Freelander1111
Primećen član
- Poruka
- 990
Puno zdravlja i treninga zelim svima. Ostalo samo dodje
Srecna vam Nova godina!
Srecna vam Nova godina!Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srecna vam Nova godina!
Zacudio bi se kada bi video koliko razlicitih nacina pisanja za ding dung ima. (Zato mi to na Nemackom i zovemo Ding Dung, to je naziv ako mislimo na sve vrste te vestine a da se niko ne uvredi).WC,WT,VT,VC, pa ima i WING TSCHUNG KUEN, WING TJUNG KUEN,WING SHUN KUEN,VING SHUN KUEN itd......a kada to nije dovoljno onda se sa Kantoneskog naziva prelazi na Mandarin naziv iste vestine koji glasi Yong Chun Chuan, pa Jong Tschun Quan....itd. Opet ista prica sa 50 razlicitih vrsta pisanja.
Cao Igore, u pravu si, mnogo je dobro uradjen i nema letenja kao u drugim Hong Kong filmovima. Barem Yip Man ne leti...njegovi suparnici malo lete ali je to ok.
Recimo film Wing Chun sa Michele Yeoh je preteran do bola a i nema mnogo Wing Chun pokreta.

a sada radim malo sa jednim deckom koji mi je komsija i koji trenira u pancevu samo ne znam tacno kod koga, ali mi je rekao da ce me voditi na treninge tako da cekam i sada za to vreme trazim po forumima malo da se raspitam jer me je sramota i ne znam da li je kasno da treniram sada posto imam 16 godina
A šta kažeš na ideju da malo pročešljaš podforum ''Borilačke veštine i sportovi''?pozdrav mogu li dobiti informacije o wing chunuposto me zanima ta vestina...pogotovo od kad sam malo nepravedno pre 4 meseca dobio batine
a sada radim malo sa jednim deckom koji mi je komsija i koji trenira u pancevu samo ne znam tacno kod koga, ali mi je rekao da ce me voditi na treninge tako da cekam i sada za to vreme trazim po forumima malo da se raspitam jer me je sramota i ne znam da li je kasno da treniram sada posto imam 16 godina
![]()
pozdrav mogu li dobiti informacije o wing chunuposto me zanima ta vestina...pogotovo od kad sam malo nepravedno pre 4 meseca dobio batine
![]()
pozdrav mogu li dobiti informacije o wing chunuposto me zanima ta vestina...pogotovo od kad sam malo nepravedno pre 4 meseca dobio batine
![]()
![]()