gunser
Primećen član
- Poruka
- 655
sad sam poceo da igram.. jel dobar tauren shaman? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao prvo,vidim da nisi upoznat.Realm frostwolf je realm BEZ VOTE-a i DONATION opcije tako da si pogresio.I na broj mi 1 server sa velikom populacijom bez donation ili vote opcijom???
Ne znam da li ste videli,ali izasao je Cataclysm cinematic,pa rekoh da podelim sa vama :
I sta mislite,jel vam se dopao? Mnogi kazu da je WOTLK ipak bolje uradjen,sta vi mislite po tom pitanju?
P.S za manje od nedelju dana,cinematic je videlo oko 5,3mil coveka !!!
kako sto? covece toliko su olaksali igranje da je smesno, moj alt lock ima drain soul crit od 75-80K, radi 20%+ dmg vise a moonkin da i ne pominjem. Na festeru sam imao 13K kada sam vijao spore sada imam oko 17K a jos sam upropastio gear sa reforging-om. Imas 2x manji skill tree koji i retard zna da popuni kako treba!!! Jedina dobra stvar je ta sto ti treba daleko vise HR a i to ce verovatno vratiti kako je bilo. Moonkin dobija 100% spirita u HR tako da sam imao 150HR vise nego sto mi je potrebno. Heart of the Wild je sada prejak selfbuff a stakovanje fairy fire je glupo za medalju... Igra je jedno 40% laksa sada, zalosno...
Dopao.Ne stvarno, sinematik je zaista impresivan...I jedva cekam da zaplovim po kataklizmi.
Moguce je da je WotLK sinematik bolje prosao zato sto su ljudi bili bolje upoznati sa Arthasom i pricom oko Scourgea, nego sa Neltharionom i njegovim zlom...
Ljudi treba mi pomoc... instalirao sam WOTLK i hocu da igram na spermik serveru koji podrzava patch 3.3.5a. Skinuo sam patcheve i na patchu 3.2.2a --> 3.3.0 mi se javlja error: The update could not be applied.
Blizzard Updater was unable to read the file "D:\Igrice\WoW\World of Warcraft\Data\enGB\backup-enGB.MPQ". This error may be caused by problems with the media or drive at D:\--for example, a scratched or dirty CD-ROM/DVD-ROM, hard drive corruption, or a networking problem while downloading the update. (The data being read was "msvcr80.dll", and the error code was 0.) If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (Converter::Load)
To check this installation for problems, click the "Repair" button. The Repair tool can automatically fix many update errors. e sad tu postoji drugi problem kad idem na repair izadje: The amount of data required to repair World of Warcraft is too large. Please reinstall. A kad reinstaliram opet isto...Ljudi pomagajte molim vas... Ako nesto znaci imam Win 7 starter mozda je to u pitanju jer mi je na XP-u na bivsem kompu sve radilo...
U potpunosti se slazem. Mnogi ljudi zapravo uopste nemaju pojma ko je "Neltharion" , doduse ni ja nisam znao do skorije vreme. Inace Neltharion je ime Deathwing-a (u covekovom obliku,mozda gresim,ali me ispravite,nisam imao prilike da igram Warcraft 2,gde se zapravo on po prvi put pojavljuje).
Inace sto se sinematika tice ... Ne bih mogao da dam tacan odgovor,WOTLK mi je gotivan prvenstveno zbog Arthas-a , ko je igrao WC3,zna o cemu pricam,Cataclysm mi se prvenstveno najvise dopao zbog glasa Deathwing-a , najace mi kad kaze "But at last,the home of Azeroth will break... And all will burn,but in the shadow of my wings" i pocne da rusi Stormwind,jebeno epic!![]()
i pocne da rusi Stormwind,jebeno epic!
Nije mi jasno kako ljudi vide car igrajuci igru kao sto je WoW na privatnom serveru... Sada kada kineski farmeri odkupljuju gold i menjaju za gamecard ili igru samu ( original+tbc+wotlk ) igra je pristupacna svima... Ja sam pre par dana kupio 60 days game card za 20.000g a to zaradim za 4-5 dana ( ako se zainatim ) ili ako imas bot-a za 2 dana max... A sada mozes da kupis i Cataclism ekspsnziju za gold. Mislim da je oko 30K. Ne secam se kada sam poslednji put platio da igram, sigurno ima vise od godinu ipo....
Iskreno, ovo su neki Kineski farmeri koji iskupljuju i prodaju par puta vise.
Sa njima sam do sada razmenio jedno 150k do sada, i nikad me nisu zajebali, tj nisam cuo da su nekog zajebali.
Dodao ih na msn i tako kontaktiram, ako ti odgovara cena oni naprave lika na tvom serveru, trade-uje te i za 10min ti posalju game card.
Ako te zanima o kojima je rec poslacu ti sajt
Iskreno, ovo su neki Kineski farmeri koji iskupljuju i prodaju par puta vise.
Sa njima sam do sada razmenio jedno 150k do sada, i nikad me nisu zajebali, tj nisam cuo da su nekog zajebali.
Dodao ih na msn i tako kontaktiram, ako ti odgovara cena oni naprave lika na tvom serveru, trade-uje te i za 10min ti posalju game card.
Ako te zanima o kojima je rec poslacu ti sajt