bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 40.779
Pitanje od krucijalnog značaja inačeKoji tim prati?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitanje od krucijalnog značaja inačeKoji tim prati?

Normalno.Pitanje od krucijalnog značaja inače![]()
Pojma nemam, ali otkako je u penziji počeo je ponovo pratiti, nakon skoro 30 godina.Koji tim prati?
Brak nije izmišljen zbog sexa, već da dvoje ljudi brinu jedno o drugom i ne budu sami kada je teško, znači ni veze bez veze nisu veze nego sex varijante koje "imaju opravdanje"...
Tvoja iskustva su samo tvoja...Zar se nemoze brinuti jedno o drugome ukoliko imaju različitu adresu ?
Iskreno brinuti preko noći može nastati a da još i nisu u braku
Sjetim se jednog pacijenta u medjuvremenu je umro i supruga ga napusti posle 30 godina braka u cvatu njegove teške bolesti uz reci “ne mogu to gledati
Garantovano je Dinamo nema dvojbeNormalno.
Cenim da gleda one gde igraju naši

i taljige funkcionisu kao prevozno sredstvo, ali kakve su performanse?Mnogi svakako tako žive i funkcionišu![]()
aham i zajedno idu na letovanja, a kako znas da taj sa nekom drugom ne ide na zimovanja?A ovaj trend je baš poznat po tome što ulaze u nejga zrele već osobe, koje su kako si napisala već imale iza sebe i brakove i decu, na primer. Možda i ne, ali je ključno to da su već izgradili svoj život i svako ima svoj stan, a ne da se razvode.
ma oni pricaju o svaleraciji, i kao starijima, zrelijima je ona manje ucestala, a ono i jeste, mladji potentijiPar koji dodje do ovog stadijuma u vezi više i nije par.
Nemam pojma šta te ljude onda još uvek drži “zajedno”.
okud znas da taj partner nema jos takvih kres, ili vacation kombinacija bez obaveza? sa tobom na 2 nedelje se vidja, a sa nekom na svakih 5 danarutina bez pregovora – sve to može biti izvor mira. A kada se partner pojavi, to je praznik, a ne obaveza.
i taljige funkcionisu kao prevozno sredstvo, ali kakve su performanse?
aham i zajedno idu na letovanja, a kako znas da taj sa nekom drugom ne ide na zimovanja?
msm, jedanput nedeljno sa tobom, i sa jos 6 za svaki dan u nedelji dana, kazes materijalno obezbedjeni
ima zaista slucajeva gde su ljudi tako vodili dvostruki zivot, prosle godine dok se stvar ne otkrije
ma oni pricaju o svaleraciji, i kao starijima, zrelijima je ona manje ucestala, a ono i jeste, mladji potentiji
okud znas da taj partner nema jos takvih kres, ili vacation kombinacija bez obaveza? sa tobom na 2 nedelje se vidja, a sa nekom na svakih 5 dana
ili idete zajedno na more, ali gde je on za zimski raspust, ako nije u gradu? otisao sa drustvom? jes malo sutra
pa vidi, svako od nas mora da ima zivotnog prostora, ali da se nadje idealno da svako ima svoj stan sto paula trazi, mozda i iste kvadrature, to je malo verovatnoAli da li je LAT zaista izraz zrelosti i slobode – ili znak da se bojimo prave bliskosti?
Onda sam zalutala na temu.ma oni pricaju o svaleraciji
pa to je u mom recniku rec za zivljenje, i povremeno vidjanje bez obavezaOnda sam zalutala na temu.
I sa tim drugarima ili drugaricama imaš neki seks ponekadpa to je u mom recniku rec za zivljenje, i povremeno vidjanje bez obaveza
kao da mi nemamo drugare, prijatelje sa kojima se vidjamo isto tako neobavezno
?
pa neki su me savetovali gde moze da se dobije seks za pare, ako mi zena ne daI sa tim drugarima ili drugaricama imaš neki seks ponekad?
pazi, bracni drug se kaze, to je obavezujuce u mom recniku, a ove forumasice zagovaraju nesto neobavezno... nemoj sad ti da ne ucis razlici izmedju drugara i prijatelja, ja znam za tu razliku vec, zato se kaze: "prijateljice noci"To se ne zove drugarstvo kolko ja znam![]()
neces obavezu, a ja, moja rec je tvrda kao dijamant, ako nesto kazem ja nikad necu poreci, a to bez obaveza je za ljude koji ne daju rec, nepouzdani su, ne'mos' ih drzati za rec, izdace na prvoj krivini, nisu lojalni, moral im je sumnjivStan koji je uređen po sopstvenom ukusu, tišina bez objašnjavanja, rutina bez pregovora – sve to može biti izvor mira. A kada se partner pojavi, to je praznik, a ne obaveza
U vremenu kada se životni prioriteti menjaju, a lična sloboda dobija novu vrednost, sve više parova u srednjem životnom dobu bira da bude zajedno – ali odvojeno. Living-Apart-Together (LAT) nije samo praktično rešenje, već filozofija odnosa koja redefiniše bliskost, autonomiju i ljubav.
Za mnoge, nakon godina zajedničkog života, roditeljstva i kompromisa, LAT predstavlja povratak sebi. Stan koji je uređen po sopstvenom ukusu, tišina bez objašnjavanja, rutina bez pregovora – sve to može biti izvor mira. A kada se partner pojavi, to je praznik, a ne obaveza.
Ali da li je LAT zaista izraz zrelosti i slobode – ili znak da se bojimo prave bliskosti?
Pogledajte prilog 1805537
Vidim ja da su tebe ove forumašice skroz pokvarilepa neki su me savetovali gde moze da se dobije seks za pare, ako mi zena ne da
pazi, bracni drug se kaze, to je obavezujuce u mom recniku, a ove forumasice zagovaraju nesto neobavezno... nemoj sad ti da ne ucis razlici izmedju drugara i prijatelja, ja znam za tu razliku vec, zato se kaze: "prijateljice noci"
a ja sto sam se zahebao mislivsi da mi je zena drug, a ne vrag, to je moj problem, drugi kazu, zene su zlo, ali ja ne mislim tako

