World of Warcraft

Zadnjih dana WoW nije mogao biti bolji,pocheli smo sa Molten Core-om to jest moj guild,a ja sam Main Tank moga guilda,skoro ceo server me zna i postuje,domogao sam se nesto dobrog gear-a ali u nedostatku DKP poena josh uvek nemam sve ono shto bih zeleo.pre neki dan sam uzeo Helberd Of Smiting koji je dropao Bloodlord Mandakir tako da zadnjih dana samo koljem po WSGu iako sam full protection specced warrior.:D

Master_Chief:
Zadnjih dana WoW nije mogao biti bolji,pocheli smo sa Molten Core-om to jest moj guild,a ja sam Main Tank moga guilda,skoro ceo server me zna i postuje,domogao sam se nesto dobrog gear-a ali u nedostatku DKP poena josh uvek nemam sve ono shto bih zeleo.pre neki dan sam uzeo Helberd Of Smiting koji je dropao Bloodlord Mandakir tako da zadnjih dana samo koljem po WSGu iako sam full protection specced warrior.:D
Aj linkuj gear i dokle ste stigli sa MC i jel si ti na bronzebeard?

Baklava_NS_88:
Hakkar je imba:
Da li je istina da paladini samo bacaju shield i HS? :
Ne treba gankovati low lvle u STV mozhda imaju dobre ortake u opakim PvP guildovima ili su altovi od takvih:
Smaranje u 5:30 ujutru :) :
Napravicu danas josh slika malo iz zajebancije a nemam trenutno sliku mrtvog raggyja, oniksije, razorgora i valestraza (ili kako se vec zove 2. boss u bwl) poshto sam bio izbrisao imao sam oko 2GB srnshotova al uskoro cu napraviti i poslati josh ^^

dead_man:
ja igram u igraonici petkom i subotom imam lika 25 priest undead na sylvanas serveru pa zato pitam ko igra dase nadjemo ! placam 50 din po satu cool a pre je bilo 100 din !!!!

pa brate nije on sam isao u high lvl instance????? ima ( najverovatnije super gildu) i epic itemi nisu problem veruj mi.... ali vidices i sam sta znaci biti sa super ljudima i u dobrom guildu

Back