Wing Chun

Smiri se g.gorane nema potrebe za tim pa upravo govorimo svoja misljenja a moj izbor gde cu ja da odgovorim. Znam ko je GoranSM a nasao sam ga i na facebooku, tebe ne znam ni ko si ni sta si. Pricas sa toliko zara da bi pomislio da Pedja sedi pored tebe sada a ti uopste ni ne treniras,kako pises, nego neki tvoj drug,
Izvini sto se ne slazemo ali ja mislim drugacije od tebe. Ovo je forum i moze mi se.

I trebaa svako da iznosi svoje mišljenje slažem se, ali nemoj da se mešaš u tudjaa i zabijaš nos gde ne treba. I ja ne znam ni ko si ti ni sta si. Ali izgleda da toliko ne volis coveka kad ovako piseš. Ja treniram wing c., gde si ti video da sam napisao da ne treniram wing chun?
Moj drug trenira kod Pedje i to je to, kakve on sad ima veze? Tebi mozda treba nesto za smirenje, ja sam miran savrseno. I ti za Gruju pricas sa toliko zara pa ti ja nista ne kazem, i treba da pricas, ja postujem ako ti je on najbolji majstor, i ako je to tvoje mišljenje jer Gruja zaista jeste odličan u tome što rad i to sam vise puta napisao.

Da, svakako, i po meni je Gruja 100 puta bolji od Pedje. Brzi je i spretniji. Pedja se zaleti u klinca od 60 kila i naravno da ga oduva kad ima 100 kila. Govorim sa objektivne strane posmatraca i nikog ne mrzim. Ja Pedju znam pa i znam da nije najbolji. Opet tvoj drug trenira kod Pedje a ti se upro da objasnis nesto. Ja ne zabijam nos samo sam ukljucen u forumsku raspravu da Pedja nije najbolji. Nigde ne pise da ja ne smem da odgovorim i da se mesam. Ovde smo ravnopravni ili ne? Mozda po tebi sme da raspravlja samo ko ima isto misljenje kao ti?

Pedja je mnogo dobar kao i njegov brat Nenad. Gruja je takodje strava prakticar i po meni su oni definitivno medju najboljima u Srbiji. Ali ima i drugih recimo Branimir Cosic tvorac EFS-a i jos dosta drugih. Nije Srbija bas toliko siromasna sto se bor vestina tice. Ali sta mozda Nenada,Pedju,Igora,Branimira krasi jeste da i dalje sebe razvijaju i idu kod drugioh majstora radi usavrsavanja. To je to sto se ceni i sto se treba postovati. Evo malo EFS-a.
Veliki pozdrav za njih.

Poslednja izmena:
Dobar klip, dobar je taj efs. Opet neko hoce da zavadi tipa moj tata je bolji od tvog haha, a vezba prste na tastaturi. G.gorane opusti se za se ko je najbolji, moj tata. Haha
Molim da se zna ko je najaci.

Poslednja izmena:
Wing Chun je super vestina, ali nema patos, tako da nije na odmet nauciti patos iz BJJ-a i jos po neko bacanje iz Dzudo-amozda samo 2-3 bacanja, i pomesati to. Uz to jos Eskrimu,Kali i eto savrsene vestine za ulicu.
Pozdrav

Svaka nadogradnja i mešanje ostalih stilova je sasvim ok, mislim i ja da se dobrom kombinacijom moze dosta toga postici.
Parter je isto toliko bitan jer se dosta tuca upravo i zavrsi na patosu...

Ovo je forum, sta odgovaras na pp ako te je covek lepo pitao ovde, da je hteo pitao bi te na pp. Svasta.

Mozda ne zeli da otkrije identitet tog coveka koji nije na forumu ili pak nema njegovo odobrenje da ga javno pominje. Meni je to ok.

p.s. Ako vec odgovaras ljudima, i resio si da koristis forum, onda ne bi trebalo nekom drugom da "pametujes" o funkcionisanju foruma kada ne znas osnovna pravila. Kada se nekom obracas, citiras njegov post pritiskom na dugme "odgovorite sa citatom" i ispod iskucas odgovor! Isto tako ZABRANJENO JE PRAVILNIKOM da se pisu 2-3 posta kratka jedan ispod drugog, kada to sve moze da se napise u jednom. Za to se koristi dugme "visetruko citiranje" koje je odmah pored "odgovorite sa citatom" Ako si zaboravio nesto da dodas, ne pises nov post, nego kliknes dugme izmeni i dodas recenicu...

Ovako samo ispisujes gomilu kratkih odgovora haoticno a ljudi ne znaju na koga se sta koristi. Ako si resio da koristis forum i aktivno ucestvujes, red je i da naucis neka osnovna pravila. Za ove kratke postove mozes cak biti i banovan, ali moderator je ok.

