Фашизам.
da li je ovo diskriminacija?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Фашизам.
tamo i izvan nije isto.Vrhunac iracionalnosti u Srba bi bio da im sad ne valjaju čak ni Rusi ili Ukrajinci ovde. Ionako je kod nas rašireno "da komšiji crkne krava", pa bi se sad očekivalo da im ne valjaju ni kultuirni ljudi koji troše ovde novac koji su zaradili negde drugde. Kako ugoditi ovom narodu ovde. Srećom, takvi obično pišu svašta po interentima ili Krstarici.
to uopšte nije pro američki. Amerikanci uopšte to tako ne gledaju. Koliko si dugo bio tamo i kakva iskustva imaš?
meni vise odgovaraju urkjainci koji beze od zelenskogVrhunac iracionalnosti u Srba bi bio da im sad ne valjaju čak ni Rusi ili Ukrajinci ovde. Ionako je kod nas rašireno "da komšiji crkne krava", pa bi se sad očekivalo da im ne valjaju ni kultuirni ljudi koji troše ovde novac koji su zaradili negde drugde. Kako ugoditi ovom narodu ovde. Srećom, takvi obično pišu svašta po interentima ili Krstarici.
dok eto rusi nisu dobrodosli sada u toj evropi jel ili kod nas...
Rusi koji su dosli ovde uglavnom nisu Putinovi fanovi, to zulja posteni srbijanski narod. Da je Kadirov umarsirao na magarcu, svi bi pali i trans.Vrhunac iracionalnosti u Srba bi bio da im sad ne valjaju čak ni Rusi ili Ukrajinci ovde. Ionako je kod nas rašireno "da komšiji crkne krava", pa bi se sad očekivalo da im ne valjaju ni kultuirni ljudi koji troše ovde novac koji su zaradili negde drugde. Kako ugoditi ovom narodu ovde. Srećom, takvi obično pišu svašta po interentima ili Krstarici.
Zar to nije dokaz fašizma i nacizma?
ma to ovi Srbi što su veliki na internetima. U realnosti, većina misli normalno.Rusi koji su dosli ovde uglavnom nisu Putinovi fanovi, to zulja posteni srbijanski narod. Da je Kadirov umarsirao na magarcu, svi bi pali i trans.
Adžuvančino, zar postoji "srbijanski narod"?srbijanski narod
Evo, upravo se javio reprezentativni primerak istogAdžuvančino, zar postoji "srbijanski narod"?
Šta ti to znači? Srbi smo uvek i na svakom mestu veliki, jer smo u mislima srcu i duši takvi. Nama, malo obrazovanijim i iskusnijim Srbima, je "HISTORIA MAGISTRA VITAE" i zato se ne stidimo svog porekla i bratske veze sa Rusima. Naši preci su na Balkan došli iza Urala i Karpata. Rusija je naša majka i heroja Putina imamo za brata. Vi, drugosrbijanske bitange, se toga stidite, želeći da se tako našim neprijateljima dodvorite ... Prodali ste veru za večeru, zatu ćuti izdajnički keru!ma to ovi Srbi što su veliki na internetima. U realnosti, većina misli normalno.
Da, to je istina, SRBIN SAM I NE STIDIM SE SVOG POREKLA. Za Rusiju majku ratovaću, a Srbiji svoju dušu daću ...Evo, upravo se javio reprezentativni primerak istog
Оно што није јасно, је то, зашто би неки напредњак подметао оако нешто. СНС је у потпуности западна и НАТО странка.Glup, gluplji, naprdnjak smradikal.
nemam licno u usa , prenose mi rodjaci i prijatelji , kazu da u usa danas nisu ljubitelji primanja islamista.Nemaš iskustva. Recimo predstavnik Nemačke u jednoj naučnoj internacionalnoj akciji je Rus. Dakle, zvanično je promovisan u Nemačkoj da je predstavlja uprkos velikom broju Nemaca iz te oblasti, ali očigledno je on bio najbolji jer ima najviše rezultata. To sve što pišete je paušalno.
Izguziće te i jedni i drugi, globalno.Da, to je istina, SRBIN SAM I NE STIDIM SE SVOG POREKLA. Za Rusiju majku ratovaću, a Srbiji svoju dušu daću ...
Troši vreme na nešto pametnije i korisnije, jer pljuvati po svom narodu, veri i kulturi nije odlika normalnih ljudi ...ok, ok, ko mi kriv što gubim ovde vreme pišući...
u realnosti srbi se ponasaju normalno i ne diraju ih. da ih volimo ko ruske dezertere - ne mirisemo ih. ali mi smo srbi najbolji narod na svetu , mi nikog ne teramo.ma to ovi Srbi što su veliki na internetima. U realnosti, većina misli normalno.
Realno jeste.
Jelena je kokoška, čim je to objavila na mrežama. Kladim se da je već obrisano. Inače, odgovorne za ovo treba rebnuti novčano da im uši otpadnu a mogao bi neko i u aps.
Realno jeste.
Ali mi uvek milo oko srca kada vidim da obični naši ljudi polako kapiraju ko su i šta su "obični Rusi" i to u onom životnom a ne političkom smislu i da smo mi i oni nebo i zemlja a ne "iste duše". Polako doći če i do ovih najokorelijih....