Wolt ne zaposljava vise Ruse

Lesbian Finnish food delivery company šora po Putinu.

Gde je Ruska stranka
Gde su Zavetnici
Gde su Dveri
Gde su Radikali
Gde je Levijatan
Gde je Knjaz Babović
Gde je Obraz
Gde je Mirko Jović SNO
Gde je Nestorović
Gde je Narod iz Mi
Gde je Ћirilica
Gde su Aktuelnosti
Gde je Naroda stranka
Gde je Miloš Vrancuz
Gde je dijaspora sa 9000 kilometara da kaže šta da se uradi

Pa svi oni najdalje pricaju o svom djedu partizanu,a nikada ne pricaju jel im cukundjed bio partizan ili je bio u cetama hajduckim i nosio krst na grudima ,a jel i Obilic nosio petokraku

Ali pretpostavljam da ce svima njima Bog pomoci i duhovno ih zalijeciti od psihoze zvane propaganda titoisticka
Šta je tu čudno? U većini zemalja pa i u tvojoj Rusiji većina ljudi zna svoje pretke samo do trećeg kolena, odnosno negde do WW2. Zašto bi ljudi u Srbiji znali svoje pretke od pre 400 godina kad to ne znaju ni drugi narodi?

2vje57kmoyld1.jpeg

da li je ovo diskriminacija? :think:

Jeste...ako oni imaju neke hartije o boravku u Srbiji niko ne sme da im uskrati pravo na rad kao da su leprozni. Od cega treba da zive?

Pod uslovom da je ovo tacno...buduci da ja vise ne znam na prvi pogled da ocenim sta je istina a sta je podmetnuto.

Зар то није противзаконита одлука?
Jeste...ako oni imaju neke hartije o boravku u Srbiji niko ne sme da im uskrati pravo na rad kao da su leprozni. Od cega treba da zive?

Pod uslovom da je ovo tacno...buduci da ja vise ne znam na prvi pogled da ocenim sta je istina a sta je podmetnuto.

И ја мислим да не можеш, законски говорећи, да кажеш "имаш право рада, али не можеш код мене јер мрзим твоју нацију".

Velika vecina srba je tokom komunizma toliko psihicki skrenula od partijske propagande da tada ako su mrzjeli termin kraljevina sumnjam da vecina sada i zna sta taj termin znaci

Najveca ironija kod njih je,kada ih pitas dje im je bio pradjed ili cukundjed,ne mogu reci u partizanima kada tada nisu ni postojali partizani, tada,vec im je bio u hajduckim nekim cetama protiv cijih su se potomaka partizani i globalisti silno borili.I onda kada bi ih pitao da li su srbi oni bi rekli jesu ali i jugosloveni,koja komedija.Da uzmes kokice,sok i slusas ih koje gluposti i nelogicnosti izjavljuju

I sada zapitaj se koliko im je partija isprala mozak njihovim djedovima koji su ucili svoje potomke do dan danas da mrze svoje pradjedove i cukundjedove itd.Njihova porodicna istorija pocinje svima onda posle Ww 2 jer su se svakako odrekli predaka svojih jer pradjedovi i cukundjedovi im nisu bili globalisti ni partizani

Po njima istorija svijeta i kosmosa pocinje sa partizanima i prije toga nista nije postojalo,njima je i najlakse da istraze svoje porijeklo jer ne moraju da tragaju 200 ili 400 godina unazad
Silno su puno razmišljali o tim nebulozama dok su imali stanove, školstvo, zdravstvo, stalni posao i išli na more 15 dana. Sigurno im je pucao kurhac od kraljevine i četnika.

Nacistička Eu i amerika ovo rade već nekoliko godina. Nijedna platforma ih ne podržava nijedan servis, banke su im isekle kartice.

Silno su puno razmišljali o tim nebulozama dok su imali stanove, školstvo, zdravstvo, stalni posao i išli na more 15 dana. Sigurno im je pucao kurhac od kraljevine i četnika.

Pa znas kako,ima jedna mudrost koja najbolje opisuje kljucnu razliku izmedju covjeka i zivotinje.Razlika izmedju covjeka i zivotinje je u tome sto zivotinju ne zanima njeno porijeklo vec samo da se najede i napije,a covjeka ako ne zanima njegovo porijeklo onda ne samo da nije covjek vec je i ispod ranga zivotinje

Pa znas kako,ima jedna mudrost koja najbolje opisuje kljucnu razliku izmedju covjeka i zivotinje.Razlika izmedju covjeka i zivotinje je u tome sto zivotinju ne zanima njeno porijeklo vec samo da se najede i napije,a covjeka ako ne zanima njegovo porijeklo onda ne samo da nije covjek vec je i ispod ranga zivotinje

То је као да си написао "човек иде у самопослугу, док је онај ко не купује у самопослузи и испод ранга животиње".

