World of Warcraft

Ama nije fora da li je u kutiji ili u kesici,fora je da nije original.Ne mozes na prave servere da igras pravo WoW,a single je njesra.

Ali ja ne kupujem original,ma necu da mi oduzme zivot taj WoW(VEOMA je zarazan(prenosi pticji grip))

RED.335:
Pa dobro nije original ali nisam je ni kupio ono narezu ti odmah u prodavnicu pa ti daju bez omota bez icega. Mislim daju ti omot (onu kesicu).
Ali sa originalom dobijesh ACCOUNT KEY koji iskoristish za pravljenja account-a kako bi mogo da igrash a Blizzardovim serverima, i kasnije se taj account platja mesechno.

Mozda je ovo glupo pitanje i ne spada mozda ovde (ali mrzi me da pravim novu temu o ovome) ali moze li mi neko objasniti kako mogu igrati i da li mogu igrati WoW preko neta ali imam piratsku verziju....

please

Kosan_Punk:
Ama nije fora da li je u kutiji ili u kesici,fora je da nije original.Ne mozes na prave servere da igras pravo WoW,a single je njesra.

Ali ja ne kupujem original,ma necu da mi oduzme zivot taj WoW(VEOMA je zarazan(prenosi pticji grip))

Slazem se u svemu.

A da je zarazan... Zivot mi uze. ***** li mu majku, zaboravio sam kako zensko izgeda zbog njega. Sad sam na kracem kursi skidanja sa njega. Ozbiljno.
Kada dozivite da komandujte na bojnom polju sa 15 ljudi, i kada se posle shetate kroz grad i svi vam salutiraju.. Oce to da udje u krv... Josh imam i koji epic item...

Ma daaaaaaaaaaj.
Hocu svoj zivot nazad.

Ma i da je 15 eura,ljudi bi placali.Jeste da bi govorili gluposti kao"jao,pa ovo je kradja"kada znas duboko u srcu da ne mozes da prezivis bez dana igranja WoW-a.

A za zivot:ako si ljubitelj igara,imas normalan zivot,devojku lako prisvajas,i zelis da probas "onako" WoW,KLANJAJ GA SE,unistice ti zivot.Ja pripadam ovom sloju i pokusavam sto vise da oduprem WoW sa misli.Tesko je,ali uspeva

A za one koji su vec totalni zaludjenici,slobodno,vi ionako nemate zivot.Salim se naravno,ali nekad stvarno vidim one zagrizene fanove i zgrozim se da budem toliko na racunaru.

Vec sam ionako zaludjen na DoTA-u

Ajde malo opet o PvP..Posle duzheg igranja i gledanja duela i uchestvovanja u BG mislim da mage-ovi i warlocki sabijaju. Warrior i paladin mnogo zavise od opreme a protiv mage, priest i warlocka nemaju shanse jel ih drzhe na distanci. Dok rogue mozhe sasvim lako da ubije one sa cloth armorom. Druid je na nekin nachin unvierzalan i bash zbog toga je slab kao univerzalna klasa (kao i hunter), hunter ako mu pridje war, rogue ili pala ne mozhe mu nishta.
To je moje mishljenje, mada opet zavisi i od trinketa i ostale opreme......

tommy gun:
A koji vama izvinite kur*c?Nego ne skrecimo sa teme,ko igra na Battlegroundu i kako da napravim klan?
Odesh u glavni grad tvoje rase (ako si tauren kolko pamtim da si reko onda Thunder BLuff)
pitash nekog guarda na desni klik pa na guild master ili tako neshto slichno i onda ti obelezhi na mapi gde se on nalazi i odesh na register a new guild i onda skupish jihs 10 potpisa za gild od bilo koga i onda mozhesh da ga resgistrujesh to koshta 10 silvera

Baklava_NS_88:
Rogue je bash lik koji ne zavisi od opreme a ti si noob ako sa rogue ne dobijesh wariora ja ih cepam kao i paladina koji se 5 puta hiluje doks e tuchem s njim

Pitam se samo sa kojim luzerima igrash. Postoji mala izreka o ratnicima, a to je da, ako ne mozesh da dobijesh rogue-a, i nisi ratnik.
Tachno je da dosta toga zavisi od opreme, ali ne nivou na kome ste vi. To zavisi od 60tog nivoa. Kada je sve u vezi opreme i kesha.
Sada sam Stone Guard. Muah...

Klan formirash u svakom glavnom gradu... Samo se pitam koji ce ti q. Trebao bi da imash najmanje 30-40 chlanova (kao ja, mada sam samo chlan) da bi uchinio neshto produktivno. Ovako samo zauzimash prostor sa tvoja dra-tri chlana. I da je deset pa je malo.

Dalje, RED shta tebi nije jasno? Ajde pitaj, odgovoricu.

Back