Wing Chun

Posto ovaj forum, svakako, sluzi i u komercijalne svrhe, zelim da vas obavestim da ce se treninzi Tradicionalnog Wing Chun-a u Novom Sadu odrzavati ove nedelje
Ponedeljak, Utorak i Petak od 18h
na Keju zrtava racija, kraj Dunava. Treninge vodimo Si Fu Arsenije Jelovac i ja. Ocekujemo i neke prezentacije u centru, koje ce izvesti maticni klub iz SM i Si Fu Nenad Koviljac. Pozdrav svima

Za drndos-a
Videcemo imam neke planove, ali kroz par godina. Polako jer ja jos nisam na tom nivou na kojem zelim biti tek sam prvi TG. A i Jeet Kune Do me mnogo znima tako da cu i u tome pokusati sklopiti neke kontakte. Bice kroz par godina neka skola dole.
Kako kazu nemci "In der Ruhe liegt die Kraft"

Cao drustvo,
vidim da vas iste muke muce.
Meni je ovih dana najveci problem kako da stignem na trening od posla, a na forum mi se (i da imam vremena) vise i ne dolazi kad procitam razne gluposti.
Sigurno vam necu ni nedostajati jer nemam volje da ucestvujem u vasim prepirkama.
Ovo sto cu reci ne prilici jednoj devojci ali mi je stvarno puk`o film, pa moram:
mislim da bi najbolje bilo da se svi vi lepo jednom nadjete negde i izmerite ciji je veci (...), pa ko pobedi! Ako ove vase rasprave nemaju veze s tim, dajem ruku! Ili vas je neko necim gadno poplasio u detinjstvu, pa ostale traume.
Sta god napisete ili pomislite o meni posle ovoga nece me pogoditi (ako uopste nastavim da posecujem forum, a pisati vise necu najverovatnije).
Ovo sto sam rekla ne odnosi se na sve clanove vec na, svima znane, pojedince, a ostali se nece ni uvrediti (tacnije, prepoznace se prozvani).
Ukljucila sam se na ovaj forum sa zeljom da nesto naucim o vestini, da upoznam prijatelje iz drugih klubova, da upotpunim onaj dobar osecaj koji imam posle treninga, a od svega sam najvise uspela da se iznerviram i razocaram.
Prva asocijacija, kada pomislim na forum, je :twisted: pa onda :rtfm::roll::nono::thumbdown: itd. isl.
Stvarno ovde vise ne vidim nista zanimljivo.
Volela bih samo kada bi bilo ko od vas otvorio jenu temu sa naslovom, recimo..."Kung Fu seminari" ili nesto tako slicno, gde bi svi imali pravo da objave datume i opis seminara i ostalih javnih desavanja ali sa naglaskom od strane administratora, o zabrani svakog komentara istih. Znaci, kao jedna velika oglasna tabla, nista vise, samo da bi ljudi koji zele da prate dogadjaje mogli da se sa tog mesta, obavestavaju o njima, bez pratecih neprijatnosti i nepotrebnog gubljenja vremena na citanje bolesljivih lupetanja, u nadi da ce se mozda naici na nesto zaista korisno i interesantno.
Zbog svega ovoga, u jednom trenutku mi se desilo da pomislim kako treba da odustanem od wing chuna jer mozda od, nekada davno svega dobrog, danas nije ostalo nista. To i nije nista cudno, kad se ceo svet vrti oko para, pa zasto ne bi i ovo, samo ne zelim da poverujem da je tako ali krajnje je vreme da "pocistim" iluzije.
Zao mi je takodje, sto ce mnogi, zbog vase lose reklame, odustati ili odluciti da ne pocnu sa ovom vestinom.
Ja jos uvek ostajem da treniram iz ljubavi prema wing chunu i postovanja prema odredjenim ljudima ali sam se dovoljno opametila da se vise ne zanimam glupostima.
Vidim, javila se jos jedna nova devojka koja pokusava da uradi ono sto sam i ja zelela.
Najiskrenije se nadam da ce ona imati mnogo vise srece od mene u pokusaju da vas urazumi...ali ne verujem u cuda...bar se na ovom forumu ne desavaju.
Izvinjavam se ako sam vas udavila ovim ili bilo kojim dosadasnjim javljanjem.
Zelela sam samo da objasnim razlog zbog koga se vise necu javljati na forum, da ne bi svako od vas donosio svoje iskrivljene zakljucke.
Pozdrav svima i srecno!

