World of Warcraft

VisionOfDisorder:
Pitam se samo sa kojim luzerima igrash. Postoji mala izreka o ratnicima, a to je da, ako ne mozesh da dobijesh rogue-a, i nisi ratnik.
Tachno je da dosta toga zavisi od opreme, ali ne nivou na kome ste vi. To zavisi od 60tog nivoa. Kada je sve u vezi opreme i kesha.
Sada sam Stone Guard. Muah...

Klan formirash u svakom glavnom gradu... Samo se pitam koji ce ti q. Trebao bi da imash najmanje 30-40 chlanova (kao ja, mada sam samo chlan) da bi uchinio neshto produktivno. Ovako samo zauzimash prostor sa tvoja dra-tri chlana. I da je deset pa je malo.

Dalje, RED shta tebi nije jasno? Ajde pitaj, odgovoricu.
E aj mi objasni kako si na allkhazam stavio ono da svi vide tvog lika, a ova fora tipichan dan na wow-u je preterana!!!! Ima i josh takvih zajebancija?

ja se kao tripovo da qpim wow chim stigne cable.....al netju jbte....znajutji sebe....navutjitju se najstrashnije....drzhim se ja wctft-a.....zayebi....ne treba mi to sranje...pametni kinezi keve mi....ogranichili narodu igranje wow-a na 2h dnevno....mislim mentalna higijena choveche....yebesh to shto je dobra igra i sve....netju da budem ovisnik i od tog sr.anja....

RED.335:
He, he... To sam i mislio. A kako sad?

I molio bih Baklavu i VisionOfDesorder da mi odgovore. Hvala.
Prvo treba da odesh na wowstatus.net i da kliknesh na list private serves (tako neshto) i onda ce ti izbaciti listu svih piratskih servera. Izaberesh serverkoji ima verziju istu kao i ti (kliknesh na njega). Ove stranice otvarash u internet explorer. Kada kliknesh na server imaces ponudjeno da se registrujesh na njega. Ukucaj bilo koji username i pass ali ih naravno zapamti. Tu gde si imao ponudjeno da se registrujesh se nalazi i adres servera koju kopirash. Tu adresu ukucash u realmist.wtf (koji se nalazi u wow folderu i otvara se sa notepad.exe). Izmenjeni realmist.wtf treba da izgleda ovako: set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com. Samo u tvom sluchaju nece biti eu.logon.worldofwarcraft.com nego adresa tog servera. Kada si sve to uradio samo save ovo shto si izmenio u realmist.wtf i ukucash onaj username i pass i to je to. Ako oces da promenish server samo zamenish adresu tog novog serevra sa starom i registruujesh se na tom novom. I to je to.

E a jel mora da bude ista verzija, ako mora ja imam 1.1.1 i tamo nigde nema te verzije. Sve ispod ili iznad. Da li mogu da skinem patch sa int. i gde ima. Hvala ti za ono puno e. Samo jos kad mi i ovo pomogo...

RED.335:
E a jel mora da bude ista verzija, ako mora ja imam 1.1.1 i tamo nigde nema te verzije. Sve ispod ili iznad. Da li mogu da skinem patch sa int. i gde ima. Hvala ti za ono puno e. Samo jos kad mi i ovo pomogo...
Ima na netu mislim da bi bilo najbolje da skinesh 1.7 za igranje pirata. Samo kucaj na google 1.7 wow patch i to je to samo morash proveriti da li imash enUS ili enGB verziju igre. Kasnije ces lako update na 1.8 ako oces na neko 1.8 serveru da igrash.

djix:
Baklava hvala ti puno!!!!!! :D

a sada da li moze preko moga WoW-a (ver.1.1.1) da se odmah instalira patch 1.7?

i drugo : koliko je veliki taj patch (mislim u mb)

tnx
Pa mozhesh sa 1.1 na 1.2 i 1.2 na 1.3 ali to je preveliko smaranje zato imash 1.7 FULL patch i to skinesh oko 200 mb. I onda mozhesh sa 1.7 na 1.7.1 pa ako oces dalje na 1.8 ako ne ne morash jer pirati imaju vishe verzija dok original samo najnovije.

Posto ja i red.335 koji hocemo da igramo Wow preko interneta (piratski itd.) a koristimo (obadvoje) dial-up konekciju... ja bih zamolio nekoga ako moze da mi skine taj patch 1.7 full i da ga nareze na cd i da mi posalje na kucnu adresu a ja cu njemu za uzvrat poslati sta god hoce iz moje cd kolekcije u kojoj ima nekih 400-500 CD-a!!!!

thx

E i ja se slazem sa djix-om, tj ako mozete to da skinete da posaljete i ja se isto pridruzujem pozdravima, tj i ja mogu da vam posaljem neke igrice koje vas interesuju, nemem puno, oko 100 ali mogu da nabavim kod drugova idt...

Najzanimljivija klasa po vama?
Po meni warlock, hunter i mage imaju dosta raznovrsnih magija i dobri su za PvP. Rogue je isto zanimljiv ali eto doshlo vreme da me smori. A paladin i warrior su bash smorchine.
Zanimljiv je i druid univerzalan je i ima dosta zanimljivih stvarchica.

Back