Wing Chun

Caos
Posto se ja ne bavim Wingom nemam ni video snimak toga, eto ja se bavim MMA-om i JKD-om, evo prvog video snimka moje skole.
Pozdrav

лепо одрађен промо видео, види се да тај спортски клуб воде људи који серазумеју у тренутне трендове..
би ли написао ко све води тај клуб - обзиром на списак спортова којим се школа бави можда би било интересанстно зарада неких будућих сарадњи са нашим људима?
Која је твоја улога у овом спортском клубу?

Cao
Kao prvo ne kritikujem ja sve Wingovce vec pojedine sa onih snimaka, ima i dobrih u Srbiji i kao sto rekoh neka se ratosiljaju tih prica Grandmaster itd, neka rade na svom licnom napredovanju kao prakticari, jer je nekima preko potrebno.

Sto se mog kluba tice, prijatelj i ja smo vlasnici Optima Sports Club Basel.
On predaje BJJ i MMA i Boks a ja Muay Thai, JKD i Escrimu Kali. Saradjujemo i vodimo klub 2 godine.
Pozdrav
P.S ko zeli vise o tome da zna neka se javi na pp.

Poslednja izmena:
Meni se ne dopada, ali iskren da budem daleko bolje izgleda od snimka sifu-a s prosle strane koji je postavio Dexter.
Meni je to totalus amaterski rad. Momci su malo vezbali i odma se snimaju. Ja ne vezbam redovito wing chun vezbao sam malo u Nisu i tih mnogo pokreta treba mnogo vezbati da bi malo upotrebijo. Mnogo lakse upotrebim kik boks. Cenim neke sifue wing chuna koji stvarno znaju sta rade i znaju da koriste ali to su pojedinci, ostali sifui i grandmasteri su smesni kao taj video.

sta kazete na ovo?

ovo jes da nije wing chun, ali sam uvek odusevljen snalazljivoscu srpskog naroda da po potrebi smuckaju nesto novo :) .....svoj kung fu zovu "lava stil" :D

хехех овај видео је боље одрађен од гомиле других које су радили разни „признати“ мајстори... Јесте да је захебанција али је боље одрађено.... :D

A-LEX
Caos
Posto se ja ne bavim Wingom nemam ni video snimak toga, eto ja se bavim MMA-om i JKD-om, evo prvog video snimka moje skole.
Pozdrav

Posmatram tvoje postove već duže vreme na forumu.Ti si čovek koji se u sve razume.
Za ovaj klip si potpisao 5 veština a gde je to,pokaži nam.Ja osim vežbe snage i kondicije>koje se rade u većini boks i kik boks klubova>ništa drugo nisam video.
Možda se klinci na to danas pale:džakovi,rukavice,mma,sklekovi...i vidi čuda naučili ste i da vozite sobni bicikl,recite im još koju hemiju koristite pa da se nemuče ljudi da znaju šta je dobro da se pije !

a sto ne napravite neko wing chun takmicenje za Srbiju, gde bi ucestvovali potencijalno svi klubovi i stilovi, u disciplinama chi sao i borba, pa i full contact borba, u odgovarajucim kategorijama i problem je resen, tacno ce se videti koji klub i koji praktikanti su trenutno u najboljoj formi i ko tenutno barata sa najvise znanja?
To bi bilo prava stvar a ne da se samo hvalite po forumima!
Ovu braću dižete do nebesa a neznam zvanično gde su se to oni takmičili ???
Mislim na profi takmičenja kik boks,k1,mma...nigde ih nema . Možda su imali uspeha na nekim internim kung fu takmičenjima?
Budite precizniji malo kad nekoga toliko hvalite , bez ljutnje!

Cao
@gregs
Ne brini za nas, uzimamo hemiju, drogiramo se i zato smo svi jaki i misicavi, ne dizemo tegove niti trcimo niti radimo na kondiciji, to je sve od hemije ;)
Pozdrav

@gnjec
Da Limp je super borac, ima talenta i veliko srce, trenutno radi mnogo naporan posao i ipak trenira 4 puta sedmicno gde se bas daje maksimalno, ima jasan cilj pred sobom i uspece u tome.
Pozdrav

Cao
@gregs
Ne brini za nas, uzimamo hemiju, drogiramo se i zato smo svi jaki i misicavi, ne dizemo tegove niti trcimo niti radimo na kondiciji, to je sve od hemije ;)
Pozdrav
Mislio sam nešto da staviš,neki klip koji ima veze sa veštinom koju treniraš,jkd,mma,eskrima...da ljudi vide kako to izgleda,Pozdrav!