ne daj me pticice, stavi se na moju stranu ako mislis da sam u pravu, pa ne solidarises se valjda sa njima samo jer su zeneVidim ja da su tebe ove forumašice skroz pokvarile![]()
Moraš dati sve od sebe da to uradiš sam. Ništa ti ne mogu pomoći.ne daj me pticice, stavi se na moju stranu ako mislis da sam u pravu, pa ne solidarises se valjda sa njima samo jer su zene

dve reci, obaveze smo vec pomenuli, i moje neslaganje sa forumasicama:Moraš dati sve od sebe da to uradiš sam. Ništa ti ne mogu pomoći.![]()
Kakva god da je veza u pitanju, obe strane i daju i uzimaju, i snose odredjene odgovornosti. Individualno je, različito od veze do veze, kako to funkcioniše. Bitno da su obe strane zadovoljne.dve reci, obaveze smo vec pomenuli, i moje neslaganje sa forumasicama:
znaci, obaveze preuzimam koje mislim, ili za koje me pitaju, na nesto sam se obavezao, a druga rec je odgovornost, da svako uzme svoju polovinu, i da tako zaokruzimo odgovornost i imamo celinu
problem nastaje kada jedno drugom natovaruje obaveze, a za odgovornst kaze, ja sam glavni/glavna, mene se samo pita, i onda dolazimo u sitriuaciju da jedna osoba kontrolise drugu... u tom momentu sam ja postepeno prestao da preuzimam obaveze
obaveze su ti kao kvantitet, ali je odgovornost kvalitet coveka i po cemu se meri moralnost