Pa ako neko trenira SPORT a posebno vestinu (koja bi trebala donekle da ga izgradi i kao licnost) trebalo bi valjda da se kloni toga.....
Ok odbrani se , ali zar je moranje da nekom prekines sirenje DNK lanca, tako sto ces da ga sutnes? I da mu se zatre DNK materijal svih predaka koji su godinama prenosili.....Meni je to bas surovo.....Bolje mu izlomi obe ruke, nego ovo....
Koleno ej ok, i sut u rebra je ok, nisam ni ja rekao da nekog bas treba milkiti i udarati samo po dupencetu jer tu najmanje boli....
Jbg, i Tajson je odgrizao deo uva Holifildu u zaru borbe, ili iz inata, ko zna....A pro je.... To se desava, ali pamti se kao los primer i kao los uzor, i to bi trebalo da se iskorenjuje a tu odgovornost imaju bas upravo pro borci pa i rekreativci a i "ulicni borci" jer svi su oni primer klincima koji uce ucenjem po modelu i trebalo bi napraviti sistem vrednosti takav da bukvalno nekada u buducnosti niko nece pomisliti na prljavu igru jer ce ga osuditi ta subkultura i drustvo odbaciti.....
Ja to pricam a neki od vas se smeju i pricaju da sam zanesenjak, idealista itd....
Kao sto rece Kristijan - Prvo su radili bicepsi i tricepsi, pa onda nzoevi, pa pistolji, pa bombe, a sada je mix svega, jer je ludo vreme i ne znas ko sta ima.....
e hajde da vratimo cast borenju i da opet vladaju samo "bicepsi i tricepsi" bez ostalog.
Ajaja....Gde ti ode sa logikom o DNK lancu i zatiranju,precima,i godine prenosa punoglavaca...
Pa,jbga...Taj sto je napao,nasilnik,budala, kur-ceviti baja pred drustvom ili ribom,i sl...Pa,ko mu je kriv
sto je napao i dobio po plivadonima?
Taj koji se branio ne moze nekome polomiti ruke,kako tvrdis,niti moze da ga nokautira,jer covek
nije imao iskustva u tucama,onaj pribrani bez iskustva u tucama,moze nekako da se izvuce udarcima
u ''Zabranjene zone'',i vec ga vadi iz problema.
Takvi udarci vade devojke ,zene ,i neiskusne u opasnim situacijama,e sad ako pricamo o profi borcima
i Tajsonu ...To je vec druga prica i o njoj se moze nasiroko diskutovati o Tajsonovim mracnim potrebama
da napakosti zbog pocetka propasti drustvenom,ekonomskog,moroalnog i sportskog okruzenja ,koje ga je
okruzivalo,iz toga se moze izneti zakljucak da je u njemu izaslo na povrsinu bes,i zbog cinjenice da vise
nije medju najboljima+problemi zbog droge ,koja ga je ujedno i najvise kostala...Uvo je bio i srecan ishod ,sta je moglo da se desi.
Pa,ipak sada zamisli da u njegovoj glavi nije radila kazaljka koja bi alarmiriala zvono i da nije bilo pravila ,na
koje je godinama navikao u ringu...Sta mislis kako bi tek bez pravila Tajson odreagovao?
Onda bi radili udarci u vrat i testise.
Niko ti se ne smeje ,vec su mnogi pupmali obraze vazduhom ,kad pocnu citati tvoje filozofije,uz
obavezno izbacivanje vazduha ,jer si u mnogim stvarima preterivao i bio nerealan,al dobro...
Sto se mene tice realno (To nije vredjanje) jesi zanesenjak ,i pomalo idealista,samo jos nemoj postati Robin

E,a kad si vec kod Kristijana....Tu se ne slazem ,po mom misljenju uvek je bilo nozeva ,kvarnih udaraca,lanaca
palica itd....Zasto to pricam ,jer sam i sam nekad u bivskoj Jugoslaviji sa Grobarima proputovao za Partizanom
i tu i tamo ucestvovao u tucama,naravno kao tinejdzer ,kasnije u periodu dvadesetih godina,to ne pisem da bi sebe tu isticao,vec sam se naglledao
masovnih ,a i pojedinacnih sorki....Sve se koristilo u sorkama tada ,osim pistolja ,to je jedina bila razlika.
Cinjenica je da je danas mix svega,ali svega je bilo i tada samo sto se nije pridavalo paznji u tolikoj meri.
Jer ljudi nisu stradali,bar se ja ne secam..
Ti ,jbga toliko patis od toga da tuca bude cista da cete neki klinac roknuti
medju noge ko od sale i tek onda (Mozda) ti se upali lampica da si pogresio u teoriji
o cistoj borbi 21 veka.
Negde sam gledao slike mislm da je rec o refljefu ili slicno tome,negde na Tajlandu
Vijetnamu,ne mogu da se setim ,gde su prikazivali borbe,na nekim slikama se jasno vidi
kako ratnik udara suparnika u vrat sa rukom ...Autor reljefa je mislim iz
16 veka.
Sad ,naravno bez dokaza ispada da farbam,ali na moju zalost ne mogu da se setim gde sam to video.
Ako nadjem kacim sliku.