World of Warcraft

NTT:
Prodajem huntera lvl 60 Night Elf na serveru Dragonmaw. Imam 4 Dragonstalker i 4 Giantstalker itema (epic), luk i staf za huntera(epic), epic amulet, epic prstenje, epic trinket, epic mount, 400g svaki item enchantovan sa najboljim enchantom. Takodje imam i FR opermu koja dobro dodje za MC. Takodje jos epic stvari koje nisu set itemi.
Igram vec godinu dana i malo sam se smorio posto sam propustio migraciju na drugi server. Ali dobra stvar je da sam sada najbolje opremljeni hunter na serveru i da mogu da upadnem u svaki guild.
Tako da ako ga neko uzme moze da udje u guildove koji rade MC, ZG, AQ20 i par prvih bossova u BWL-u.
I da, imam i lvl 50 warriora na istom serveru :P
Ako je neko zainteresovan moja email adresa je:
nikolahunter@yahoo.com
Cena:100e
Ne vredi prodavati za te pare...Samo kolko si puko za mesechnu pretplatu i internet i vreme koje si utroshio da dobijesh te iteme shto imash min 200 jevreja

Posle 2 nedelje pauze sa wowom i kompom uopshte uplatio ja internet i kreno wow da igram i da skidam pech medjutim nisam mogao da skinem i odem ja na ono repair i to se zavrshi i udjem ja u igru kada ono pishe da imam verziju 1.1.2 i ja krenem da instal 1.9patch kada ono netje i onda sam reinstalirao i sva sreca shto an hardu imam full 1.9 patch i sve mini patcheve do 1.10 i instalirao sam i sada skidam patch sa 1.10.2 na 1.11 a nikako ne mogu da nadjem sa 1.10 na 1.10.2 a kada krene blizzard download onda skida 1.11 full

Da li skidash patch sa 1.10.2 na 1.11 preko bliz. auto downloada ili preko nekog linka.. kada skidam preko auto dloada stane na 20% (pishe mi da je rachunar pod Firewallom) i nishta....ako znate neki link za enGB patchewe javite

e ljudi, gde se pochinje quest za Thunderfury.
60lvl sam vetj dwe nedelje i pocheo sam polako da farmujem gold, ne znam da li odma da farmujem za epic mounta ili da pare troshim na neku bolju opremu (poshto su mi neki itemi uzas) i enchante, i ako ima nekih roguowa: Da li se isplati kupiti Krol Blade (oko 300-400g)

mefhisto:
e ljudi, gde se pochinje quest za Thunderfury.
60lvl sam vetj dwe nedelje i pocheo sam polako da farmujem gold, ne znam da li odma da farmujem za epic mounta ili da pare troshim na neku bolju opremu (poshto su mi neki itemi uzas) i enchante, i ako ima nekih roguowa: Da li se isplati kupiti Krol Blade (oko 300-400g)
Pa isplati se za thunderfury nisam siguran gde se uzima quest al znam da ti treba neko ***** od ragnarosa i valjda golemaga a drop rate je oko 1%, a ja za rogue vishe volim dagere i ne bi uzeo krol blade al ono kako otjesh zavisi od stila igre

opet ja sa pre-paid karticama za WoW ..bilo bi lepo ako neko ima iskustva sa njima da mi nesto pojasni...sad sam bio na blizzard-ovom sajtu i tamo pise da su te kartice razvrstane po nekim regionima sto mi bas i nije jasno....ja sam inace iz NSa i zanima me , ako neko zna , dali to ima veze sa serverom na kom ces igrati ili sa verzijom igre ili necim drugim ....

Nema nikakwe weze sa igrom, kupish karticu, greb greb, odesh na account managment, ukucash user i pass i dalje cesh se valjda snaci.

uh nisam razumeo shta se isplati :) ... mada sam posheo da skupljam pare preko onog nowog "Argent Dawn"-a.

Igrao sam malo wow na private serverima, pa me zanima da li ima ovde nekog ko igra na njima, a ne na paprenim oficijelnim ?? Znam da oni ne mogu da se porede, ali možda ima ljudi koji ne mogu da plaćaju internet+wow svakog meseca, a ipak igraju... Ako ima takvih, na kojim serverima igrate?
peace

Back