Wolt ne zaposljava vise Ruse

To da vidiš rusa da radi za volt u srbiji to je apsolutno nemoguće. U srbiju dolaze samo deca tajkuna i kriminalaca i sad će da vrte pedale po raspalom beogradu?!??

Posao mi je takav da ih srećem počesto ovse u bg. Svi do jednog imaju grofovske navike.
Grofovske navike do zla i u tolikoj meri da sa podcenjivanjem gledaju na Srbe i ne žele da se prilagođavaju domaćinu i da uče jezik i asimilaraju se.

nadam se da nisu tu privremeno. I da će mnogi ostati ovde. Ionako nam je mali prirodni priraštaj, ako iko treba da ostane to su oni. I pametni i lepi ljudi, generalno govoreći.
Nijedan od njih neće ostati, osim možda onih koji su sklopili brak ovde. To je vrlo bogata klika sa kriptovalutama, akcijama na berzi, frilenseri itd. Nisu budale da se trajno nastane u Srbiji i da plaćaju 40% zarade državi Srbiji kad recimo u Emiratima ili Monaku mogu da prođu sa 0%.

nadam se da nisu tu privremeno. I da će mnogi ostati ovde. Ionako nam je mali prirodni priraštaj, ako iko treba da ostane to su oni. I pametni i lepi ljudi, generalno govoreći.
Naravno ruskinje i ukrajinke vole da rađaju decu, znaju da kuvaju, vesele i raspoložene, vole da rade. Još nijednu nisam sreo da je boli glava. To kod njih ne postoji.

Uglavnom totalna suprotnost ovim našim jadnicama.

Pristojni koje sam ja upoznao.

Ako se neko spajta sa našom oligarhijom, možda.

Površne konatkte koje imam, i ljude koje srećem recimo ovog leta na Adi... Stičem utisak ne da su oligarhija, već dosta njih ona srednja klasa koja nama sada nedostaje. Mnoge porodice su na Adi, voze bicikle, kupaju se, idu na koncerte ovde na Ušću, na izložbe... Voze se mnogi gradskim prevozom, pokušavaju ljude da upoznaju, posebno mlađi. Ne deluju kao seljoberi, pre svega. Uvek ima svakakvih pojedinaca, ali nisam primetila ni da prave haos ovde, niti da su nekulturni.

Površne konatkte koje imam, i ljude koje srećem recimo ovog leta na Adi... Stičem utisak ne da su oligarhija, već dosta njih ona srednja klasa koja nama sada nedostaje. Mnoge porodice su na Adi, voze bicikle, kupaju se, idu na koncerte ovde na Ušću, na izložbe... Voze se mnogi gradskim prevozom, pokušavaju ljude da upoznaju, posebno mlađi. Ne deluju kao seljoberi, pre svega. Uvek ima svakakvih pojedinaca, ali nisam primetila ni da prave haos ovde, niti da su nekulturni.

...na baletu 1/4 publike su Rusi ili Ukrajinci... nekako ti baš prijatno !!!

Naravno ruskinje i ukrajinke vole da rađaju decu, znaju da kuvaju, vesele i raspoložene, vole da rade. Još nijednu nisam sreo da je boli glava. To kod njih ne postoji.

Uglavnom totalna suprotnost ovim našim jadnicama.
Da, Ruskinje su promiskuitetne. Od našeg čoveka koji je 1964. bio poslat u SSSR na specijalizaciju sam čuo da je još tada seks tamo bio dostupan, na zabavama si mogao da častiš neku devojku vodkom i da je vodiš u sobu, a kod nas još uvek u to vreme nije se moglo ništa pre braka.

pa nas bratski narod. Da ne govore ruski i ukrajinski, mislio bi da su iz Arandjelovac, Paracin................

organizuju i predstavu masa i medved :heart: pozovu i nasu djecu

kod urkjainaca kojih ovde ima dosta primetno je da su siromasniji, pa sta sad? treba da ih proteramo ? ako hcoe ljudi da rade neka rade...

Nek je. Bolje da dođu oni koji imaju više nego neki koji traže od naše države socijalnu pomoć.

Не знају ови из министарства за науку и техн. да их интегришу.

Рекох ти да ово није Република и да немамо стручне институције.

Били су неки типови-Руси за ВИ и дронове и отишли су из Србије !

Recimo klinac mi bio na kampu mladih matematičara.. i u njegovoj sobi mladi Rus, došli s proleća ovde i roditelji ga već šalju samog sa drugom decom iz Srbije da sluša dodatnu matematiku u prirodi, bez roditelja.
i tvoj mali priliku da malo upozna ruski jezik a ne samo engleski nemacki uz mamu i skolu

pase malo zainteresuje i pocne pomalo da cita ruski ...sutra kad se bude udvarao devojkama bice glavni sa forom - ruske poezije koja yaista prelijepo zvuci... krasiva, djevuska .. obostrana korist. ;)

Vrhunac iracionalnosti u Srba bi bio da im sad ne valjaju čak ni Rusi ili Ukrajinci ovde. Ionako je kod nas rašireno "da komšiji crkne krava", pa bi se sad očekivalo da im ne valjaju ni kultuirni ljudi koji troše ovde novac koji su zaradili negde drugde. Kako ugoditi ovom narodu ovde. Srećom, takvi obično pišu svašta po interentima ili Krstarici.

tipicno pro americki

to uopšte nije pro američki. Amerikanci uopšte to tako ne gledaju. Koliko si dugo bio tamo i kakva iskustva imaš?

Back