a sto ne napravite neko wing chun takmicenje za Srbiju, gde bi ucestvovali potencijalno svi klubovi i stilovi, u disciplinama chi sao i borba, pa i full contact borba, u odgovarajucim kategorijama i problem je resen, tacno ce se videti koji klub i koji praktikanti su trenutno u najboljoj formi i ko tenutno barata sa najvise znanja?
Mislim da bi to bila prava stvar a ne ljudi iz kung fu-a da se samo hvale po forumima !
Ovu braću dižete u nebesa a recite malo preciznije gde su se oni to takmičili na profi takmičenjima : kik boks,k1,mma...ili na nekim internim kung fu takmičenjima kad su tako dobri borci !
bez ljutnje budite malo precizniji ! Pozdrav svima .

Mislim da bi to bila prava stvar a ne ljudi iz kung fu-a da se samo hvale po forumima !
Ovu braću dižete u nebesa a recite malo preciznije gde su se oni to takmičili na profi takmičenjima : kik boks,k1,mma...ili na nekim internim kung fu takmičenjima kad su tako dobri borci !

mnogo tu sujete ima da bi se nesto tako organizovalo

Pozdrav Gregs, braću Koviljac sam istakao pre svega kao učitelje veštine. Mogu ti reći za period kraja 90ih godina, malo sam stariji od njih, bili su vrhunski praktičari, i to što su oni radili je klasičan street fight, baza im je bila i ostala Wing Chun, ali su dosta stvari nadogradili iz životnog iskustva. Bili su otvoreni, trenirali su s boxerima, kickboxerima, dzudistima... Ono što sam naglasio da je velika razlika u pristupu veštini i treningu od ostalih Wing Chun škola, da su svoje znanje godinama usavšavali u sali, ali i u realnim životnim situacijama, radom po diskotekama. Imali su jako dobre učenike, organizovali su takmičenja u sandi i leitai borbama. Nisam želeo da unizim ostale škole, samo sam hteo da naglasim da se kod njih uvek radilo na realnom pristupu veštini.

kontras:
Imali su jako dobre učenike, organizovali su takmičenja u sandi i leitai borbama. Nisam želeo da unizim ostale škole, samo sam hteo da naglasim da se kod njih uvek radilo na realnom pristupu veštini.
Znači bili su prisutni samo u raznim kung fu takmičrnjima,Hvala na odgovoru !

kontras:
Imali su jako dobre učenike, organizovali su takmičenja u sandi i leitai borbama. Nisam želeo da unizim ostale škole, samo sam hteo da naglasim da se kod njih uvek radilo na realnom pristupu veštini.
Znači bili su prisutni samo u raznim kung fu takmičrnjima,Hvala na odgovoru !

Sanda nije kung fu takmičenje, ona je otvorena za sve sportove i veštine.

DSCF9802.jpg

:rotf: :dash:........ i posle zasto wing chun ima negativnu reputaciju, ovaj Tasos je za :koto:

Gospodin Tasos je vest u onome sto radi ali to sto pises to se desilo kada ga je Leung Ting odveo kod direktnog ucenika od Jip Mana, koji se zove Lun Kai koji je u godinama a Tasos ga je udario par puta. Evo ga klip pa procenite.

Коментар на видео у претходном посту: ружно и жалосно.
1. види се да је чича у годинама и да се једва држи на ногама, свако доказивање мушкарца у напону снаге над старцем показује човека без карактера
2. ако је хтео да покаже своју супериорност над старцем, Тасос је могао исто да уради без понижавања сатрца већ кроз парирање у оквиру оног што му је старац и показивао...

Gospodin Tasos je vest u onome sto radi ali to sto pises to se desilo kada ga je Leung Ting odveo kod direktnog ucenika od Jip Mana, koji se zove Lun Kai koji je u godinama a Tasos ga je udario par puta. Evo ga klip pa procenite.

Jako lose i sramno ponasanje,Tasos je ocigledno covek
sa prepuno kompleksa,cini mi se da ima problem sa odrzavanjem
''Reputacije'',koju je nekako stvorio ,i ne bi mu bilo drago da ga
cica malo bokne,jer bi ,o cuda neko mozda prokomentarisao
da je Tasos los igrac.Pa,cak i da je dozvolio da ga Lun Kai
malo bokne ,pa ebemu zeca nista strasno ,pa svi bi znali da je Tasos
to namerno dozvolio sebi da ga starac bokne,ne bi izgubio nimalo ''Reputacije''.
Ovako je dokazao da je budala.

Back