POZDRAV OD GRUPE KOJA CE NA OVIM FORUMIMA DA PREDSTAVLJA WING CHUN U SRBIJI IZ RAZNIH DELOVA SVETA.
IMAMO MNOSTVO VIDEO SNIMAKA I KLIPOVA KOJE CEMO DA POSTAVLJAMO OVDE.
CAO.

Pozdrav ljudi,
mozda ce na forumu ipak biti i nekih pametnih stvari :)
Verujem da cemo uzivati gledajuci snimke, hvala vam.
:bye:

Evo konacno sam smogao malo vremena da i ja sklopim neke klipove u celinu. Ovo je prvi put da radim sa Windows movie makerom i uopste prvi kontakt sa video obradom, ali sam se potrudio:) Nadam se da ce vam se svideti ono sto sam izabrao, nema puno ali bice. Na klipovima smo Si Fu Jelovac Arsenije i ja, a naravno i nas ucitelj Si Fu Nenad Koviljac, u pozadini Petrovaradinska tvrdjava:). Pozdrav svima:)

Poslednja izmena:
Evo konacno sam smogao malo vremena da i ja sklopim neke klipove u celinu. Ovo je prvi put da radim sa Windows movie makerom i uopste prvi kontakt sa video obradom, ali sam se potrudio:) Nadam se da ce vam se svideti ono sto sam izabrao, nema puno ali bice. Na klipovima smo Si Fu Jelovac Arsenije i ja, a naravno i nas ucitelj Si Fu Nenad Koviljac, u pozadini Petrovaradinska tvrdjava:). Pozdrav svima:)

Sta je ovo balet???????

TWCAT, pogresna ti je procena. Ja sam samo realan jer vidim sta je pravi Cheungov TWC a vidim sta ostali rade!
Cuo sam od prijatelja koji su bili 25-tog na toj demonstraciji koju ste izvodili u BG, da ispod imena wingchun koji je na ovom forumu, stoje Radojkovic i Mikic a ne neka tamo grupa ljudi!!
Kako ti kazes da se ja ulizujem, tako ja kazem da ste vi licemeri jer ne smete da se predstavite a pisete svasta za druge! Nemate pojma kako se sve sazna.
Zamislite ti ljudi nekog uce!? A bave se takvim malverzacijama i licemerstvom! Iako ih licno znam ali ne u ovom svetlu nego bolje, ustvari znao sam te ljude kao postene, ovo me bas iznenadjuje, i ti njihovi postupci!
Bas mi je zao sto je to tako!
Profa.

Nemogu da verujem profo jos se ulizujes,ja sam mislio da si prestao

Jeli bre,
jel ti znash neshto josh osim h8tovanja?shto si bre tako otrovan,pa svi se bavimo plemenitom veshtinom...bolje dodji na nash trening DA NAUCHISH NESHTO od sjajnih ljudi,ako si uopshte blizu, u shta chisto sumnjam, jer da si u NS ili okolo hejtovao SIGURNO NE BI...
josh si nashao da prozivash choveka koji bi mogao svashta da te nauchi,imaj poshtovanja za ljude koji su bolji od tebe
i dosta vishe loshih konotacija...vezbajmo

@Profa :klap::bye:

TWCAT, pogresna ti je procena. Ja sam samo realan jer vidim sta je pravi Cheungov TWC a vidim sta ostali rade!
Cuo sam od prijatelja koji su bili 25-tog na toj demonstraciji koju ste izvodili u BG, da ispod imena wingchun koji je na ovom forumu, stoje Radojkovic i Mikic a ne neka tamo grupa ljudi!!
Kako ti kazes da se ja ulizujem, tako ja kazem da ste vi licemeri jer ne smete da se predstavite a pisete svasta za druge! Nemate pojma kako se sve sazna.
Zamislite ti ljudi nekog uce!? A bave se takvim malverzacijama i licemerstvom! Iako ih licno znam ali ne u ovom svetlu nego bolje, ustvari znao sam te ljude kao postene, ovo me bas iznenadjuje, i ti njihovi postupci!
Bas mi je zao sto je to tako!
Profa.

Pozdrav profo,i ja sam takodje realan i nisam licemeran kao sto ti kazes,ali mislim bez obzira koliko je neko dobar ili nije u onome sto radi i kako radi,treba opet da se ispostuje stariji barem donekle,nema veze dali su to Mikic i Radojkovic u pitanju ili neko treci,ali oni su poceli prvi da poducavaju celu Srbiju,U postenje Mikica uopste nesumnjam i mislim da je jako ozbiljan i posten covek i da ovo radi iz ljubavi prema TWC.I meni je iskreno zao sto to nemoze sve zajedno da funkcionise imali bi vise klubova od USA
Pozdrav

Back