Baklava_NS_88
Primećen član
- Poruka
- 718
Do chetvrtog bossa, al odustajem od BWL dok ne uzmem josh neke iteme iz MCNijal:ides u BWL bro?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Do chetvrtog bossa, al odustajem od BWL dok ne uzmem josh neke iteme iz MCNijal:ides u BWL bro?
Ja igram hordadead_man:muka mi je citati 35 stranica samo da bi video ko igra na sylvanas
ja mog rogue do 54 pa ga izbriso ko ga **** glup je ko *****VisionOfDisorder:Digo' sam rogua do 58... Trebao bih da nabudzim 60 do prekosutra.
Pa tako.
Warrior lvl60
Rogue lvl60
Imam lvl 23 druida tamo ali razmislam da ga premestim na Eonar,nov i prazan server...takodje horda.dead_man:Igra li ko na Sylvanas serveru !!!
Aj linkuj gear i dokle ste stigli sa MC i jel si ti na bronzebeard?Master_Chief:Zadnjih dana WoW nije mogao biti bolji,pocheli smo sa Molten Core-om to jest moj guild,a ja sam Main Tank moga guilda,skoro ceo server me zna i postuje,domogao sam se nesto dobrog gear-a ali u nedostatku DKP poena josh uvek nemam sve ono shto bih zeleo.pre neki dan sam uzeo Helberd Of Smiting koji je dropao Bloodlord Mandakir tako da zadnjih dana samo koljem po WSGu iako sam full protection specced warrior.![]()
Igram od kraja novembra meseca 2005Nijal:koliko igras wow? koliko meseci?
Linkovatju gear neki drugi put dok se ne snadjem jer mi svaki put pomesha iteme od lvl 50 sa ovim danashnjim itemamima shto imam.Baklava_NS_88:Aj linkuj gear i dokle ste stigli sa MC i jel si ti na bronzebeard?
Napravicu danas josh slika malo iz zajebancije a nemam trenutno sliku mrtvog raggyja, oniksije, razorgora i valestraza (ili kako se vec zove 2. boss u bwl) poshto sam bio izbrisao imao sam oko 2GB srnshotova al uskoro cu napraviti i poslati josh ^^Baklava_NS_88:
Master_Chief:evo ga moj karakter
http://wow.allakhazam.com/profile.html?767538
+ Igram u igraonici 1 nedeljnom,igram na The Maelstorm.dead_man:ja igram u igraonici petkom i subotom imam lika 25 priest undead na sylvanas serveru pa zato pitam ko igra dase nadjemo ! placam 50 din po satu cool a pre je bilo 100 din !!!!
lol kakav lik sta si se zaleteo !!!
ako ti smeta ispravicu gresku ^^