World of Warcraft

Baklava_NS_88:
Kreno sam na chromagus da igram ozbiljno huntera pa sahibe javi se da kazhesh ime gilda ako ga imate i tvoj nick ako ozbiljno ocete da igrate

pa batalio sam nash gild tamo a moj lik je Sahibaba i u nekom velikom gildu sam za sada
55 lvl a prist mi je 25 tako neshto nisam ga dugo igro prvo cu ovog da naguram na 60 da krenem u MC i sl pa cu onda prista da budzim. sa Sahibom chekam migraciju na dragonmawu

Sahib:
pa batalio sam nash gild tamo a moj lik je Sahibaba i u nekom velikom gildu sam za sada
55 lvl a prist mi je 25 tako neshto nisam ga dugo igro prvo cu ovog da naguram na 60 da krenem u MC i sl pa cu onda prista da budzim. sa Sahibom chekam migraciju na dragonmawu
Ma kreno ja na xavius tamo ima dosta marve iz ex yu koji su igrali na dmaw pa tamo igram

Zna neko tachno kada izlazi ovaj novi patch 1.11 mislim da su preterali sa novim instancama i itemima sada ce tier set 3 a neki tek krecu da igraju pa ni najjache gilde ne mogu sve da postignu preterashe neka izbace tier 3 sa expansion pack a ne sada :|

Ok samo nisi ispao fer za taj post "debil" ja nisam svojim postom hteo da izazovem to. Ja ne igram GW tako da nisam uvredjen ali si mnogo ljudi uvredio zbog mog posta. Nego necu da komentarisem to nije tema. I da cujemo komentare ko je bolje proso Horda ili Alijansa?

Back