Кључне разлике између човека и животиње су на некој другој равни.

То је као да си написао "човек иде у самопослугу, док је онај ко не купује у самопослузи и испод ранга животиње".

Кључне разлике између човека и животиње су на некој другој равни.

To si ti rekao,ja sam rekao da covjek koji se ne zanima za svoje porijeklo... a to sto se ne zanima za svoje porijeklo ne znaci da ne treba da jede i pije.Svi jedemo i pijemo i razmnozavamo se neko vise a neko manje.Al to te ne razlikuje od zivotinje cak si i ispod nje.Ja sam jasno naveo da se zivotinje ne zanimaju za porijeklo i tu nema neke misterije.To je bio samo odgovor na komentar jedan,gdje forumas upravo ima recnik na nivou primitivca.Zivotinja da moze da pise ne pisala takve vulgarnosti al dobro njegov recnik njegova stvar.Sama rijec kurhac nekako ne ide,sve sto napise onda i nema smisla.Jos pise kako su ljudi ljetovali,ako mu je to bolji zivot i ispunjen ok,to je sasvim jedna prosjecna stvar ljetovanje al stvar ukusa

Srbi mogu biti materijalisti apsolutni ali to nije njihova sustina, makar mene to ne uzbudjuje.To ako imas hvala
Bogu,ali to je normalna stvar nista izvanredno

Poslednja izmena:
A jel ti cukundjed bio partizan ili cukuncukundjed ?

Jesu li i oni bili za Tita i partiju ?

Jos nosis naziv Obilic da Ironija bude veca

Ma ja то само из поноса кажем,
али што се угледања тиче
ваљда сам ја тај на кога би они требало да се угледају, разумеш ?!

Ја имам сва њихова искуства, плус сву данашњу памет - они су у минусу.

То је прави начин размишљања
и сви који тако не размишљају - греше !

Sipak misli normalno.
90% naroda dobrog i napacenog je u happy aktuelnosti-debilica fazonu i tu pomoci nema.

Glavni razlog - primitivni inat zbog silnih poraza 90-ih, koje nikako da prebole, ono u stilu ''jok cu budem za N1 i zapad''. :roll:
Gubitaški mentalitet, kome je uz to kumovao i zapad. Umesto da su pritisnuli Srbiju početkom 2000ih i do 2010-15. je uveli u EU, oni su pogrešnim odlukama od Srbije napravili mrtvorođenče i rupu trećeg sveta usred Evrope.

Nacionalizam je poslednje utočište za qrve i lopove.

Čim mi neko priča o nacionalizmu, patriotizmu i veri ja se odmah uhvatim za novčanik dal je tu ili dobio noge.

Ti kao i vecina autosovinista i ne znate da pravite razliku izmedju pojmova patriotizam,rodoljublje,sovinizam i nacionalizam i kao svi mediokriteti sve u isti kos stavljate.

Ti nisi nikakav liberalan lik niti ljevicarski nastrojen.Jer nisi objektivan,a komentari su ti klasicno marksisticki kod kojih je svojstven autosovinizam.Kao volis sve narode i opravadas samo ne svoj da se ne bi zamjerio drugim narodima glumeci laznog ljevicara

Odrzavate sliku ljevicara a to niste.Ljevicar je primarno objektivan i hrabar u iznosenju stava i istine, ljevicar se ne ulizuje drugim narodima a niti svom narodu,njemu je vodic istina.Zbog istine je spreman sebi da nasteti.Ljevicar primarno postuje sve narode i ima human odnos prema svim ljudima,ali naravno ljevicar nece ako njegovom narodu neki drugi narod nacinu zlo da cuti kao autosovinista i pravi se lud.Niti ce ljevicar da se ne bi zamjerio drugom narodu precutao istinu zbog neke lazne politicke korektnosti precutao istinu da je drugi narod bio zao prema njegovom ako stvarno jeste sto bi autosovinista uradio.Autosovinista ce sva nedjela drugih prema njegovom narodu da opravda ili da umanji sa praznim floskulama ne treba generalizovati ce reci.A kada njegov narod ucini stetu drugom narodu autosovinista pokazuje onda drugo lice,onda ne relativizuje stvari niti koristi globalisticke floskule,vec ce ne relativno vec apsolutno da osudi narod kojem pripada,nece ih ni za milimetar opravdati vec ce najgore reci sve o njima.A sve to nece uraditi kada drugi narod cini zlo njegovom narodu.Autosovinista uvijek ima dvostruke arsine a ljevicar nikada

