World of Warcraft

jopica123456789:
nisam bas upucen pa sam poludeo kada sam video TBC jbg sta skacete na mene ne igram WoW ko ludak i NISAM UPUCEN
ma ok je mi se to samo shalimo sa tobom,mada je glupo doci ovde i govoriti nama da si nabavio TBC chak pre nego shto je igde u svetu pusten u prodaju,pa i da si ga nabavio pre mesec dana ne bi ga mogao igrati jer nece biti pushten u rad do 16. januara.

Master_Chief:
Kad sam ja gledao da kupim tu knjigu radi macha za mog warriora knjiga je koshtala nekih 800-1000g,ja sam je uspeo kupiti za 850g,ali glupo je bilo to shto samo 2 nedelje kasnije cena knjige je opala na chak 100g shto su svi noobovi iskoristili,tako da sada svaka shusha ima Quel'Serrar.Redje tjesh videti Bloodlords Defender nego QS
Ko shto svaka "shusha" ima pvp set...i HW/GM oruzhje

Ja sam isto nabavio burning crusade a uzeo sam i sledeci nastavak cisto da ga imam onako.
2h590ki.jpg

Bas je extra dodaje Noob Elfove i Noobafied Eredar. Takodje donosi novi kontinent noobland.

A jel za TBC krecu na novim serverima ili samo upgraduju ove stare?
Posto sam video u ahsenvalu valjda (nisam siguran) neku veliku zatvorenu kupolu, pa to ce valjda biti otvoreno u TBC , pa nisam siguran u cemu je stvar...

Kr$t@:
A jel za TBC krecu na novim serverima ili samo upgraduju ove stare?
Posto sam video u ahsenvalu valjda (nisam siguran) neku veliku zatvorenu kupolu, pa to ce valjda biti otvoreno u TBC , pa nisam siguran u cemu je stvar...
Nemam pojma stalno slusam drugacije... Neki su rekli da ce samo prepraviti stare servere a neki kazu da ce praviti nove... nem pojma ja se nadam da ce ostati ovi stari serveri...

BTW el neko zna da nisu slucajno pojacali ragnarosa? Juce smo imali najjaci raid do sad, sve iskusni ljudi a jedva smo mu skinuli 75% iz prvog puta... Onda smo ga ubili iz drugog ali mislim sve su bili imba ljudi...

Nisam bash dobro razumeo pitanje al TBC ce biti na svim serverima tj na bilo kom da si igrao kada instal TBC mozhesh do 70 i sva ta nova sranja, a ako nemash TBC ostajesh na 60 i ne mozhesh u outland. A za ragija neam pojma znam da nefarian nije ojachan ^_^

Pa to znam i ja ali pitam zato sto mi je bilo cudno sto ga nismo odma ubili... A sve smo uradili kako treba ali jednostavno smo mu nanosili premalo DMG-a moj najjaci crit na njemu pre ja bio 3600 a juce jedva 1800 i to preko celog ekrana bude crit... Nem pojma mozda opet baguje Blizz

Back