Wolt ne zaposljava vise Ruse

Svi rusi koji su došli u srbiju su izuzetno namazani i samo gledaju kako da te namagarče i naguze. Sve je to nevladina neonaci usa eu ergela koju je putin razbucao u rusiji.
Apsolutno. Peta kolona, korumpirani i povezani kao creva. Mi mislimo da smo ovde korumpirani a kad bi se Rusi razmileli tek bi videli šta je korupcija jer oni sve živo moguće potkupe. Srbin iz inostranstva ne može po 5 godina da dobije srpski pasoš na osnovu porekla a Rus dođe i dobije ga za 2 nedelje preko veze.

Apsolutno. Peta kolona, korumpirani i povezani kao creva. Mi mislimo da smo ovde korumpirani a kad bi se Rusi razmileli tek bi videli šta je korupcija jer oni sve živo moguće potkupe. Srbin iz inostranstva ne može po 5 godina da dobije srpski pasoš na osnovu porekla a Rus dođe i dobije ga za 2 nedelje preko veze.
ko je tu kriv, taj rus ili nasa potkupljivost ?

Ne svi rusi samo deca lopova koja su došla u srbiju.

Ma koji Rusi rade po Woltu? To su Tadžici i Uzbeci sa ruskim pasošima, mobilizacija uglavnom takvu sirotinju i kači. Moskovska deca ne idu u armiju.

Ne verujem, da Rusa u Voltu uopšte ima. Znam da naručuju non stop. Bar moje komšije. Doručak 3 jaja i 3 tosta za 1000.din.

Oni su ogromni korisnici usluge dostave.

Imam utisak da je neko izminirao Volt, da Rusi ne naručuju ništa preko Volta.

Baš očekujem da vidim objašnjenje.. Ako se nekome ne sviđaju Rusi "izdajice" to je samo njegova stvar i ne može se ponašati protivno zakona o radu.
Ima tu još nešto: Imućniji Rusi otvaraju ovde firme, imaju stanove i lokale dok ti koji su osuđeni da rade za Wolt ili nešto slično su uglavnom siromasi i kao takvi pogodni za front.

Poslednja izmena:
Ne verujem, da Rusa u Voltu uopšte ima. Znam da naručuju non stop. Bar moje komšije. Doručak 3 jaja i 3 tosta za 1000.din.

Oni su ogromni korisnici usluge dostave.

Imam utisak da je neko izminirao Volt, da Rusi ne naručuju ništa preko Volta.
U gradskom prevozu do mene je sela neka Ruskinja sa Cartier naočarama i markirana odeća. Imala je bar 2,000€ u outfitu na sebi. Toliko o tome koliko treba da ih žalimo.

Svi rusi koji su došli u srbiju su izuzetno namazani i samo gledaju kako da te namagarče i naguze. Sve je to nevladina neonaci usa eu ergela koju je putin razbucao u rusiji.

Kako je ružno čitati ovakve iskaze.. Ne možeš sve ljude neke nacije stavljati u isti koš, ovi su ovakvi, ovi onakvi, to govori samo o tvom rigidnom karakteru i da si sklon stereotipima.

Back