Mozda ne zeli da otkrije identitet tog coveka koji nije na forumu ili pak nema njegovo odobrenje da ga javno pominje. Meni je to ok.

p.s. Ako vec odgovaras ljudima, i resio si da koristis forum, onda ne bi trebalo nekom drugom da "pametujes" o funkcionisanju foruma kada ne znas osnovna pravila. Kada se nekom obracas, citiras njegov post pritiskom na dugme "odgovorite sa citatom" i ispod iskucas odgovor! Isto tako ZABRANJENO JE PRAVILNIKOM da se pisu 2-3 posta kratka jedan ispod drugog, kada to sve moze da se napise u jednom. Za to se koristi dugme "visetruko citiranje" koje je odmah pored "odgovorite sa citatom" Ako si zaboravio nesto da dodas, ne pises nov post, nego kliknes dugme izmeni i dodas recenicu...

Ovako samo ispisujes gomilu kratkih odgovora haoticno a ljudi ne znaju na koga se sta koristi. Ako si resio da koristis forum i aktivno ucestvujes, red je i da naucis neka osnovna pravila. Za ove kratke postove mozes cak biti i banovan, ali moderator je ok.

Evo i od tebe nešto pametno da čujem. Hvala ti na ovim informacijama, sad mi je mnogo lakše.
Što se tiče otkrivanja identiteta, ok, slažem se i meni je to ok , ako neće da pomene, ja sam samo rekao jer ga je ovde pitao.
A šta ti pominješ moderatora ? Pošalji mu privatnu poruku ako želiš da se žališ na mene ili šta god. I pazi da ti ne budeš banovan.

Evo i od tebe nešto pametno da čujem. Hvala ti na ovim informacijama, sad mi je mnogo lakše.
Što se tiče otkrivanja identiteta, ok, slažem se i meni je to ok , ako neće da pomene, ja sam samo rekao jer ga je ovde pitao.
A šta ti pominješ moderatora ? Pošalji mu privatnu poruku ako želiš da se žališ na mene ili šta god. I pazi da ti ne budeš banovan.

Zasto bih ja bio banovan? I ne pretim ti moderatorom, niti mislim da te prijavljujem krisom, tvoji postovi nisu nikakva opasnost za mene niti se uzrujavam.Pa nisam prijavljivao ni onaj prvi u kome si dosao nepozvan i odgovorio nesto sto te nije niko pitao i totalno izvredjao me po raznim osnovama. Ovo sam ti vise napisao da bi ti sam znao, da te ne bi upozoravao moderator, zatim manje se navodnjava tema i brze ucitava web stranica kada ima manje postova, a i ljudi se lakse snalaze sta je kome upuceno, jer neko moze greskom da shvati da nesto za njega lose pricas, a ustvari post upucen nekom tamo trecem. Vec su te mnogi pitali "jel ti to meni kazes ili" "jel to meni bilo upuceno/jel se na mene odnosi ili "

Zasto bih ja bio banovan? I ne pretim ti moderatorom, niti mislim da te prijavljujem krisom, tvoji postovi nisu nikakva opasnost za mene niti se uzrujavam.Pa nisam prijavljivao ni onaj prvi u kome si dosao nepozvan i odgovorio nesto sto te nije niko pitao i totalno izvredjao me po raznim osnovama. Ovo sam ti vise napisao da bi ti sam znao, da te ne bi upozoravao moderator, zatim manje se navodnjava tema i brze ucitava web stranica kada ima manje postova, a i ljudi se lakse snalaze sta je kome upuceno, jer neko moze greskom da shvati da nesto za njega lose pricas, a ustvari post upucen nekom tamo trecem. Vec su te mnogi pitali "jel ti to meni kazes ili" "jel to meni bilo upuceno/jel se na mene odnosi ili "

Ok, ubuduće ću jako da pazim, nemo se ljutiš samo.

Bravo, wing chun j... pa rastura!!!!!

:roll::roll::roll:

Lepo neko rece da navlacis gnev ljudi. O Koviljcima imam ok misljenje, tacnije nikakvo, ali zbog tebe imam da pocnem da ih mrzim tj da me iritiraju. To je kao onaj Pavlovljev eksperiment za uslovnu i bezuslovnu draz, pa posle izvesnog vremena kada Pavlov zazvizdi psu njemu podje pljuvacka iako nije dobio potkrepljenje hranom tog puta.

Ovo ti je 100ti spam klip o Koviljcima i "preterano neprirodno odusevljenje" .... Kao da sad hoces silom i kacenjem sto vise klipova i socnih komentara da prepunis neke komentare.... Juris na kvantitet a ne na kvalitet.... Non stop si na forumu i od kako si se registrovao moze se reci da se ne log out-ujes uopste.

