mario80
Stara legenda
- Poruka
- 79.891
Svi rusi koji su došli u srbiju su izuzetno namazani i samo gledaju kako da te namagarče i naguze. Sve je to nevladina neonaci usa eu ergela koju je putin razbucao u rusiji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne bih rekoKakvi crni dezerteri? Većina tih koji su došli su bogataši pa vojsku nisu ni služili, a mobilizaciji ne podležu. U Srbiju dolaze da bi mogli da vrše transakcije, trguju na berzi, prodaju kriptovalute itd.
Исти као и Руси који нису дошли у Србију.Svi rusi koji su došli u srbiju su izuzetno namazani i samo gledaju kako da te namagarče i naguze.
Netačno jesu arogantni ali nisu glodari ko ovi. Tačno im prosijavaju eu vrednosti između brabonjaka koji ostaju iza njih.Исти као и Руси који нису дошли у Србију.
Većina Rusa ga mrzi ali ovi su bogati pa mogu da serendaju iz druge države. Sirotinja nije došla u Beograd da plaća 800€ stanove nego bogati gmazovi.ne bih reko
mnogi iskazuju mrznju prema putinu
Apsolutno. Peta kolona, korumpirani i povezani kao creva. Mi mislimo da smo ovde korumpirani a kad bi se Rusi razmileli tek bi videli šta je korupcija jer oni sve živo moguće potkupe. Srbin iz inostranstva ne može po 5 godina da dobije srpski pasoš na osnovu porekla a Rus dođe i dobije ga za 2 nedelje preko veze.Svi rusi koji su došli u srbiju su izuzetno namazani i samo gledaju kako da te namagarče i naguze. Sve je to nevladina neonaci usa eu ergela koju je putin razbucao u rusiji.
dolsi su mnogi iz IT biznisa. ne samo bogatasi.Većina Rusa ga mrzi ali ovi su bogati pa mogu da serendaju iz druge države. Sirotinja nije došla u Beograd da plaća 800€ stanove nego bogati gmazovi.
ko je tu kriv, taj rus ili nasa potkupljivost ?Apsolutno. Peta kolona, korumpirani i povezani kao creva. Mi mislimo da smo ovde korumpirani a kad bi se Rusi razmileli tek bi videli šta je korupcija jer oni sve živo moguće potkupe. Srbin iz inostranstva ne može po 5 godina da dobije srpski pasoš na osnovu porekla a Rus dođe i dobije ga za 2 nedelje preko veze.
Ne svi rusi samo deca lopova koja su došla u srbiju.Apsolutno. Peta kolona, korumpirani i povezani kao creva. Mi mislimo da smo ovde korumpirani a kad bi se Rusi razmileli tek bi videli šta je korupcija jer oni sve živo moguće potkupe. Srbin iz inostranstva ne može po 5 godina da dobije srpski pasoš na osnovu porekla a Rus dođe i dobije ga za 2 nedelje preko veze.
Pa u IT biznisu su ti ljudi koji imaju plate 5,000€. Nijedan Rus nije došao u SRB a da nema 100,000 evra na računu.dolsi su mnogi iz IT biznisa. ne samo bogatasi.
opet imas napade rusofobijeИсти као и Руси који нису дошли у Србију.
ne lupajPa u IT biznisu su ti ljudi koji imaju plate 5,000€. Nijedan Rus nije došao u SRB a da nema 100,000 evra na računu.
toliki bogatasi a rade i po woltu...Pa u IT biznisu su ti ljudi koji imaju plate 5,000€. Nijedan Rus nije došao u SRB a da nema 100,000 evra na računu.
Ma koji Rusi rade po Woltu? To su Tadžici i Uzbeci sa ruskim pasošima, mobilizacija uglavnom takvu sirotinju i kači. Moskovska deca ne idu u armiju.toliki bogatasi a rade i po woltu...
ajde ne glupetaj
Ma koji Rusi rade po Woltu? To su Tadžici i Uzbeci sa ruskim pasošima, mobilizacija uglavnom takvu sirotinju i kači. Moskovska deca ne idu u armiju.
Ima tu još nešto: Imućniji Rusi otvaraju ovde firme, imaju stanove i lokale dok ti koji su osuđeni da rade za Wolt ili nešto slično su uglavnom siromasi i kao takvi pogodni za front.Baš očekujem da vidim objašnjenje.. Ako se nekome ne sviđaju Rusi "izdajice" to je samo njegova stvar i ne može se ponašati protivno zakona o radu.
U gradskom prevozu do mene je sela neka Ruskinja sa Cartier naočarama i markirana odeća. Imala je bar 2,000€ u outfitu na sebi. Toliko o tome koliko treba da ih žalimo.Ne verujem, da Rusa u Voltu uopšte ima. Znam da naručuju non stop. Bar moje komšije. Doručak 3 jaja i 3 tosta za 1000.din.
Oni su ogromni korisnici usluge dostave.
Imam utisak da je neko izminirao Volt, da Rusi ne naručuju ništa preko Volta.
Nije. On sklapa ugovor o saradnji. Niko zvanično nije zaposlen u Woltu. Ne ide ti staž, socijalno, ništa. To uplaćuješ sam.meni nije jasno ovo za "poslodavac ce biti kaznjen ako zaposli rusa sa laznim nalogom"
zar nije wolt poslodavac?![]()
Tužno je ljude pripadnike neke nacije iz bilo kojeg razloga diskriminisati ! Ni kao čoveka niti za posao.
Svi rusi koji su došli u srbiju su izuzetno namazani i samo gledaju kako da te namagarče i naguze. Sve je to nevladina neonaci usa eu ergela koju je putin razbucao u rusiji.