- Poruka
- 131.984
mozdda je neki kadar?sad, ako je Wolt spao na to da zapošljava nepismene u administraciji...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mozdda je neki kadar?sad, ako je Wolt spao na to da zapošljava nepismene u administraciji...![]()

nije cilj da se zaustavi rat u ukrajini vec da zapad dugorocno omrzne ruse i Rusiju.Uskratiti ljudima pravo na zaposlenje i život i to ljudima koji su pobegli od rata i ne učestvuju u tome očigledno, to je ne samo diskriminacija, nego i zločin.
Jeste. Zna li se zbog čega?![]()
da li je ovo diskriminacija?![]()
Misliš da su se naprednjaci ubacili i u Wolt?mozdda je neki kadar?![]()

Ustvari proterivanjem Rusa iz Srbije se uglavnom bavi Vulin, a ne Zapad, tako da me ne bi čudilo da je i u ovo umešan. Putinu treba topovskog mesa.zapadu stvarno dogorelo do noktiju...........potrosili sve resurse protiv Rusije pa ce uskoro i komarci sto dolaze iz Rusije biti proterivani sa zapada.
Stoga je ovo lepa vest za slobodni svet.
na zalost nije laznoJa bih pre rekao da je lažno.
To je pisao neko toliko nepismen, ja ne verujem da ima i OŠ,
a kamoli nešto više od toga.
U komunizmu je spas.Kapitalizam inače kao i svaka kuga i kolera ograničava ljudska prava na dostojanstven život.
Da se podsetimo kako su prethodni završili koji su ugrožavali ruse:
Pogledajte prilog 1602799
o leb te eboUstvari proterivanjem Rusa iz Srbije se uglavnom bavi Vulin, a ne Zapad, tako da me ne bi čudilo da je i u ovo umešan. Putinu treba topovskog mesa.
Rat je definitivno on pokrenuo, a onda je ovde došlo mnogo Rusa koji neće da ratuju za njega. To ti je tako, a ti možeš da pričaš šta hoćeš.o leb te ebo
jel putin kriv sto sto imas i nadimanja ?
klasican primer destrukcije od preterane rusofobije
sve je putin kriv
Nema od tog istine ni za gram. NATO-propaganda pokusava povratiti izgubljenu dominaciju, al, dzaba, svet odmah prepozna sta stoji iza , naprimer, ovakvih tekstova u medijima.Ustvari proterivanjem Rusa iz Srbije se uglavnom bavi Vulin, a ne Zapad, tako da me ne bi čudilo da je i u ovo umešan. Putinu treba topovskog mesa.
a ti mozes da glupetas sta hoces .Rat je definitivno on pokrenuo, a onda je ovde došlo mnogo Rusa koji neće da ratuju za njega. To ti je tako, a ti možeš da pričaš šta hoćeš.
Pa eto, znači Vulin nešto petlja.Nema od tog istine ni za gram. NATO-propaganda pokusava povratiti izgubljenu dominaciju, al, dzaba, svet odmah prepozna sta stoji iza , naprimer, ovakvih tekstova u medijima.
Inace, rusi se bez problema zaposljavaju i po zapadu a kamoli u Srbiji. Svuda su dobrodosli.
Rat je definitivno on pokrenuo, a onda je ovde došlo mnogo Rusa koji neće da ratuju za njega. To ti je tako, a ti možeš da pričaš šta hoćeš.
Da je do Rusa ebavo bi Benito Klaru jos dugo, dugo.Kapitalizam inače kao i svaka kuga i kolera ograničava ljudska prava na dostojanstven život.
Da se podsetimo kako su prethodni završili koji su ugrožavali ruse:
Pogledajte prilog 1602799
nije cilj da se zaustavi rat u ukrajini vec da zapad dugorocno omrzne ruse i Rusiju.
A sta kazete na ove nase primitivne divljake , hrvate, koji su ispred svih zapadnih hordi , potrcali da izbace Cajkovskog iz svojih repertoara, verovatno i iz udzbenika ? Sta kazete na to poltronstvo i uvlacenje americi ? Kazem, americi, jer oni cak i ne znaju ko stoji iza amerike.
ako nije do sada petljo, sto bi sada...........pogotovo sada kada se nazire kraj hegemonu.Pa eto, znači Vulin nešto petlja.
Kako nema veze kad je Vulin već isporučivao odbegle ruske državljane nazad?a ti mozes da glupetas sta hoces .
rat je pokrenut rusenjem demorkatske vlasti preko nacista i blekvotersa na majdanu.
donbas koji nije prihvatio nasilno rusenje demokratski izabrane vlasti se nasao na pogromu ***********a. rat je tamo od 2014
ne od 2022
jel ovo tvoje glupetanje koje nema veze sa temom opravdala diskriminaicju wolta prema svim rusima ?
Meni se ne dopadaju. Ali nemam prava da ih ugrozavam niti sikaniram.Baš očekujem da vidim objašnjenje.. Ako se nekome ne sviđaju Rusi "izdajice" to je samo njegova stvar i ne može se ponašati protivno zakona o radu.
Kakvi crni dezerteri? Većina tih koji su došli su bogataši pa vojsku nisu ni služili, a mobilizaciji ne podležu. U Srbiju dolaze da bi mogli da vrše transakcije, trguju na berzi, prodaju kriptovalute itd.ne mirisem ruske dezertere ali nisam za diskriminaciju! ja mogu da ih ne mirisem ali imaju oni kome ce za to odgovarati ako ce i odgovarati ikada...to nije moja stvar!