Ok stavis 2,3 klipa o Koviljcima i to je to, kazes bravo, ovo mi se svidja i to je to. Ali ti nastavljas u nekom stilu da to postaje nepodnosljivo, kao sto su se ovi iz Pozarevca reklamirali pre pola meseca non stop pa popizdeli ljudi. :roll:

Smanji dozivljaj malo! Kao da si 7mi razred i kao da si odgledao prvi Brus Li film, upisao se na Karate i napalio se! Koliko sam razumeo rekao si da si stariji (valjda preko 30 god) i ovakvo ponasanje tj ovakvo odusevljavanje i ovoliko trosenje psihicke energije nije normalno za tvoj uzrast....

Da ne bude da imam nesto licno protiv tebe, da li si primetio i da su te njih nekoliko pitali "jeli gorane a koje si ti godiste" ... To nije onako...

:roll::roll::roll:

Lepo neko rece da navlacis gnev ljudi. O Koviljcima imam ok misljenje, tacnije nikakvo, ali zbog tebe imam da pocnem da ih mrzim tj da me iritiraju. To je kao onaj Pavlovljev eksperiment za uslovnu i bezuslovnu draz, pa posle izvesnog vremena kada Pavlov zazvizdi psu njemu podje pljuvacka iako nije dobio potkrepljenje hranom tog puta.

Ovo ti je 100ti spam klip o Koviljcima i "preterano neprirodno odusevljenje" .... Kao da sad hoces silom i kacenjem sto vise klipova i socnih komentara da prepunis neke komentare.... Juris na kvantitet a ne na kvalitet.... Non stop si na forumu i od kako si se registrovao moze se reci da se ne log out-ujes uopste.

Ok stavis 2,3 klipa o Koviljcima i to je to, kazes bravo, ovo mi se svidja i to je to. Ali ti nastavljas u nekom stilu da to postaje nepodnosljivo, kao sto su se ovi iz Pozarevca reklamirali pre pola meseca non stop pa popizdeli ljudi. :roll:

Smanji dozivljaj malo! Kao da si 7mi razred i kao da si odgledao prvi Brus Li film, upisao se na Karate i napalio se! Koliko sam razumeo rekao si da si stariji (valjda preko 30 god) i ovakvo ponasanje tj ovakvo odusevljavanje i ovoliko trosenje psihicke energije nije normalno za tvoj uzrast....

Da ne bude da imam nesto licno protiv tebe, da li si primetio i da su te njih nekoliko pitali "jeli gorane a koje si ti godiste" ... To nije onako...

Zaista si jako smešan, čovek!
Mada počinješ da smaraš sa glupostima koje pišeš, ali svako ima pravo na sve pa i na glupost.

Zaista si jako smešan, čovek!
Mada počinješ da smaraš sa glupostima koje pišeš, ali svako ima pravo na sve pa i na glupost.

Zelis da budes demokrata ali ti ne ide.Ispadas licemer.Bolje me opsuj a da ne budes licemer, bices veci covek.

Ako vec smatras da svako ima svoje "MISLJENJE" onda mu to pravo i priznaj a nemoj da ga diskriminises nazivajuci to njegovo "glupost" a tvoje "pamet" .Nego kazes, nema poente vise da diskutujemo imamo RAZLICITA MISLJENJA ! Oboje smo u pravu ili niko od nas niej u pravu. Toliko o tebi sto cenis druge stilove i tudje a volis Wing Chun svoj....

...Ono kao neki smo i pametni a neki ste i glupi......

EDIT: Ako smaram ili sta vec - Imas blokiranje nepozeljnih korisnika foruma krstarice! Ne vidis sta oni pisu, i ne mogu te kontaktirati.Eto naucio si i nesto novo opet o forumu! Samo nikako da me blokiraju ti koji imaju lose misljenje o meni, pa sve znaju o meni, citave tomove psihoanalize mogu da pisu.

Poslednja izmena:
A jel ti to Marko rekao da sam ruzan a ?

Mi nismo manekeni nego borci valjda! Sta ima veze ko je kakve lepote!

Ja ne da sma klinja od 13 godina nego i tako izgledam kako izgledam!

Imas li jos neki kompliment da mi udelis?

Ono, klinac sam (to je po defaultu nesto lose LOL :roll::roll::hahaha:) , ruzan sam, hadje dodaj jos nesto??

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf::rotf:

Samo sto se registrovao a vec da zasluzi prekrsaj i da mu se otvori forumski dosije!

Bravo....

Izvini moram da budem tuzibaba i da te prijavim talenatsatribina-i , jer se necu spustati na tvoj nivo pa da me pobedis na iskustvo vec cu te pustati na me vredjas.

Ja necu vredjati decu i govoriti da je biti dete nesto inferiorno. Zaudio bi se da znas koliko ima dece koji imaju veci Obrazovni status i kvocijent inteligencije od tebe.

Poslednja izmena od moderatora:

Back