World of Warcraft

A zar se to ne update-uje posredstvom patcheva? Bice mi mnogo da dam jedno 10-12 hiljada da zapochnem s igranjem. :/

mislim da to nema veze jer se menja sve, mada ko zna. 120eura jeste puno, al sada vec mozes da pazaris original+TBC+LK za oko 8000din, 100% ce izbaciti sve tri u jednom za 50eura kada izadje Cata. Ipak im je u intetesu da sto vise ljudi igra, a njih recimo 6 dvd-ova kosta 2dolara kada rade na veliko.

BUG community je nastao 17.11.2009. Deveti smo community na Balkanu. Za sada imamo 9 servera, a to su:

BUG PUBLIC ALFA | 212.200.163.180:27038

BUG PUBLIC BETA | 212.200.163.180:27027

BUG PUBLIC GAMMA | 212.200.163.180:27023

BUG DEATHMATCH | 212.200.163.180:27040

BUG SURF | 91.150.72.227:27021

BUG Zombie BIOHAZARD | 217.26.212.47:27059

BUG Dust In The Wind | 217.26.212.47:27058

BUG Knife | 178.63.2.6:27142

BUG Super Hero | 91.150.72.229:27029

Posetite i nas forum: www.BUG-hq.com

Poslednja izmena:
Skinuo sam trial verziju, pocheo na serveru Mazrigos. Defitivno kupujem, samo da skupim 4k dinara za pochetak, iako sam igrao milion puta na privatnim serverima, opet sam se totalno uneo u igru, nalevelovao sam do 12. levela za dan (ne znam koliko je to brzo ili sporo, ali meni je bilo super ^^).

Skinuo sam trial verziju, pocheo na serveru Mazrigos. Defitivno kupujem, samo da skupim 4k dinara za pochetak, iako sam igrao milion puta na privatnim serverima, opet sam se totalno uneo u igru, nalevelovao sam do 12. levela za dan (ne znam koliko je to brzo ili sporo, ali meni je bilo super ^^).

Sada ti je najbolje i najbrze da se lvl- ujes proz PvP tj battlegrounds. Jako brzo ide, tako da mislim da je bolje da batalis quest-ove do nekog 73lvl-a

Dvanaesti level je solidno.

A sto se tice da vremenom kupujes expanzije, moze to. -Ceo svet- ce se promeniti i ako ti nemas kataklizam, ti ces moci da kvestujes normalno. Ali naravno do 60 levela.

Evo kako izgleda kisa u Stormwindu: Pazite, spoiler.

prologuestormwind_07.jpg

A sto se tice levelovanja kroz BG, batali to. Samo questuj. Najbrzi i najlepsi nacin za levelovanje. BG radi kada si 70+ i kada ti ponestaju questovi(sto se retko kada desava)

Ma niko ne ide sad na nove servere, to treba da zazivi i da proradi dobro da se procuje xD.. Ne bih ti preporucio da radis to, treba tu mnogo posla i mnogo vremena......
Naravno mislio sam na to ako zelis da imas mnogo clanova i da objavis server, trebas da imas sajt, armory, minimenager i druge stvari velik je to posaom armory manje vise..... :D

LJUDI AJ KEWEE!! WAM DAJ TE MI NEKI privatan server... LINk i sta sve treba koji pACH!! Da mi neko ukratko objasni brate..ODLEPICU!!! :eek :eek: :eek: :eek: Hwala

Evo:

Prvo ja igram na Bloocraft-u server privatni za wow trenutno koristi 3.3.5a patch, po meni najj server, night elf druid sam 60 lvl i sve pici, sve instance otkljucane, nema donacija i sve ostalo...
nesto najbitnije je da imas sve delove WoW classic, TBC, Wotlk instaliraj sve to i to je to...

Evo sad ti objasnjavam sve kako i sta:

Prvo trebas da napravis acc:
link - http://bloodcraft.no-ip.org/login.php?error=5 tu napravi acc.....
-ne zaboravi da stavis na Wotlk-wrath of the lich king...

Evo ti sad link za patcheve:
- evo ovde imas sve ja odavde skidam http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors sve radi skidaj enUS patcheve za ovaj server....

-Realmlista:
Evo ti i realm liste realmlist bloodcraft.no-ip.org

E to ti je to...

Baci mi reputaciju ako sam ti pomogao :D

Pozzz

Dvanaesti level je solidno.

A sto se tice da vremenom kupujes expanzije, moze to. -Ceo svet- ce se promeniti i ako ti nemas kataklizam, ti ces moci da kvestujes normalno. Ali naravno do 60 levela.

Evo kako izgleda kisa u Stormwindu: Pazite, spoiler.

prologuestormwind_07.jpg

A sto se tice levelovanja kroz BG, batali to. Samo questuj. Najbrzi i najlepsi nacin za levelovanje. BG radi kada si 70+ i kada ti ponestaju questovi(sto se retko kada desava)

pa pazi uverio sam se da je od lvl40 do 72-73 daleko brze preko BG. na lvl 30 odes u Scarlet Monastery nadjes nekog da te boostuje i mozes da dobijes 10lvl za par sati. Ja sam sa svim hairlom items dobio 10lvl za manje od 3 sata. Chatedral i Armory imaju ustu cooldown la mozes da uradus 10 instanci za 1 sat. a na lvl 40 mozes da dobijes lvl na svake 3-4 pobede.

Ma niko ne ide sad na nove servere, to treba da zazivi i da proradi dobro da se procuje xD.. Ne bih ti preporucio da radis to, treba tu mnogo posla i mnogo vremena......
Naravno mislio sam na to ako zelis da imas mnogo clanova i da objavis server, trebas da imas sajt, armory, minimenager i druge stvari velik je to posaom armory manje vise..... :D

a jel vidis ti kolko je stara ova tema? :huh: :lol:

Wah, igrao sam prvi put u zhivotu neku instancu, koliko zanimljivo. :mrgreen: Nazhalost, ispucao sam mogucnosti trial-a, dingovao sam dvadeseti, i nabio skoro sve profesije do 100 (koliko mozhe u trial verziju). Jedva chekam da uzmem igru, da nolifujem po ceo dan. :mrgreen:

Eh ... WoW,od kada ga nisam igrao,prosto mi nedostaje igra. Igrao sam ga na privatnim serverima,ali moram da priznam i da je tamo bilo neverovatno dobro i zabavno (bilo je tu i tamo par bagova,ali je super bilo). Interesuje me , koje su cene za WOW , koja je razlika ako kupimo orginal ili ako skinemo sa neta? I koliko se bese placa mesecno,moze li da se plati odjednom 5-6 meseca ili na godinu dana? Pitam cisto informativno.

P.S Shaman FTW ! :P

Koliko sam ja video cene po radnjama, po 1500 koshtaju Classic i Burning Crusade, a 2500 Lich King. Takodje mozhesh u radnji da uzmesh i karticu koja ti daje 2 meseca igranja, za 2600 din, a preko neta mozhesh direktno od Blizz-a da kupish od mesec dana do godinu dana, gde je cena negde oko 15$ po mesecu, chini mi se (nema nekih znachajnijih popusta za kupovinu na veliko).

Back