Primjer ljevicara - Duci Simonovic, iskren,pravedan,istina mu je vodic i osudice jednako sva losa djela svakog naroda bez ulizivanja ikome.Covjek voli i svoj i druge narode za razliku od autosovinista i laznih ljevicara

Primjer autosovinizma - Ima more likova meni prvi napamet pada Zoran Kesic od ljudi sa Tv koji je lazni ljevicar i demokrata ali bas lazni klasicni autosovinizam,ali ima ih i u drugim narodima da ne bude da ih ima samo medju srbima,autosovinizam imate svugdje u svijetu

Ti kao i vecina autosovinista i ne znate da pravite razliku izmedju pojmova patriotizam,rodoljublje,sovinizam i nacionalizam i kao svi mediokriteti sve u isti kos stavljate.

Ti nisi nikakav liberalan lik niti ljevicarski nastrojen.Jer nisi objektivan,a komentari su ti klasicno marksisticki kod kojih je svojstven autosovinizam.Kao volis sve narode i opravadas samo ne svoj da se ne bi zamjerio drugim narodima glumeci laznog ljevicara
prostacka posla.
komentari su mu ne samo marksisticki vec i stupdijalni i to par exlans stupidijalni. puni fekalija i prostakluka. bez argumenata of kors vec rekla kazala pero preno milu , djoko oblepio na fejs sta mu reko sisoje a sisoje se pravda da to cuo od drkosa steve...

U zabludi zivi i ljubomori kao i svi marksisti.Govore o radnicima i radu a najveci radnici su uvijek bili zemljorarnici i tradicionalni srbi.Industrijalizacija i titoizam je napravio od srba ljencuge ali tada se naglas pricalo o radu,svi su jedva cekali da uzivaju odmaraju.Ko je najvise radio svaki dan pa srbi obicni domacini i nikada se zalili itd.

A onda kada neki srbin uspije u svijetu i na najljepsi nacin nas predstavi u svijetu odma iskazuju ljubomoru nevidjenu.U nijednoj oblasti marksisti ili titoisti nisu imali neku vanserijsku licnost goli nepotizam bio.Oni nisu nikada Imali ni naucnike ni industrijalce ni knnjievnike kao srbi u doba kralja.Oni I ne znaju da je Srbija kao kraljevina bila drugi izvoznik tekstila u Evropi cetvrti u svijetu Engleska je bila prva i Manchester preciznije.Srpski tekstil se kupovao po zapadu al oni van perioda titoista nista ne znaju,njima svijet tada pocinje.Govore o industriji koja je na kreditima ameirckim napravljena a Yu 2 nije bila sposobna da ista izveze na zapad.Ali su narodu pricali lovacke price.Probali su Yugo da izvezu na Usa trziste nakon godinu dana je ta prica propala jer prodaja je bila uzasna,nikakav profit nije donjela.A zasto,zato sto nisu Imali kadar strucni,vec partijsko zaposljavanje itd.Jedino su mogli da izvezu po zemljama istoka,znaci komedija.Ni jedna strucna ekonomska knjiga u svijetu 60 ih 70 ih itd ne tvrdi da je Yu ekonomija jaka i da se nesto izvozi na zapad nisu nista izvezli.A Srbija je u doba kralja tekstil godinama uspjesno izvozila na zapad,takodje i nakit iz Majdanpeka,firma koja je propala U Yu 2,al o tome se cutalo zarad idile i lazne price.Ko bi rekao istinu odmah bi bio uhaspen,diktatura klasicna

Clan akademije u doba kralja nikada nije mogao da bude tatin sin ili neki rodjak nekog na vlasti nema sanse.Stojadinovic je bolji ekonomista bio nego svi ekonomisti iz doba Tita.A velika vecina njih koji su dosli na vlast posle 1945 e su bili mediokriteti teski.Ko je od njih bio u nekoj oblasti vanseriski.Ni kao studenti nisu bili najbolji.I svakog vanserijskog srbina su osporavali gledali da ocrne pa njima danas i Djokovic smeta kao najveci sportista svih vremena pa mu traze dlaku u jajetu,kao da su oni savrseni kobajagi pa drugom traze.Nek oni u necem budu vanserijski

Poslednja izmena od moderatora:

Back