A-LEX
Primećen član
- Poruka
- 802
www.youtube.com Rorion Gracie interview about Bruce Lee
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Novo.... Konacno TRADICIONALNI WING CHUN KUNG FU U BEOGRADU....
Pozdrav Svima.
Wing Chun Kung Fu klub "Dragon"
U cetvrtak 16 oktobra 2008. odrzacu trening u Saobracajnoj skoli "Pinki" u Novom Sadu, ulica Sumadijska 12a, trening pocinje od 19:30h i radice se sledece:
1. TWC protiv drugih stilova borbre (realan rad sa opremom)
2. Chi sao
3. Chi gerk
4. Timeing i traping u raznim realnim situacijama
5. Odbrana od palice
6. Razno...
Pozdrav svim starim i novim clanovima TWC kluba "Dragon" i vidimo se u cetvrtak.
Sifu Nenad Koviljac
Ovo je bio jos jedan u nizu izvanrednih treninga Master Nenada!!Svi smo prezadovoljni i nadamo se ponovnoj poseti.Ovim putem pozdravljam Master Nenada,kao i sve drugare iz kluba.Kako je prosao trening?
Ovo je bio jos jedan u nizu izvanrednih treninga Master Nenada!!Svi smo prezadovoljni i nadamo se ponovnoj poseti.Ovim putem pozdravljam Master Nenada,kao i sve drugare iz kluba.
Ovo je bio jos jedan u nizu izvanrednih treninga Master Nenada!!Svi smo prezadovoljni i nadamo se ponovnoj poseti.Ovim putem pozdravljam Master Nenada,kao i sve drugare iz kluba.
FALA ZA POZDRAV POZDRav i tebi![]()
Znam ja, javi se na ppLjudi zna li neko gde mogu da nabavim knjigu "Moj zivot sa Wing Chung-om"? Moze i na engleskom...

Pozdrav svima sa foruma! Videvsi ovaj forum i procitavsi mnoge komentare, pozelela sam i ja nesto da napisem obzirom da sam skoro pocela da treniram Wing Chun u Novom Sadu. Pre svega bih da pohvalim moja dva Si Fu-a Arsenija i Radoslava i da vam kazem da zaista treba da probate, bar da posetite neki trening, videcete kako mogu da uticu na psihu i fizicki da se osecate mnogo bolje. Ja vam to iz licnog iskustva kazem, oseticete potpuni sklad duha i tela, a ujedno cete i nauciti kako da reagujete u svakoj situaciji u zivotu, kako da se ponasate i odbranite, ako do toga dodje... Pozdrav...![]()

Hvala na pohvalama
Vidimo se na treningu![]()