Cega da se stidim? Ma vreme mi je najveci problem, ali nadam se da cu naci malo. Poz
cestitke na polozenom rangu,samo tako nastavi.
Sto se tice seminara od nedelje,proslo je i bolje nego sto sam ocekivao,zanimljivo je videti po prvi put Segviceve,Bozine,Trunticeve... ucenike da rade zajedno i kombinuju tehnike.Ovo je bio po meni istoriski trenutak za wing chun,svi zajedno.Zao mi je samo sto neki instruktori nisu uspeli da pokazu nesto zbog nedostatka vremena,aili bi ce prilike
Tehnike koje su pokazane su u stvari neke osnovne,uglavnom upoznavanje vestine,odnosno,verzije i linije samog ucenja ving ****,po meni dobar utisak su ostavili momci koji su pokazivali primenu twc druge forme i i majstor wing tsuna is svajcarske-stvarno ne znam kako se zove-koji je to veoma realno i veoma uvezbano to pokazao.
Moj predlog je bio da se na sledecem skupu da tema koju ce mo svi zajedno razradjivati,ipak je ovo bilo sada vise demonstrativno nego samo pokazivanje vestine
Jos moram da spomenem da su mi jako bili simpaticni momci devojke koji treniraju Fujitsu ili vec,ne znam kako se zove,koji su veoma vesto kombinovali wing chun sa svojim tehnikama
Ja bih ovom prilikom pohvalio i beogracke wing cuiste ,mladi ali veoma dobro su se snalazili u svemu tome.Zapamtio sam recenicu Jovane iz wc kluba u beogradu,koja je rekla da je najzanimljivije sto je lepo raditi sa stopedeset vezbaca a svi imaju isti cilj,nauciti nesto
Veliki pozdrav moram upititi i Kamenom i njegovim vezbacima,jer kada je u pitanju kravmaga onda stvarno nema im ravnim
A posebno pozdravljam zutog,on i ja smo se bas dobro zabavili
toliko od mene