puko para i para i chest bolji od ovog mog maulfrion iz bwl ili kako vec bem li ga ne gledam ga :P

21.jpg

221.jpg

23.jpg

Back