Bakin_KoljaCh
Početnik
- Poruka
- 1
LJUDI AJ KEWEE!! WAM DAJ TE MI NEKI privatan server... LINk i sta sve treba koji pACH!! Da mi neko ukratko objasni brate..ODLEPICU!!! :eek
Hwala

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, hvala. A shto se tiche ovog treceg pitanja - mogu li da pochnem samo sa originalom npr, pa vremenom da dokupujem ekspanzije?
A zar se to ne update-uje posredstvom patcheva? Bice mi mnogo da dam jedno 10-12 hiljada da zapochnem s igranjem. :/
Skinuo sam trial verziju, pocheo na serveru Mazrigos. Defitivno kupujem, samo da skupim 4k dinara za pochetak, iako sam igrao milion puta na privatnim serverima, opet sam se totalno uneo u igru, nalevelovao sam do 12. levela za dan (ne znam koliko je to brzo ili sporo, ali meni je bilo super ^^).
Skinuo sam trial verziju, pocheo na serveru Mazrigos. Defitivno kupujem, samo da skupim 4k dinara za pochetak, iako sam igrao milion puta na privatnim serverima, opet sam se totalno uneo u igru, nalevelovao sam do 12. levela za dan (ne znam koliko je to brzo ili sporo, ali meni je bilo super ^^).
LJUDI AJ KEWEE!! WAM DAJ TE MI NEKI privatan server... LINk i sta sve treba koji pACH!! Da mi neko ukratko objasni brate..ODLEPICU!!! :eek![]()
![]()
Hwala
Sylvanas. Ne znam za guild, ali znam da nas ima bas dosta na tom serveru.E mixed , nisam igrao par godina wow planiram danas/sutra da kupim gc i da otpocnem opet , pa
ae mi reci neki srpski guild , ili server sa srbima .
Dvanaesti level je solidno.
A sto se tice da vremenom kupujes expanzije, moze to. -Ceo svet- ce se promeniti i ako ti nemas kataklizam, ti ces moci da kvestujes normalno. Ali naravno do 60 levela.
Evo kako izgleda kisa u Stormwindu: Pazite, spoiler.
![]()
A sto se tice levelovanja kroz BG, batali to. Samo questuj. Najbrzi i najlepsi nacin za levelovanje. BG radi kada si 70+ i kada ti ponestaju questovi(sto se retko kada desava)
Ma niko ne ide sad na nove servere, to treba da zazivi i da proradi dobro da se procuje xD.. Ne bih ti preporucio da radis to, treba tu mnogo posla i mnogo vremena......
Naravno mislio sam na to ako zelis da imas mnogo clanova i da objavis server, trebas da imas sajt, armory, minimenager i druge stvari velik je to posaom armory manje vise.....![]()
Wah, igrao sam prvi put u zhivotu neku instancu, koliko zanimljivo.Nazhalost, ispucao sam mogucnosti trial-a, dingovao sam dvadeseti, i nabio skoro sve profesije do 100 (koliko mozhe u trial verziju). Jedva chekam da uzmem igru, da nolifujem po ceo dan.
![]()