World of Warcraft

Pffffff smorchina wow ne igram na mom acc (lvlujem malo ortakovog shaman koji je sada 56 lvl iz dosade), nastavitju chim uplatim ovde niko nishta ne pricha ovde na forumu opet pricham sam sa sobom totalni smor....Al eo da vidite kako ce izgledati tier set 3 https://www.wow-europe.com/en/info/basics/armorsets/ mozhete da editujete takodje i ostale setove (dungeon set 1,2, tier 1,2 i naravno 3 za svaku rasu i klasu)

na mavu nemam mnogo... svako ko uzme item , a nije za njega ja stavim na ignore.. tako da sa debilima ne razgovaram. Ali wow polako gubi draz...pretvorio se u beskonacni farm za opremom

ako neko igra Guild wars. nick -Aurora Everblase

Uf moram da se pohvalim guild u kojem sam ATM je pre 2 nedelje imao problema sa ragnarosm al odjednom BOOM evo stigli smo do Chromaggusa u BWL tako da super progress sledece nedelje svi ochekujemo da se susretnemo sa Nfarianom pa cu vam retji :)

Jbg bio vecheras sam bio nerwozan bash oko toga kakvi ljudi igraju wow i poludeo i sve disenchant iteme i poslao na alta na kome cu sada da igram (igracu sam samo jako dobri pirajtelji znaju nik i necu ulaziti ni u kakve gilde dok ne uzmem neki vec rank pa u neki pvp guild). Mozhda mi ne verujete za druida al jbg dasilo se

Vi pricate samo o originalu? Pa znam ja jedan jakoooo dobar piratski server, ali je lokalni, i ne mora da znaci da je na piratu sve zabagovano, ovo je vrlo tezak i vrlo slabo zabagovan server, ali i ja cu verovatno preci na original uskoro tako da........... 8-)

Back