Wing Chun

Gospodin Tasos je vest u onome sto radi ali to sto pises to se desilo kada ga je Leung Ting odveo kod direktnog ucenika od Jip Mana, koji se zove Lun Kai koji je u godinama a Tasos ga je udario par puta. Evo ga klip pa procenite.

dobro cicica se strecnuo prvi i poceo da da proba da ide na prolazi...ali bre ovo je svejedno idiotizam od strane ovog Tasosa, mozda je ove normalno u vajnoj Evropi, ali tuci cice je stvarno suprotno obicajima u Srba

zanimljive slike

378015_3038761607437_575195404_n.jpg

Cao
Evo i ja da dodam nesto fino.

Odgledajte do kraja.
Pozdrav

Tako je Alex,
to je to,ovde se tacno vidi da su totalno nespremni za Borbu.
Popio je" nokaut" i to Dava puta,a da sa svoje strane nije primenio apsolutno nista.
Prvi u 36-toj sekundi,drigi i zavrsni u 88-oj sekundi i prekid borbe.
Sta je wing-cuovac pokazao samo stav sa ispruzenim rukama i kao takav nije uspeo boksera da niti blokira niti udari,ali zato je zaradio "sljivku ispod oka".
Sta hocu da kazem,Wing znaci Krilo i pripada odbrani zdrala.Stari Wing sistem je verujem drugaciji u odnosu na ovaj modernijikoji je kreirala zena.
Verovatno da se danas radi ta modernija verzija koja vise u sebi nosi "mir",nego stara verzija,pa samim tim i oni koji je vezbaju ne znaju da primene u borbi.

Koja glupost vatati čoveka za nogu skoro duplo težeg od sebe koji stoji u stabilnoj ravnoteži a da ga nije pre toga "omekšao" tj. poremetio ravnotežu. Jednostavno porazio je samog sebe. Izgubio je i pre nego što se počeo boriti i mislim da je on mma a pobednik je WC naravno.

Posto MMA savez Srbije krece sa radom, u septembru ce biti prvenstvo drzave. Sve sto treba je da se prijavite za neki MMA klub i da izadjete...eto vam prilike da demonstrirate nadmocnost nad svima :)

Ajd uzdravlje ;)

Posto MMA savez Srbije krece sa radom, u septembru ce biti prvenstvo drzave. Sve sto treba je da se prijavite za neki MMA klub i da izadjete...eto vam prilike da demonstrirate nadmocnost nad svima :)

Ajd uzdravlje ;)
gnjec nema od toga nista, pisi propalo. Svi wing chun klubovi ustvari treneri samo prde i fale se i snimaju se u bljestavim uniformama namrgodjenih lica ali su u stvarnosti smesni i retko ko ima i jednu borbu ili ulicnu tucu. Postujem par njih ali 99% je kako sam napisao. Ja ne mislim da je wing chun losa vestina ali je vezbaju na los nacin.
M.

Gospodin Tasos je vest u onome sto radi ali to sto pises to se desilo kada ga je Leung Ting odveo kod direktnog ucenika od Jip Mana, koji se zove Lun Kai koji je u godinama a Tasos ga je udario par puta. Evo ga klip pa procenite.

ahahahah koji bednik bedni nije mogao dedu sa nogu da obori, a pokushao je.

patetichno.

na stranu to da nam je svima ispod chasti da udarimo na staru osobu, i to shto je time ispao indijanac glupi retardirani koji nema poshtovanja prema starijima...

nego shto je lik tachno pokazao koliko je smeshan i nejak... nije mogao dedu da prebije, jadnik.

[Ne_Vazim_Se];25780027:
ahahahah koji bednik bedni nije mogao dedu sa nogu da obori, a pokushao je.

patetichno.

na stranu to da nam je svima ispod chasti da udarimo na staru osobu, i to shto je time ispao indijanac glupi retardirani koji nema poshtovanja prema starijima...

nego shto je lik tachno pokazao koliko je smeshan i nejak... nije mogao dedu da prebije, jadnik.

Ne razumem ko ovo sa snimka smatra "borbu".Guranje ruku se vrsi i u taj-ciju,i to su takozvani Unutrasnji sistemi za energiju.tako da ovde nema govora o borbi.Win cun je sve drugo samo ne borba,a to se videlo i na mnogim snimcima gde su popili nokaut.

[Ne_Vazim_Se];25815700:
pa u nekom momentu se neshto uzvrpoljio i kao hteo da ga izbije :lol:

ma nema ti ni B od borbe,klasicno guranje ruku,a sve u smislu da osetis trenutak kada je protivnik van balansa i da ga "gurnes",znaci ovladavanjem bio energije i to je cela prica.

U stvari, nije, ving čun se vodi principima logike i fizike. Odnosno, jeste, ako neko misli da se borenje može učiti preko jućuba.

Baki kada stanes tajlandjaninu na crtu,mozes da se Uneses u filozofija,a kada te on potkaci aperkatom onda plivas po podu i pitas ko je ugasio "svetlo".To je osnovna filozofija u Bor.vestinama:"ne daj da te Iznenade,nego pametno postupi,"Budi kao Voda prijatelju moj";

Postoji i druga opcija, da se Tajlanđanin, u pokušaju aperkata, nađe u zagrljaju "čelične sajle br. 1" i "čelične sajle br. 2", malo poleti pa poljubi patos. Jer, i to je dio filozofije borilačkih vještina, "ne možeš udariti aperkatom ako lebdiš metar i po iznad tla".

Back