RED.335
Zainteresovan član
- Poruka
- 449
Epa bratkovce kad sam kupio igricu uz kutiju (original) 300dindzi i nazad pise tok instalacije i sve... Neznam da li je to original... A sta ti mislis?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
RED.335:Epa bratkovce kad sam kupio igricu uz kutiju (original) 300dindzi i nazad pise tok instalacije i sve... Neznam da li je to original... A sta ti mislis?
Ali sa originalom dobijesh ACCOUNT KEY koji iskoristish za pravljenja account-a kako bi mogo da igrash a Blizzardovim serverima, i kasnije se taj account platja mesechno.RED.335:Pa dobro nije original ali nisam je ni kupio ono narezu ti odmah u prodavnicu pa ti daju bez omota bez icega. Mislim daju ti omot (onu kesicu).
Kosan_Punk:Ama nije fora da li je u kutiji ili u kesici,fora je da nije original.Ne mozes na prave servere da igras pravo WoW,a single je njesra.
Ali ja ne kupujem original,ma necu da mi oduzme zivot taj WoW(VEOMA je zarazan(prenosi pticji grip))
RED.335:E ljudi pitao sam nesto?
tommy gun:A koji vama izvinite kur*c?Nego ne skrecimo sa teme,ko igra na Battlegroundu i kako da napravim klan?
Rogue je bash lik koji ne zavisi od opreme a ti si noob ako sa rogue ne dobijesh wariora ja ih cepam kao i paladina koji se 5 puta hiluje doks e tuchem s njimtommy gun:SVE zavisi od opreme.Imam novog heroja rouge koji je 15lvl pridjem WARIRORU koji je 5lvl i ne mogu mu nista.Kazem vam sve zavisi od opreme.
Odesh u glavni grad tvoje rase (ako si tauren kolko pamtim da si reko onda Thunder BLuff)tommy gun:A koji vama izvinite kur*c?Nego ne skrecimo sa teme,ko igra na Battlegroundu i kako da napravim klan?
Baklava_NS_88:Rogue je bash lik koji ne zavisi od opreme a ti si noob ako sa rogue ne dobijesh wariora ja ih cepam kao i paladina koji se 5 puta hiluje doks e tuchem s njim