Wolt ne zaposljava vise Ruse

2vje57kmoyld1.jpeg

da li je ovo diskriminacija? :think:
Фашизам.

Vrhunac iracionalnosti u Srba bi bio da im sad ne valjaju čak ni Rusi ili Ukrajinci ovde. Ionako je kod nas rašireno "da komšiji crkne krava", pa bi se sad očekivalo da im ne valjaju ni kultuirni ljudi koji troše ovde novac koji su zaradili negde drugde. Kako ugoditi ovom narodu ovde. Srećom, takvi obično pišu svašta po interentima ili Krstarici.

to uopšte nije pro američki. Amerikanci uopšte to tako ne gledaju. Koliko si dugo bio tamo i kakva iskustva imaš?
tamo i izvan nije isto.

u evropi su im paksitanci i islamisti sto radikalniji pozeljni ali kod njih NISU
i te kako su postrili svoje metode oko njih

evropu zatrapvaju snjima a rezultati po incidentima , ubistvima, pljackama se vec podobro vide...

dok eto rusi nisu dobrodosli sada u toj evropi jel ili kod nas...

Vrhunac iracionalnosti u Srba bi bio da im sad ne valjaju čak ni Rusi ili Ukrajinci ovde. Ionako je kod nas rašireno "da komšiji crkne krava", pa bi se sad očekivalo da im ne valjaju ni kultuirni ljudi koji troše ovde novac koji su zaradili negde drugde. Kako ugoditi ovom narodu ovde. Srećom, takvi obično pišu svašta po interentima ili Krstarici.
meni vise odgovaraju urkjainci koji beze od zelenskog ;)

ali kao neko ko je protiv dezertera iskreno ne mirisem ni jedne ni druge vec to posmatram kao pobegulje.

nisu nase pobegulje pa nije moja stvar. nase bi naravno apsio i prevaspitao

ovo nije nasa stvar pustite ljude...

dok eto rusi nisu dobrodosli sada u toj evropi jel ili kod nas...

Nemaš iskustva. Recimo predstavnik Nemačke u jednoj naučnoj internacionalnoj akciji je Rus. Dakle, zvanično je promovisan u Nemačkoj da je predstavlja uprkos velikom broju Nemaca iz te oblasti, ali očigledno je on bio najbolji jer ima najviše rezultata. To sve što pišete je paušalno.

Rusi koji su dosli ovde uglavnom nisu Putinovi fanovi, to zulja posteni srbijanski narod. Da je Kadirov umarsirao na magarcu, svi bi pali i trans.

ma to ovi Srbi što su veliki na internetima. U realnosti, većina misli normalno.
Šta ti to znači? Srbi smo uvek i na svakom mestu veliki, jer smo u mislima srcu i duši takvi. Nama, malo obrazovanijim i iskusnijim Srbima, je "HISTORIA MAGISTRA VITAE" i zato se ne stidimo svog porekla i bratske veze sa Rusima. Naši preci su na Balkan došli iza Urala i Karpata. Rusija je naša majka i heroja Putina imamo za brata. Vi, drugosrbijanske bitange, se toga stidite, želeći da se tako našim neprijateljima dodvorite ... Prodali ste veru za večeru, zatu ćuti izdajnički keru!

Nemaš iskustva. Recimo predstavnik Nemačke u jednoj naučnoj internacionalnoj akciji je Rus. Dakle, zvanično je promovisan u Nemačkoj da je predstavlja uprkos velikom broju Nemaca iz te oblasti, ali očigledno je on bio najbolji jer ima najviše rezultata. To sve što pišete je paušalno.
nemam licno u usa , prenose mi rodjaci i prijatelji , kazu da u usa danas nisu ljubitelji primanja islamista.
ali ih usa politika natrpava u evropu i to ima svojih razloga. to su cinjenice koje ne mozes poreci.
sto se tice visoko obrazovanih kvalitetni hstrucnjaka naravno da nemaju problem ako je rus u nemackoj i evropi... govorim o srednjem obicnom stalezu, jasno je da se radi propaganda protiv rusije na svakom polju...otuda i ovo sa woltom
drugo u nemackoj imam iskustva, tamo sam bio u usa nisam...

nije mi tajna da rusi cine administraciju ili rpedstavnistvo americkih nemackih firmi, pa to ima i u fabrikama u srbiji.... ali taj je rus odavno tamo, u usa ili engleskoj ili nemackoj a cesto ih koriste i zbog lakseg baratanja jeyikom ovde i snalazenja u srpskom okruzenju...

nista to nije cudno. to su pojedinci i moye ih biti dosta.

govorimo o srednjem stalezu i trnutnom stanju u psolednje dve godine. sigurno ih nisu zeljni!
jer ne bi rusi onda odlazili samo tamo dje mogu a to su yemlje van eu, gruzija srbija i slicno...

nisu oni ovde sto vole, vec sto nemaju puno izbora zemalja

a taj izbor im je skratila usa tj eu sankcijama prema njima
ajde budi realna. govorimo o situaicji u poslednje dve godine kada zapad vrsi hajku na rusiju po svim pitanjima...od tada ruski dryavljani ne putuju tako lako u eu...

ma to ovi Srbi što su veliki na internetima. U realnosti, većina misli normalno.
u realnosti srbi se ponasaju normalno i ne diraju ih. da ih volimo ko ruske dezertere - ne mirisemo ih. ali mi smo srbi najbolji narod na svetu , mi nikog ne teramo.

cak akda je hrvatska 1991 cak i prije otvorenog sukoba sa jna oduzela 40 000 stanarskih rpava nosiocima prava u drustvenim stanovima (ynas tada su stanovi bili drustveni) i to samo srbima mi smo 1992 dopustili SVIM SVOJIM GRADJANIMA da otkupe stanove za tepsiju ribe. ni jednog rhvata nismo otpusitli ybog nacionalnosti...

to smo mi. ali stoka i takve nas pravi da smo toboy najgori...

ovde ni jedna manjina nema problem da radi pa ni hrvati. dok u zg ces naci vrlo retko kojeg sbrina udrustvenim rpeduzecima a da to niej mozda cistoca...
u sarajevu po kojeg....

a ovde ? mi to ne gledamo , jer smo mi ljudi.

a sto bi onda nesto uskracivali rusima ili ukropima ?

Realno jeste.

Ali mi uvek milo oko srca kada vidim da obični naši ljudi polako kapiraju ko su i šta su "obični Rusi" i to u onom životnom a ne političkom smislu i da smo mi i oni nebo i zemlja a ne "iste duše". Polako doći če i do ovih najokorelijih....
:heart2:

Tu sam na forumu par puta napisao da me točno zanima što prosječan Jugović ima s nekim kulturološki poprilično drukčijim narodom osim vjere, pa sam redovito od forumaša dobijao po lampi u smislu: "mp3 ustašo, u svoje dvorište?" i sl.

Back