Wing Chun

Pozdrav Svima.
Wing Chun Kung Fu klub "Dragon"
U cetvrtak 16 oktobra 2008. odrzacu trening u Saobracajnoj skoli "Pinki" u Novom Sadu, ulica Sumadijska 12a, trening pocinje od 19:30h i radice se sledece:
1. TWC protiv drugih stilova borbre (realan rad sa opremom)
2. Chi sao
3. Chi gerk
4. Timeing i traping u raznim realnim situacijama
5. Odbrana od palice
6. Razno...
Pozdrav svim starim i novim clanovima TWC kluba "Dragon" i vidimo se u cetvrtak.
Sifu Nenad Koviljac

Pozdrav Svima.
Wing Chun Kung Fu klub "Dragon"
U cetvrtak 16 oktobra 2008. odrzacu trening u Saobracajnoj skoli "Pinki" u Novom Sadu, ulica Sumadijska 12a, trening pocinje od 19:30h i radice se sledece:
1. TWC protiv drugih stilova borbre (realan rad sa opremom)
2. Chi sao
3. Chi gerk
4. Timeing i traping u raznim realnim situacijama
5. Odbrana od palice
6. Razno...
Pozdrav svim starim i novim clanovima TWC kluba "Dragon" i vidimo se u cetvrtak.
Sifu Nenad Koviljac

Kako je prosao trening?

Cista znatizelja a mozda i vise od toga...
Zapravo, i sam znam nesto od sistema, pa bi mi dobro dosao jedan Wing Chun-govac da razmjenimo ideje, treniramo a mozda i da organizujemo neki seminar na koji bi pozvali nekog od majstora ili iskusnijih Wing Chun sledbenika (mozda nekog od ovih ljudi sa foruma ako neko od njih ima vremena ili interesa za tako nesto).

Wing chun u beogradu. Sala se nalazi preko puta plave kapije studentskog grada ( bulevar zorana djindjica br.197, GYM sala. Treninzi su utorkom i cetvrtkom od 19:30-21:00.
Kontakt telefon 063-729-1664

Pozdrav svima sa foruma! Videvsi ovaj forum i procitavsi mnoge komentare, pozelela sam i ja nesto da napisem obzirom da sam skoro pocela da treniram Wing Chun u Novom Sadu. Pre svega bih da pohvalim moja dva Si Fu-a Arsenija i Radoslava i da vam kazem da zaista treba da probate, bar da posetite neki trening, videcete kako mogu da uticu na psihu i fizicki da se osecate mnogo bolje. Ja vam to iz licnog iskustva kazem, oseticete potpuni sklad duha i tela, a ujedno cete i nauciti kako da reagujete u svakoj situaciji u zivotu, kako da se ponasate i odbranite, ako do toga dodje... Pozdrav...:super:

Pozdrav svima sa foruma! Videvsi ovaj forum i procitavsi mnoge komentare, pozelela sam i ja nesto da napisem obzirom da sam skoro pocela da treniram Wing Chun u Novom Sadu. Pre svega bih da pohvalim moja dva Si Fu-a Arsenija i Radoslava i da vam kazem da zaista treba da probate, bar da posetite neki trening, videcete kako mogu da uticu na psihu i fizicki da se osecate mnogo bolje. Ja vam to iz licnog iskustva kazem, oseticete potpuni sklad duha i tela, a ujedno cete i nauciti kako da reagujete u svakoj situaciji u zivotu, kako da se ponasate i odbranite, ako do toga dodje... Pozdrav...:super:

Hvala na pohvalama :)
Vidimo se na treningu:)

Back